• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Offf!Zaten okulda canım sıkılmış;sizden de ses çıkmıyor!
Ben gidiyom :(

ayy bende dün akşam acaip kafa ütüleme yaptım kocişe reglim yaklaştı ya normal karşıladı ama
bilmiyom valla yazık adama yaa
şimdi senelık izinde ya ders çalışıo evde zor bı sınava giricek...diorm akşam gelıorm yemek hazır
değil..pijamaları çıkartmıssın bi yerde bari dağıttıgını topla..hee yarın akşam gedliğimde
yemek hazır olsa bile sevinmem çünkü ben söyledim sen akıl etmedin ama
yanına kendınden bişiler katsan ne bılıym tatlı falan yapsan belki sevinebilirim
ama tatlıyı da ben söyleıdm dikkatını çekerim onun için tatlı yapsanda sevinmem
bilmiyorum artık naparsın....gibi saçma bi o kadar da gıcık bi cümle kurarken
kociş ööle bakıodu aşkım benim...mucu mucu ona :) regl yaklaşınca hp böle oluyorum ya
ama normalde iyiyim gerçekten :lepi:

hehhehehe ayşem aynı bende çok saçma birşeye eşime sert çıkıyorum nebiçim regl dir bu yaaa öyle bi etkiliyorki insanı olmadık şeye sinir yapıyo zaten benim eşimde artık anlıyo tamam sen adet olcan diyo.. o yüzden hoş görüyom felan:))) diyo... sonra insan üzülüyo demi gereksiz bir yere sinir yapıyom diye...seni anlayabiliyorum cnm:))

ayyy canımm ya bende aynen böyleim valla regl dönemlerimde o kadar saçma şeylere kızıomki eşim seni yatırcam deliler hastanesine dioo banakaydirigubbakcemile3:1::1:
ama hamileykenki kadar hiçç sinirli görmemiştim kendimiii en ufak olayda sinir krizi geçiriodumm valllaaa allah eşlerimize biz menepoza girince yardım etsinnn :1::1::1:
hehhhh aynen canım Allah sabır versin eşlerimize :)))

canm bebek kaç haftalık olduuuu keesenın mıncık olması normal yahuuu

Doktor da benim gibi laylaylom trilaylom bi adam çıktı şakkıdı Kese var;iyi ama kalp atışından sonra tebrike deceğim sizi şu and eğil dedi.Ben de ok problem dedil dedimvereliniortak
Sen takıl yine kafana göre dedi :))

Doktor da benim gibi laylaylom trilaylom bi adam çıktı şakkıdı Kese var;iyi ama kalp atışından sonra tebrike deceğim sizi şu and eğil dedi.Ben de ok problem dedil dedimvereliniortak

ee tmm ne guselll bekle bakalım sakın de ollll dr una guvennnn hayırlısyka kalp atışlarını da duyacaksn bebişinnnn rahat olunca daha ıyı gıdıo her şeyyyy :1hug:

canımm senin kesen kaç mm normali 10 ila 15 mm olurmuş 4 haftalık ok?

Yok yok!O kadar küçük kese olmaz...Sanırım gelişmeyecek.
Gittiğim yer öözel biir hastaneydi 2 hafta sonraya randevu verdi.Kalp atışlarını o zaman görürürz dedi.Ok dedim ama haftaya da başka brözel hastaneye giideyim;olmasın biraz daha param!Ne var sanki... CADIARZU Hem hangi doktora gideceğime de karra vermiş olurum.

kaç mm miş ksen sen resme bakarak mı dıyosun bunu ???
belki uzaktan cektı doktor yakılaştırmadı belki alla alla
smart valal sinirlerimi hoplatıyosun ya kusura bakma :oklava:

bu da benim 5 haftalıkkenki ultrason görüntüsü sadece kese

picture.php

Seninki çin işkencesi olmuş :D

biraz öyle oldu galiba :lepi:

ayyy canımm ya bende aynen böyleim valla regl dönemlerimde o kadar saçma şeylere kızıomki eşim seni yatırcam deliler hastanesine dioo banakaydirigubbakcemile3:1::1:
ama hamileykenki kadar hiçç sinirli görmemiştim kendimiii en ufak olayda sinir krizi geçiriodumm valllaaa allah eşlerimize biz menepoza girince yardım etsinnn :1::1::1:

ayy hamileyken sinir değilde çok ağlıyodum ben ya hemen herseye gözlerim doluyodu
bide ben tartısırken falan ağlamayı da ağlayanı da sevmem hiç ööle suç
bastırıyomaya çalışıomuş gibi hadi şimdi genciz
dayanıyos da dediğin gibi menopoza girince nolcaak Allah ımmm
annemden biliyorum dayanılmaz oluyo bebek gibi ya bi cümle kuruyosun hemen
şunumu diyosun bunu mu dıyosun hemen bombardıman sonra sakınleşince normale dönüyoda
sinir var fena halde :) :) :)

hehhehehe ayşem aynı bende çok saçma birşeye eşime sert çıkıyorum nebiçim regl dir bu yaaa öyle bi etkiliyorki insanı olmadık şeye sinir yapıyo zaten benim eşimde artık anlıyo tamam sen adet olcan diyo.. o yüzden hoş görüyom felan:))) diyo... sonra insan üzülüyo demi gereksiz bir yere sinir yapıyom diye...seni anlayabiliyorum cnm:))

hehhhh aynen canım Allah sabır versin eşlerimize :)))

evet ya boşyere can sıkyorum ona üzülüyorum hayır kendı canımıd asıkıyorum yanı :),
amin canım amin

Daha bebiş yok;kese var kaydirigubbakcemile4
6 haftalık oldu bugğn!:1ninca:

Ohooo herkesin 6. haftada bebiş oluşcak diye bişey yokki benim 8. haftanın
başlarında gözükmüştü ancak ayrıca deli gibide kanamam vardı
senin kanaman fln yok 1 haftaya kalmaz olusur bebek aha da yazıyorum buraya şakkıdı

Merhaba kızlarrrr!
Acayip sinirliyim...Bütün gün okulda dört döndğm sinirimden...Bu kadar gerizekalı biri olamaz yaaa...
Neyse!Sİnirden hiçbişey okuyamadım;var mı yeni havadis!
E-pack doğum yapmış;çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine!
Canım hayırlı olsun :))

Bu arada doktora gittim;keseyi gördü takıl kafana göre yokmuş gibi kabul et;sana şu an ilaç vermeyeceğim.Düşecekse zorlamanın bir anlamı yok karşıyım progestanlara faaln dedi...
iki hafta sonra tutunabilmişse başlayacağım gerekli ilaç takviyesine dedi.Şİmidlik bir sıkıntı gözükmüyor dedi.

Benim eşim yok ama kzılar için sordum;cinsel ilişkide bir sorun olmaz bebeği görene kadar dedi.Yani tutacaksa ne yaparsan yap aksi olmaz tutmayacaksa da engel olamazsınız zoramayın demek istedi.

Bi de kese ufacık bişeydi fotoda yaani!Normal çünkü daha küçük dedi ama hani serçe parmağınızın tepesi olur ya!O kadar işte...Normal mi ki!

Gündüz dönersin diye bekledim dönmeyince de müsait olmadığını düşünerek aramak istemedim!Anlatacakalrım da kursağımda kaldı zaten!akannehir Bi sana anlatıyordum malum!Neyseee.... kafamçokkarıştı
Akşam da arkadaşlarla dıları çıktı 12 gibi geldim.Onların yanınd akonuşamayacağım için açamadım tel.i.
Bu arada bir arkadaşım bana hamile misin dün gece rğyamda seni gördüm bana hamile oldğunu doktordan geldğini söylğyordun ddi.Hakikaten de doktordan gelip ona gitmiştim ama söylemedim! kafamçokkarıştı

hoppss dur nereye gidiyon topik kapanınca bende azıcık uzandım

dün inanılmaz kötü bir gün geöirdim hem kendim iyi değildim hem iş çok yogundu ancak ofisten çıkar çıkmaz aradım ki tahmin ettim yanındfa biri oldugu için açmadıgını kusura bakma canımcım yaa
ama bak arkadasın nasılda hissetmiş keşke konusu açılmışken anlatsaydın

sen neye sinirlendin bakimmm

smart_girl hayatımm endişelenmene gerek yok 1 hafta içinde herşey belli olur kalp atışını duyarsın bu zamanlar çok sıkıcı geçiyor biliyorumm ne kadar rahat olursan okadar iyi geçer hamileliğin bebişine kavuşman dileğiyleyerimseniben

ben hoşlanmadım doktorun bu tavrından yaaa

Back
X