Canım yaaa hoşgeldin!Özledik seni;daha dün akşam topiğimizi değiştirmeye çalıştıkalrında da söyledim daha nane,pembe ,karasu,hatice... var diye.En başından beri burdayız ve sonunu da geitreceğiz.Ben halatı bayağı kalın aldım.Hadi tutunun gaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrriiii!günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmm hihoyyyt hihoyyyt
sizleri çok özledimmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
smartımmmmmmm canım benim o kadar sevindimki anlatamamm içim içime sıgmıyor sanki kendi hamiş haberimi almış gibi sevinçliyim delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ilk baştaki haleti ruhiyetinin de deişmesine sevindim canım, kolaylıkla bu işin üstesinden gelecegine o kadar inanıyorumki...onun varlıgına alıstıktan sonra bu kaygıların tamamen kaybolucak inş.canım benim sen yeterki o tatlı canını sıkma...bak hepimiz burdayız ve her zaman sana destek olmaya hazırırz...
beni sorucak olursanız canlarım ben bu ay adet olacagım gibi çünkü ateş basmalarım başladı kasıklarımda agrıyor zaten yumurtlama zamanı eşim yanımda yoktu
Rabbim verecegi zamanı biliyor banada o günü beklemek düşüyor...yapacak fazla bişey yok... :Saruboceq:
ne kadar çok özledim sizi yaa anlatamam olumunekankayizsmile
uykusuz her gece yorgun ölesiyeeee......
günaydın kızlar...
Ya canım!Derlerdi de ben inanmazdım;ama ben de hissettim ya bu ay bir değişiklik olduğunu ve hamile olduğumu ama inanmak istemediğim için salladım hep.İnşallah bebişin sennledir :)
Canım inşallah bir sahaki ay gelir meleğin;yeni ay yeni umut;sıkma canını olurmu...
Tam ben de onu konuşacaktım sizinle yaaa;doktordna randevu aldım.Gideceğim bu hafta içi.Peki vajinal ultraon şart mı?Normal ultrasonla göremezler mi bebeği?Ya da kalp atışı 6.haftada oluyordu ya;benim 5hafta 5 ya da 6 gün olmuş oalcak acaba duyulurmu ki...
:1shok:
Ya canım!Derlerdi de ben inanmazdım;ama ben de hissettim ya bu ay bir değişiklik olduğunu ve hamile olduğumu ama inanmak istemediğim için salladım hep.İnşallah bebişin sennledir :)
Canım inşallah bir sahaki ay gelir meleğin;yeni ay yeni umut;sıkma canını olurmu...
Tam ben de onu konuşacaktım sizinle yaaa;doktordna randevu aldım.Gideceğim bu hafta içi.Peki vajinal ultraon şart mı?Normal ultrasonla göremezler mi bebeği?Ya da kalp atışı 6.haftada oluyordu ya;benim 5hafta 5 ya da 6 gün olmuş oalcak acaba duyulurmu ki...
Kesinlikle hiçbirşeye takılma;o kadar hesaplar yaptım zamanında.Yok pozisyon alalım dedi kzıar onu bile aldım kaydirigubbakcemile3 Olmadı... Bu aysa hi.birinden eser yoktu...Benimki tamamen ramazan bereketi sırnaşık şey
İnşallah en kısa zamnada güzel haberler verirsin bize.Her ay yeni bir UMUT :)))
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR!Dün topiiğimiz elden gidiyordu!:gitme: Aynı isimle yeni bir topik açtılar bize;içinde geömişe dair hiçbişey olmayan!
Sonra;sağolsun anlaştık arkadaşla geri aldık topiğimizi.sempatiksalakcinni Geceleri NÖBETÇİ lazım NÖBETÇİ :)
inş. canım eşin bitkisel ilaç kullanıyormu
Canım yaaa hoşgeldin!Özledik seni;daha dün akşam topiğimizi değiştirmeye çalıştıkalrında da söyledim daha nane,pembe ,karasu,hatice... var diye.En başından beri burdayız ve sonunu da geitreceğiz.Ben halatı bayağı kalın aldım.Hadi tutunun gaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrriiii!
Ayşem de en kısa amanda sahaalra dönecek;daha çok işimiz var çookkk :)
ya çok güzel bir haber bu sayfa kaçta verdi acaba haberi tüh ya geri kalıyorum hep gündemden:1shok:
inşallah :Saruboceq:
cnm bana bi antibiyotikle bi tane hap verdi sadece öyle hap bitince adet olcaksınn falan demedi isimleri aklımda yok şimdi ama bi tanesi enfeksiyon riskine karşı antibiyotik bide rahimdeki kasılmaların agrısını hafifletecek bi hapmış eşim sormuştu eczaneye.çok olmadı kürtaj olalı 35. günüm bugün ama ne biliyim korktum bide biz korunmadık hiç çünkü gögsümden resmen süt akıyodu prolaktin hormonum yüksek nasılsa tutmaz falan dedik.ama şimdi eger hamile degilsem ve adet olmassam rahim duvarını çok kazımışsa olayından korkuyorum:2::2:
Ya ben hiç süt içmem ki ama midemi bulandırıyooooooooo bilmiyorumkismile
[/B]
Ay evet yaa şaştım kaldım, sayfayı bi açtım bizim başlıktan 2 tane var, önce birileri bizim topiğin taklidini açmış heralde dedim sonra bi baktım taşınmışız akannehir
Neyse ki gitmek istemediğimizi anlayınca geri dönmüşler ben kesinlikle istemiyorum taşınmayı :umursamaz:
Ekledim canım;inşallah Allah gönlündekini verir.smart cım benide listeye yazarmısın beklenen tarih 8 ekim
smarttttt opuyorumnanaktan oooo alışmışız bile hamişliğe di mi :CüvCüv: kız vajinal görünüyo ilk haftalarda maalesef... 8. haftadan sonrada kalp atışları başlıyo kuzum... yapacak bişey yok, açıcaksın bacaklarını :roflol::roflol::roflol::roflol: yakışıklı bi doktor bulup keyif almaya çalışmak lazım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne kadaaann ayıpppklava: süt içilmesmi abbooww sempatiksalakcinni
canım sende biliyosun ki :) vajinal ultrasonun bi zararı yok kalp atsını daha rahat görmek ve
varsa pıhtı kese etrafınd akan gibi tehlıkeleri önceden anlamak için
alttan bakmayı tercih ediyo doktorlar :)
kalp atısı gelişime bağlı belki görülür şimdi belkide biraz gec görülür..gec döllenmemi dğeilmi ona göre değişir. illa şu haftada baslıcak die bişi yok yani....ama 9. haftaya kadar baslamazsa
gebelıkten ümidi kesıyorlar...
ya nası çok kazımak öle bişi de mi oluyo bilmiyorumkismile bide kürtajdan sonra
nası ilişkiye girdiniz yaaa ben 20 gün sonra falan anca anca yanaşmaya baslamıstm bilmiyorumkismile
ağrın sızın yokmu bana verdiği ilaç adı C ile baslıoduy ama hatrılayamıyorum
yuvarlak beyaz ve kahverengi haplar vardı bilmiyorumkismile
günaydın kızlarrrrr
Canım yaaa hoşgeldin!Özledik seni;daha dün akşam topiğimizi değiştirmeye çalıştıkalrında da söyledim daha nane,pembe ,karasu,hatice... var diye.En başından beri burdayız ve sonunu da geitreceğiz.Ben halatı bayağı kalın aldım.Hadi tutunun gaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrriiii!
Ayşem de en kısa amanda sahaalra dönecek;daha çok işimiz var çookkk :)
Aman da aman yeni annemiz çok mu yoruluyormuş :) Kıyamam ben sana... bilmiyorumkismile
canımmmm benimmmm opuyorumnanaktan
Allah seni başımızdan eksik etmesinnn...bizide senin başından eksik etmesinki desteğimiz her zaman başucunda olsun...opuyorumnanaktan
ewet ayşe zaten öyle bir dönüş yapacakki şimdiden durduramıyoruz zaten:))
Ben de gaz yoktu canımcım!Onu bilemiyorum herkesete farklı biliyorsun.Acayip baş dönemem olmuştu benim ara ara kısa süreli ve hala devam ediyor.İnşallah bebişin seninledir bu yola birlikte devam etmeye devam ederiz :)Valla bendeki en büyük değişiklik gaz ve uyuklama, onun dışındakilerin hepsini daha önce de yaşadım ve fos çıktı
Ultrason konusuna gelince bu dönemde genelde vajinal bakıyolar, üstten görmek mümkün değil diye biliyorum ama sen yine de doktoruna söylersin alttan istemiyosan yerimseniben
Hoşgeldin şekercim :)günaydın kızlarrrrr
smarttttt opuyorumnanaktan oooo alışmışız bile hamişliğe di mi :CüvCüv: kız vajinal görünüyo ilk haftalarda maalesef... 8. haftadan sonrada kalp atışları başlıyo kuzum... yapacak bişey yok, açıcaksın bacaklarını :roflol::roflol::roflol::roflol: yakışıklı bi doktor bulup keyif almaya çalışmak lazım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
çok teşekkür ederim inşallah kızıma bir kardeş gelir yıllardır çalışıyorm diye istememiştik ama artıkın evdeyim doya doya bakarım yavrumaa olursa rabbim verirseAkşam ben de öyle söyledim;bizim burda bir süür anımız paylaşımımız var dedim.Sanki geçmişimizi eimizden almış gibi olursunuz.Belki dağılmaya bile gidebilir bu topik ... dedim.Sabah olsun kızlarla konuşalım siz yine de çok istiyorsanız değiştirmek... dedim.Makul bir bayandı;kabul etti.DEVAM EDİYORUZ BURDA
Ekledim canım;inşallah Allah gönlündekini verir.
günaydın canımm :) 30 gun kalmış anaamm delikafadulden
kızlar çok heyecanlıyım acaba olacakmı uzun seneler d .k hapı kullandıktan sonra olurmu acep
günaydın kızlarrrrr
Söyledim söyledim...Dün müydü ondna önceki akşam mıydı neydi!akannehir İnanmadı bana;iki gündür.En son bugün kan verdiğim polikliniiğin numarasını verdim de ancak ikna oldu.
Ailecek ilginciz biz yaaaniii! akannehir
Şimdi daha iyiyim;aslında seni aramak istiyordum bu akşam ama eve geç geldik uyumuşsundur diye düşündüm! mafoldumben Yarın ilk fırsatta arayacağım fıstığım.
Ben de gaz yoktu canımcım!Onu bilemiyorum herkesete farklı biliyorsun.Acayip baş dönemem olmuştu benim ara ara kısa süreli ve hala devam ediyor.İnşallah bebişin seninledir bu yola birlikte devam etmeye devam ederiz :)
Hoşgeldin şekercim :)
Ayyy yok!Daha alışamadım;ama mantıklı hareket etmeye çalışıyorum.O yüzden randevumu aldım.Bu bacak açma olayı hiiiççç bana göre değil;aylardır da bebiş olmadığı halde gitmiyordum hatırşarsanız Çok üzgünüm çoook Doktora söyleyeceğim ,stten baksın;akibet görür bişeyler.Göremezse de beklerim ne yapayım! :hulya: Ama illa da bakılması gerekebilri diye asıl süreç boyunca gitmeyi düşündüğüm doktoruma değil de başka birinden randevu aldım;böylece adamın yüzünü bir daha görmemiş olurum :)))
Ben de gaz yoktu canımcım!Onu bilemiyorum herkesete farklı biliyorsun.Acayip baş dönemem olmuştu benim ara ara kısa süreli ve hala devam ediyor.İnşallah bebişin seninledir bu yola birlikte devam etmeye devam ederiz :)
Evet yaa....Gece nöbet listesi de oluşturacağım Bizim listenin yanına :))hoşgeldin smartcımmmmm...
aaaa gerçektenmiiii ohh yaa bu ikinci badire Allah sonumuzu hayr etsin...bence nöbetci lazım bizim bu topiğe:))
:))
canım sende biliyosun ki :) vajinal ultrasonun bi zararı yok kalp atsını daha rahat görmek ve
varsa pıhtı kese etrafınd akan gibi tehlıkeleri önceden anlamak için
alttan bakmayı tercih ediyo doktorlar :)
kalp atısı gelişime bağlı belki görülür şimdi belkide biraz gec görülür..gec döllenmemi dğeilmi ona göre değişir. illa şu haftada baslıcak die bişi yok yani....ama 9. haftaya kadar baslamazsa
gebelıkten ümidi kesıyorlar...
ya nası çok kazımak öle bişi de mi oluyo bilmiyorumkismile bide kürtajdan sonra
nası ilişkiye girdiniz yaaa ben 20 gün sonra falan anca anca yanaşmaya baslamıstm bilmiyorumkismile
ağrın sızın yokmu bana verdiği ilaç adı C ile baslıoduy ama hatrılayamıyorum
yuvarlak beyaz ve kahverengi haplar vardı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?