• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benım de eşim 4 çocuk ıstıooo ama ben 1 tane yeter dyorummm daha ozenlı daha gusel buyuturum dıyeee belkı ılerde allahım da nasıp ederse bır bebek daha olabılırrr hayırlısıı opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım ya biz nedesek boş :)

Allah herkese dilediğini versın hayırlısıysa :)

pişttttttttttttt hu huuuuuuuuuu nagişşşşşşşşşşşşşşşşşş neden heyecanlısın kızzzzzzzzz soruyorum bakkkk :emir_bebek:

nanemmmm karagulll nagışşşş cımmmm fatoşşşşşşşşşşş kızlar sızler nasılsınızzzzz diğer arklardan ses var da sızden yokk

canım şükür iyiyim ben.yarın izinliyim o yüzden işleri bitirmeye çalışıyorum:hulya: arada bakabiliyorum.iş yapıyorum ama aklımda burda kalıyo çoğu zaman sempatiksalakcinni

ay_she+, clemantine, gokcegokce+, karaguuul+, KotuKediSero+, SariLale+, yelizcem
günaydın dünnnnyaaaaaa güzellerimmm nasılsınızzz...

olumunekankayizsmile

şaşırtırım ben öle canımcımmmmm sempatiksalakcinni

ayrıca sen nerelerdesin bakim nie ihmal ediyorsun bizi :oklava:

a.s. a.s. a.s. a.s.

olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

Kız ihmalden değil. Kociş toplantıya gitti nerdeyse 1 aylığına,giderkende bilg. yanında götürdü, ben de laptopsu kaldım.Dün gece geldi bende hemen buraya geldim...

pişttttttttttttt hu huuuuuuuuuu nagişşşşşşşşşşşşşşşşşş neden heyecanlısın kızzzzzzzzz soruyorum bakkkk :emir_bebek:

Karasuuuuu
Kıs adaşmışız seninle, benim de adım nagiş :))

dualarım seninle canım sende sakin ol sıpa çok saglıklı eminol :1hug:

saol hayat böcüğümmm Şeniz tmm sakınım sıpamın pıpısını yerım bennn sempatiksalakcinni

canım şükür iyiyim ben.yarın izinliyim o yüzden işleri bitirmeye çalışıyorum:hulya: arada bakabiliyorum.iş yapıyorum ama aklımda burda kalıyo çoğu zaman sempatiksalakcinni

kolay gelsın hayatımmmm alkisalkisalkis

ay_she+, clemantine, gokcegokce+, karaguuul+, KotuKediSero+, SariLale+, yelizcem
günaydın dünnnnyaaaaaa güzellerimmm nasılsınızzz...

gunaydınnnnnnnn bıtanecıkkk hatçemmmm kaydirigubbakcemile5

Kız ihmalden değil. Kociş toplantıya gitti nerdeyse 1 aylığına,giderkende bilg. yanında götürdü, ben de laptopsu kaldım.Dün gece geldi bende hemen buraya geldim...

hımm tmm canım affettim :teselli: :teselli: :teselli:
ee nasılsın bakalım görmeyeliii olumunekankayizsmile

saol hayat böcüğümmm Şeniz tmm sakınım sıpamın pıpısını yerım bennn sempatiksalakcinni

ayy acaba benimkinin pipisimi var kutusumu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen kaçıncı hafta ögrendin canım erkek erken gösterir diolar ama

hımm tmm canım affettim :teselli: :teselli: :teselli:
ee nasılsın bakalım görmeyeliii olumunekankayizsmile

Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile
İyiyim canım Allah'a şükür kötü günleri geride bıraktık. İkimizde sağlıklıyız.
Sen nasılsın, geçmişi biraz okudum da oğlun olacak kıs senin de :emir_bebek:

hoşbuldum kuşumm..kaydirigubbakcemile3.facede baktım resimlerine göbik baya büyümüş maşallah...:nazar:
bende iyiyim işte kayınvaldemlerdeyim..boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çabuk çıktııı evet olsun çok istiyordum erkenden belli olmasını allah gönlüme göre verdi

Back
X