• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hahahahahahah demek her anne adayı aynı şeyi düşünüyo yaaa. bende 4 kilo doğurmak istiyorum nedense 3,5 kilo doğar senin bebiş diyenlere bi kızıyorum 3,750 olsun diyorum hep lülülülülülü çok miraklıyım şişko bebişe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama kendimi dev gibi hissediyorum artık biliyomusun. ben uzun inceydim şimdi uzun ve iri oldum bööle bi çakarsam oturur herkes yani o derece büyüdüm eheuheuhee guclubacismile guclubacismile guclubacismile

:roflol: :roflol: :roflol: ben de oylee kemıklıyımdır zatennn dediğin gbı ırıleşio ınsan ama olsnn değer oğlumaaaa Şeniz Şeniz Şeniz ayyyy ben de tosuncuk gbı bebeklerı çok sevıorummmmm ıssırıcam pıpısınııı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

selammmmmm zemuszemus

hoşgeldin apalcımmm :)

ayy maşallah kızz ben ne kadar kısayım öle ya:(( 155 pehhh benimkide boymuymuş:))
küçük bişiyim :((

oyy datlum benim :)
benim kocişin bi lafı var niye üzülüyon kısa olduguna
fıstık gibisin ama yer fıstığı diyodu delü mannak :roflol: :oklava:
3 aşağı beş yukarı 1,65 falanım galiba bende boshayallersmile

hahahahahahah demek her anne adayı aynı şeyi düşünüyo yaaa. bende 4 kilo doğurmak istiyorum nedense 3,5 kilo doğar senin bebiş diyenlere bi kızıyorum 3,750 olsun diyorum hep lülülülülülü çok miraklıyım şişko bebişe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama kendimi dev gibi hissediyorum artık biliyomusun. ben uzun inceydim şimdi uzun ve iri oldum bööle bi çakarsam oturur herkes yani o derece büyüdüm eheuheuhee guclubacismile guclubacismile guclubacismile

ayyy Allah iyiliğini versin kız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
QUOTE=gokcegokce;15401072]:roflol: :roflol: :roflol: ben de oylee kemıklıyımdır zatennn dediğin gbı ırıleşio ınsan ama olsnn değer oğlumaaaa Şeniz Şeniz Şeniz ayyyy ben de tosuncuk gbı bebeklerı çok sevıorummmmm ıssırıcam pıpısınııı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey[/QUOTE]

ayyy ısırıcam diyo yaaaa Çok üzgünüm çoook ben nasıl yeni doğduğunda dokuncam diye düşünüyorum yaaa su gibi olcaaaak kıyamamki altını değiştirmeyeeee :sm_confused:

ıyıyım bende son günler işte baya zorlanıyorum ah bır dogsa dıye sabırzlanıyorum oglum için hayırlısı ıle bır alsam kucagıma son aylarda zormus baya:emir_bebek:

kızlar selammm :) bulantılı bir güne daha başladımeyvahedigeldismile

zehsel, bebişin maratonun sonuna gelmiş. allah kurtarsın canım. sağlıkla kucaına al oğluşunuopuyorumnanaktan

ben de 53'le başladım şu an 48'im :roflol:

pissss kaydirigubbakcemile

hımmm bıraz hızlı almışsın ama kılounda bşey yok bıtanemmmm dr una gıdınce de bu durumu soylersınn bır duzene gırer zatennn olumunekankayizsmile ben 65 kılo ıle hamıle kaldımmm 71 kılo oldumm ama takmıorummm..ben evlendğımde 58 kıloydummm boyum 1.68.. eşim yedrdı yedrdııı 62 oldummm ...snra folık asıt kullandım bal polen derken 65 oldummm :roflol: ve şu an 71ım:roflol: allah sağlık versdın sorun değillll:Saruboceq: endıme guvenıorummm doğumdan snra yıne 58 olacağımm bennn :lepi:

biraz hızlı mıııı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bildigin duba oldummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ohhh yarasın bebişe kilolar:)) alcan tabi nasıl olsa verirsin...bak diyet yapcam derken iyice güçten düşersin...bebişinde Allah korusun zayıf düşer...aldırma aldıgın kilolarına olcak o kadar olumunekankayizsmile

bebiş alıosa sorun yok eski yarim ama ben alıosam :bbo: :bbo:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet onun bulantısı yok maşallah sürekli yiyoo şişkooooolülülülülülülülülülülülü

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

hehe bende 76 ile başlamıştım 68 e düşmüştüm kaydirigubbakcemile3

ya bi benmi anormalimmm bilmiyorumkismile

ben de ılk 3 ay da 3 kılo vermiştimm 62 ye düşmüştümmm ama ben de çok kötydum yıyemıordum bşeyyyy bayanssulusmile

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

neden kııı sen kaç kilo aldınkiii sempatiksalakcinni
6 ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görüyorsun fatoşcum bulantısı olanlar kilo veriyor...
anammm şimdi yicem oklavayı eyvahedigeldismile

gelsin gelsinnnnnnnnnnnnnnnaniknaniknaniknaniknaniknanik:1:

gelsin dimi bizde bitane şaplak atarız :mymeka: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama kıyamamki ben onaa opuyorumnanaktan
ne de olsa eski yarim her ne kadar gönderdigim arabalar ona gitmeyip bana varmadıysada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

su nanee :kızgın: :kızgın: :kızgın:
:oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

fatoşum aşkum sen hiç telaş yapma sen çok zayıfsın o yüzden ilk önce vucudun depoluyor bu senin vucudunun ihtiyacı aslında normal kilona kavuşacak ilk önce vucudun. ben hamile kaldığım ay deli gibi yedim senin dediğin gibi 57den 60a çıktım ve daha sonra 60,5 iken hamiel olduğumu öğrendim şimdi 70,5 kiloyum bende çok kilo aldım ama boyuma göre kilom azdı benim o yüzden hızlı kilo almışım doktorum son gittiğimde syledi. o yüzden doktorum bana kızmıyor kilo aldığım için
benimde boyum 171 aslında 49 çok zayıftı haklısın balık etli olcam lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

3 aylık hamişe benziyormu benim bu göbek kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $2 kısım 087.webp
    $2 kısım 087.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
QUOTE=gokcegokce;15401072]:roflol: :roflol: :roflol: ben de oylee kemıklıyımdır zatennn dediğin gbı ırıleşio ınsan ama olsnn değer oğlumaaaa Şeniz Şeniz Şeniz ayyyy ben de tosuncuk gbı bebeklerı çok sevıorummmmm ıssırıcam pıpısınııı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ayyy ısırıcam diyo yaaaa Çok üzgünüm çoook ben nasıl yeni doğduğunda dokuncam diye düşünüyorum yaaa su gibi olcaaaak kıyamamki altını değiştirmeyeeee :sm_confused:
[/QUOTE]

öperımm koklarımm ıssırırımmmm yerım onu yerrrr hele bı sağlıkla gelsın deee :Saruboceq: gamyoncuiremsu

pissss kaydirigubbakcemile

biraz hızlı mıııı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bildigin duba oldummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bebiş alıosa sorun yok eski yarim ama ben alıosam :bbo: :bbo:

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

ya bi benmi anormalimmm bilmiyorumkismile

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

6 ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

su nanee :kızgın: :kızgın: :kızgın:
:oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

benimde boyum 171 aslında 49 çok zayıftı haklısın balık etli olcam lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

olmaz zaten boyun var senin tabiki kilo alman lazım sakın kilo alcam diye üzülme. :mymeka: :mymeka: hem sen bu kadar bekledin şimdi ya bebek almazsa yok ya ben alırsam ne diyon kızım seeeen :oklava: tabi alcan cık cık cık yaaaaa :1closedeyes:

olmaz zaten boyun var senin tabiki kilo alman lazım sakın kilo alcam diye üzülme. :mymeka: :mymeka: hem sen bu kadar bekledin şimdi ya bebek almazsa yok ya ben alırsam ne diyon kızım seeeen :oklava: tabi alcan cık cık cık yaaaaa :1closedeyes:

ya ne bilim korktum sizin kiloları duyunca eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yoksa bebişime feda olsunnnn opuyorumnanaktan

3 aylık hamişe benziyormu benim bu göbek kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

canım senin bebeğin erkek baksana göbeğe

sor bakalım suya o 10 haftalık sen 9 haftalık senın kadar göbeği var mı :)))

ayşe demişti dersin bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

evet benziyo ne var çokmu ne yaniii ne demek istiyon sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni çok güzel maşallah aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile gel sen benlen bi tenhaya ben sana anlatçam kaç kilo alman lazım gel yamacıma sen gellll :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Back
X