oyy yerim seni bennnn opuyorumnanaktan sev beni sev beni seeeeeeevvvv opuyorumnanaktan :içelim:
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz aklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy yerim seni bennnn opuyorumnanaktan sev beni sev beni seeeeeeevvvv opuyorumnanaktan :içelim:
ayyyy kurban olurumm ben oo bbebeklerı verene allahın ıznıylee alacaksın kucağınaa :Saruboceq: olumunekankayizsmile
hahahahahahah demek her anne adayı aynı şeyi düşünüyo yaaa. bende 4 kilo doğurmak istiyorum nedense 3,5 kilo doğar senin bebiş diyenlere bi kızıyorum 3,750 olsun diyorum hep lülülülülülü çok miraklıyım şişko bebişe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama kendimi dev gibi hissediyorum artık biliyomusun. ben uzun inceydim şimdi uzun ve iri oldum bööle bi çakarsam oturur herkes yani o derece büyüdüm eheuheuhee guclubacismile guclubacismile guclubacismile
amınnnnn![]()
selammmmmm zemuszemus
ayy maşallah kızz ben ne kadar kısayım öle ya( 155 pehhh benimkide boymuymuş:))
küçük bişiyim(
hahahahahahah demek her anne adayı aynı şeyi düşünüyo yaaa. bende 4 kilo doğurmak istiyorum nedense 3,5 kilo doğar senin bebiş diyenlere bi kızıyorum 3,750 olsun diyorum hep lülülülülülü çok miraklıyım şişko bebişe sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama kendimi dev gibi hissediyorum artık biliyomusun. ben uzun inceydim şimdi uzun ve iri oldum bööle bi çakarsam oturur herkes yani o derece büyüdüm eheuheuhee guclubacismile guclubacismile guclubacismile
ıyıyım bende son günler işte baya zorlanıyorum ah bır dogsa dıye sabırzlanıyorum oglum için hayırlısı ıle bır alsam kucagıma son aylarda zormus baya![]()
ben de 53'le başladım şu an 48'im :roflol:
hımmm bıraz hızlı almışsın ama kılounda bşey yok bıtanemmmm dr una gıdınce de bu durumu soylersınn bır duzene gırer zatennn olumunekankayizsmile ben 65 kılo ıle hamıle kaldımmm 71 kılo oldumm ama takmıorummm..ben evlendğımde 58 kıloydummm boyum 1.68.. eşim yedrdı yedrdııı 62 oldummm ...snra folık asıt kullandım bal polen derken 65 oldummm :roflol: ve şu an 71ım:roflol: allah sağlık versdın sorun değillll:Saruboceq: endıme guvenıorummm doğumdan snra yıne 58 olacağımm bennn :lepi:
ohhh yarasın bebişe kilolar:)) alcan tabi nasıl olsa verirsin...bak diyet yapcam derken iyice güçten düşersin...bebişinde Allah korusun zayıf düşer...aldırma aldıgın kilolarına olcak o kadar olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet onun bulantısı yok maşallah sürekli yiyoo şişkooooolülülülülülülülülülülülü
hehe bende 76 ile başlamıştım 68 e düşmüştüm kaydirigubbakcemile3
ben de ılk 3 ay da 3 kılo vermiştimm 62 ye düşmüştümmm ama ben de çok kötydum yıyemıordum bşeyyyy bayanssulusmile
6 ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmileneden kııı sen kaç kilo aldınkiii sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görüyorsun fatoşcum bulantısı olanlar kilo veriyor...
anammm şimdi yicem oklavayı eyvahedigeldismile
gelsin gelsinnnnnnnnnnnnnnnaniknaniknaniknaniknaniknanik![]()
gelsin dimi bizde bitane şaplak atarız :mymeka: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama kıyamamki ben onaa opuyorumnanaktan
ne de olsa eski yarim her ne kadar gönderdigim arabalar ona gitmeyip bana varmadıysada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimde boyum 171 aslında 49 çok zayıftı haklısın balık etli olcam lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüfatoşum aşkum sen hiç telaş yapma sen çok zayıfsın o yüzden ilk önce vucudun depoluyor bu senin vucudunun ihtiyacı aslında normal kilona kavuşacak ilk önce vucudun. ben hamile kaldığım ay deli gibi yedim senin dediğin gibi 57den 60a çıktım ve daha sonra 60,5 iken hamiel olduğumu öğrendim şimdi 70,5 kiloyum bende çok kilo aldım ama boyuma göre kilom azdı benim o yüzden hızlı kilo almışım doktorum son gittiğimde syledi. o yüzden doktorum bana kızmıyor kilo aldığım için
QUOTE=gokcegokce;15401072]:roflol: :roflol: :roflol: ben de oylee kemıklıyımdır zatennn dediğin gbı ırıleşio ınsan ama olsnn değer oğlumaaaa Şeniz Şeniz Şeniz ayyyy ben de tosuncuk gbı bebeklerı çok sevıorummmmm ıssırıcam pıpısınııı sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ıyıyım çok sukur canım oglumu beklıyorum sabırsızlıkla![]()
selammmmmm zemuszemus
pissss kaydirigubbakcemile
biraz hızlı mıııı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bildigin duba oldummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bebiş alıosa sorun yok eski yarim ama ben alıosam :bbo: :bbo:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
ya bi benmi anormalimmm bilmiyorumkismile
:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
6 ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
su nanee![]()
![]()
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
benimde boyum 171 aslında 49 çok zayıftı haklısın balık etli olcam lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
olmaz zaten boyun var senin tabiki kilo alman lazım sakın kilo alcam diye üzülme. :mymeka: :mymeka: hem sen bu kadar bekledin şimdi ya bebek almazsa yok ya ben alırsam ne diyon kızım seeeenklava: tabi alcan cık cık cık yaaaaa :1closedeyes:
3 aylık hamişe benziyormu benim bu göbek kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
3 aylık hamişe benziyormu benim bu göbek kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
canım senin bebeğin erkek baksana göbeğe
sor bakalım suya o 10 haftalık sen 9 haftalık senın kadar göbeği var mı :)))
ayşe demişti dersin bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile