• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan sancım geçti çok şükür, bu sabah iyiyim, ama adetim hala fazlasıyla pıhtılı şekilde geliyo eyvahedigeldismile 2 buçukta randevum var doktorcuma bi görüneyim bakalım, gitmicektim aslında ama kociş çok ısrar etti git bi görün diye, okulda da nöbeçiyim bugün, fazla giremezsem kızmayın bana olur mu opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar zemuszemus
Nasılsınız?
Ben yine uzun zamandır giremedim :hulya: Eşim toplantıya giderken bilg. da götürdü; neyse dün gece geldi de ben de hemen geldim
Ne var ne yok güzel haberler var mı? zemuszemus

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiimmm opuyorumnanaktan sancım geçti çok şükür, bu sabah iyiyim, ama adetim hala fazlasıyla pıhtılı şekilde geliyo eyvahedigeldismile 2 buçukta randevum var doktorcuma bi görüneyim bakalım, gitmicektim aslında ama kociş çok ısrar etti git bi görün diye, okulda da nöbeçiyim bugün, fazla giremezsem kızmayın bana olur mu opuyorumnanaktan

Canım ya kırmııları görmüşsün yine ama niye pıhtılı geliyo ki? Düşük falan mı yaptın yoksa :uhm:

günaydın karasuyummmmm opuyorumnanaktan bence kocişin haklı görünmen lazım doktora muhakkak git canım...bizi habersiz bırakma olurmu... olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar zemuszemus
Nasılsınız?
Ben yine uzun zamandır giremedim :hulya: Eşim toplantıya giderken bilg. da götürdü; neyse dün gece geldi de ben de hemen geldim
Ne var ne yok güzel haberler var mı? zemuszemus

günaydın clemantinecim hoşgeldin opuyorumnanaktan
ewet bayadır yoktun boshayallersmile
güzel haber olmazmı :)) su, fatos, smart üçüde hamile :lepi:
aramıza yeni arkadaşlarda katıldı onlardanda güzel haberler alıyoruz...
kontes,tinkerbel ve e-pack dogum yaptılar..yalnız kontesin ikizlerinden birini kaybetti maalesef:(((

günaydın clemantinecim hoşgeldin opuyorumnanaktan
ewet bayadır yoktun boshayallersmile
güzel haber olmazmı :)) su, fatos, smart üçüde hamile :lepi:
aramıza yeni arkadaşlarda katıldı onlardanda güzel haberler alıyoruz...
kontes,tinkerbel ve e-pack dogum yaptılar..yalnız kontesin ikizlerinden birini kaybetti maalesef:(((

Teşekkürler canım hoşbulduk :)
Evet ya ben yokken neler olmuş öyle; ne güzel haberler var böyle.
Hele de Fatoş:) Çok şaşırdım valla. Kaçak et kesmiş kaydirigubbakcemile3
Kontesin de başı sağolsun, çok üzüldüm valla :(

sanada günaydın tatlımmm hoşgeldinn a.s.

hoşbuldummm canımmm ya bugun kasıklarımda ağrı var anlayamadım psikolojikmi nedir bu ya ah şu adet günü bi gelse kırmızıları bir görsem allahın izniyle kızlar kızmayın bana nolur sizler görmeyin diye dua edicem kendimde görmek istiyorummohaoldumsmile

seker nanae sen ne kadarlık evliiisinnn bide adın ne :):): tanışalımm artıkınnnn

:)) tanışalım tatlım...18 ay 2 günlük evliyim:)) ismimde dilek:)
seninki yeliz sanırım bide 3yıllık evliydin 1.5 yıldırda korunmuyordun yanlış hatırlamıyorsam dimi:))

Teşekkürler canım hoşbulduk :)
Evet ya ben yokken neler olmuş öyle; ne güzel haberler var böyle.
Hele de Fatoş:) Çok şaşırdım valla. Kaçak et kesmiş kaydirigubbakcemile3
Kontesin de başı sağolsun, çok üzüldüm valla :(

bizde fatoşa çok şaşırdık valla kızında ismi kaçak etçi diye kaldı valla kaydirigubbakcemile3
kontese bizlerde çok üzüldük canım :(( ama naparsın Rabbim böyle nasip etti...en azından ikizdi digerinin acısını unutturacaktır onu kucagına aldıgında a.s
bizde haberler böyle canım sende ne var ne yok nasıl gidiyor?

:)) tanışalım tatlım...18 ay 2 günlük evliyim:)) ismimde dilek:)
seninki yeliz sanırım bide 3yıllık evliydin 1.5 yıldırda korunmuyordun yanlış hatırlamıyorsam dimi:))

bizde fatoşa çok şaşırdık valla kızında ismi kaçak etçi diye kaldı valla kaydirigubbakcemile3
kontese bizlerde çok üzüldük canım :(( ama naparsın Rabbim böyle nasip etti...en azından ikizdi digerinin acısını unutturacaktır onu kucagına aldıgında a.s
bizde haberler böyle canım sende ne var ne yok nasıl gidiyor?

evet canımmm dogru billdinnn :D:D: senin evliligin daha tazecikkkkmişşşhihoyyythihoyyyt

Back
X