Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi tam olarak kaçç haftalık senin bebişşş?
ay_she+, clemantine, gokcegokce+, karaguuul+, KotuKediSero+, SariLale+, yelizcem
günaydın dünnnnyaaaaaa güzellerimmm nasılsınızzz...
Offf!Zaten okulda canım sıkılmış;sizden de ses çıkmıyor!
Ben gidiyom![]()
ayy bende dün akşam acaip kafa ütüleme yaptım kocişe reglim yaklaştı ya normal karşıladı ama
bilmiyom valla yazık adama yaa
şimdi senelık izinde ya ders çalışıo evde zor bı sınava giricek...diorm akşam gelıorm yemek hazır
değil..pijamaları çıkartmıssın bi yerde bari dağıttıgını topla..hee yarın akşam gedliğimde
yemek hazır olsa bile sevinmem çünkü ben söyledim sen akıl etmedin ama
yanına kendınden bişiler katsan ne bılıym tatlı falan yapsan belki sevinebilirim
ama tatlıyı da ben söyleıdm dikkatını çekerim onun için tatlı yapsanda sevinmem
bilmiyorum artık naparsın....gibi saçma bi o kadar da gıcık bi cümle kurarken
kociş ööle bakıodu aşkım benim...mucu mucu ona :) regl yaklaşınca hp böle oluyorum ya
ama normalde iyiyim gerçekten :lepi:
hehhhh aynen canım Allah sabır versin eşlerimize :)))ayyy canımm ya bende aynen böyleim valla regl dönemlerimde o kadar saçma şeylere kızıomki eşim seni yatırcam deliler hastanesine dioo banakaydirigubbakcemile3
ama hamileykenki kadar hiçç sinirli görmemiştim kendimiii en ufak olayda sinir krizi geçiriodumm valllaaa allah eşlerimize biz menepoza girince yardım etsinnn![]()
Daha bebiş yok;kese var
6 haftalık oldu bugğn!:1ninca:
canm bebek kaç haftalık olduuuu keesenın mıncık olması normal yahuuu
Daha bebiş yok;kese var
Doktor da benim gibi laylaylom trilaylom bi adam çıktı şakkıdı Kese var;iyi ama kalp atışından sonra tebrike deceğim sizi şu and eğil dedi.Ben de ok problem dedil dedimvereliniortak
Sen takıl yine kafana göre dedi :))
Doktor da benim gibi laylaylom trilaylom bi adam çıktı şakkıdı Kese var;iyi ama kalp atışından sonra tebrike deceğim sizi şu and eğil dedi.Ben de ok problem dedil dedimvereliniortak
Yok yok!O kadar küçük kese olmaz...Sanırım gelişmeyecek.
Gittiğim yer öözel biir hastaneydi 2 hafta sonraya randevu verdi.Kalp atışlarını o zaman görürürz dedi.Ok dedim ama haftaya da başka brözel hastaneye giideyim;olmasın biraz daha param!Ne var sanki... CADIARZU Hem hangi doktora gideceğime de karra vermiş olurum.
Seninki çin işkencesi olmuş![]()
ayyy canımm ya bende aynen böyleim valla regl dönemlerimde o kadar saçma şeylere kızıomki eşim seni yatırcam deliler hastanesine dioo banakaydirigubbakcemile3
ama hamileykenki kadar hiçç sinirli görmemiştim kendimiii en ufak olayda sinir krizi geçiriodumm valllaaa allah eşlerimize biz menepoza girince yardım etsinnn![]()
hehhehehe ayşem aynı bende çok saçma birşeye eşime sert çıkıyorum nebiçim regl dir bu yaaa öyle bi etkiliyorki insanı olmadık şeye sinir yapıyo zaten benim eşimde artık anlıyo tamam sen adet olcan diyo.. o yüzden hoş görüyom felan:))) diyo... sonra insan üzülüyo demi gereksiz bir yere sinir yapıyom diye...seni anlayabiliyorum cnm:))
hehhhh aynen canım Allah sabır versin eşlerimize :)))
Daha bebiş yok;kese var
Merhaba kızlarrrr!
Acayip sinirliyim...Bütün gün okulda dört döndğm sinirimden...Bu kadar gerizekalı biri olamaz yaaa...
Neyse!Sİnirden hiçbişey okuyamadım;var mı yeni havadis!
E-pack doğum yapmış;çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine!
Canım hayırlı olsun :))
Bu arada doktora gittim;keseyi gördü takıl kafana göre yokmuş gibi kabul et;sana şu an ilaç vermeyeceğim.Düşecekse zorlamanın bir anlamı yok karşıyım progestanlara faaln dedi...
iki hafta sonra tutunabilmişse başlayacağım gerekli ilaç takviyesine dedi.Şİmidlik bir sıkıntı gözükmüyor dedi.
Benim eşim yok ama kzılar için sordum;cinsel ilişkide bir sorun olmaz bebeği görene kadar dedi.Yani tutacaksa ne yaparsan yap aksi olmaz tutmayacaksa da engel olamazsınız zoramayın demek istedi.
Bi de kese ufacık bişeydi fotoda yaani!Normal çünkü daha küçük dedi ama hani serçe parmağınızın tepesi olur ya!O kadar işte...Normal mi ki!
Gündüz dönersin diye bekledim dönmeyince de müsait olmadığını düşünerek aramak istemedim!Anlatacakalrım da kursağımda kaldı zaten!akannehir Bi sana anlatıyordum malum!Neyseee.... kafamçokkarıştı
Akşam da arkadaşlarla dıları çıktı 12 gibi geldim.Onların yanınd akonuşamayacağım için açamadım tel.i.
Bu arada bir arkadaşım bana hamile misin dün gece rğyamda seni gördüm bana hamile oldğunu doktordan geldğini söylğyordun ddi.Hakikaten de doktordan gelip ona gitmiştim ama söylemedim! kafamçokkarıştı
Daha bebiş yok;kese var
merhabalarcanım son aydasın![]()