• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merve slm canım nasılsınnnguclubacismile tatlım senın akıntın varmıı?

Merhaba canım...İyiyim çok şükür yolunda hersey;dilerim sen ve bebişte iyisinizdir.
Evet canım özellikle geçen hafta daha yoğun olmak üzere hep ıslaklık ve akıntı vardı şimdi daha az ama devam ediyor.Günlük ped kullanıyorum ama sık sık değiştiriyorum. Yapısı da değişti değişik bir akıntı geliyor ama kötü kokulu değil geçen gittiğimde de doktoruma da söyledim o da normal olduğunu söyledi;hamilelikle birlikte hormonların çok farklılaştı bu da onun bir sonucu dedi..

kızlar topuklu ayakkabı gitmiş bir soru sormuştum onada üçüzleri varmış normalmi oldu yoksa aşılama yada tüp bebekmi çok merak ettim???

kızlar topuklu ayakkabı gitmiş bir soru sormuştum onada üçüzleri varmış normalmi oldu yoksa aşılama yada tüp bebekmi çok merak ettim???

canım tüp bebek değil ama
klomen kullanmıştı ve çatlatma iğnesi vurunmuştu olumunekankayizsmile

nanemmmm karagulll nagışşşş cımmmm fatoşşşşşşşşşşş kızlar sızler nasılsınızzzzz diğer arklardan ses var da sızden yokk

kusura bakma canım ya oyuna dalmışım:)) bide oynadıgım oyun tam ekran oldugu için takip edemedim burayı bilmiyorumkismile

selam kızlarrrrrrr
ben ameliyatımı oldum geldim sonunda evime..çok şükür bugün daha iyiyim..sadece sürekli yatmaya bağlı gazım var ve vücudumun her bir köşesi ağrıyor..kımıldayamıyorum.. haber vereyim size dedim
siz nasılsınız , gelişmeler neler?

canım benim ameliyat olmuşsun çok sevindim yaa...en kısa zamanda agrılarından da kurtulursun tatlım...kendini hiç yorma tamammı daha çok dikkat etmen gerekiyor artık kendine...bırak boşver herşey oldugu gibi kalsın hiçbir işe el atma tamammı bebegimmm opuyorumnanaktan

şekerım nanem nasılsın ne yapıosunnn

iyiyim canım oyun oynuyordum anca kapattım ya bagımlılık yapıyor resmen...erkek çocukları gibiyim:))
miden bulanmaya başlamış yine canım:(( inş devam etmez geçici bi mide bulantısıdır...

Gittiğim o çzel hastanede bebek doğduktan sonra 2 ya da üç gün tutyorlarmış küvezzde.Eğer devame derse anlaşmalı oldukları başka bir çocuk hastanesine sevk ediyorlarmış!Aslında doktoru beğendim ama bu duurm kafamı karıştırdı ne dersiniz?

Merhaba canım...İyiyim çok şükür yolunda hersey;dilerim sen ve bebişte iyisinizdir.
Evet canım özellikle geçen hafta daha yoğun olmak üzere hep ıslaklık ve akıntı vardı şimdi daha az ama devam ediyor.Günlük ped kullanıyorum ama sık sık değiştiriyorum. Yapısı da değişti değişik bir akıntı geliyor ama kötü kokulu değil geçen gittiğimde de doktoruma da söyledim o da normal olduğunu söyledi;hamilelikle birlikte hormonların çok farklılaştı bu da onun bir sonucu dedi..

aynen canım bende gunluk ped kullanıyorum rengı nasıl senınkının benım rengı sarı acaba ıltıhapmı var dıye endıselenıyorum benımde kokusuzbilmiyorumkismile

canım tüp bebek değil ama
klomen kullanmıştı ve çatlatma iğnesi vurunmuştu olumunekankayizsmile

merakımı giderdiğin için rteşekkür ederimm ne güzel ya allah tamamını erdirsin darısı bebe isteyenlerin başınaaaopuyorumnanaktan
aylin kaçarrrrrrrrr yarın görüşmek üzere öptümmmmŞeniz

aynen canım bende gunluk ped kullanıyorum rengı nasıl senınkının benım rengı sarı acaba ıltıhapmı var dıye endıselenıyorum benımde kokusuzbilmiyorumkismile

Benimki de sarı canım ama sanmıyorum ya da en fazla üşütmüşüzdür belki ama ciddi bişi yok yani Allah'ın izniyle sen sıkma canını..Normal bence bunlar ama kahverengi akıntı gelirse o zaman ben de endişelenebilirim.O zamanda oanik yapmadan ayaklarımızı dikip yatıcaz..

canım sen hala bebişini istemiyon mu yoksaa çok isteksizsin durumunu az çok biliyorum.. sende haklısın ama Allah dilediği zaman veriyo işte...yanlış birşey söylüyorsam affola...
Ya keseyi falan gördüğümde sevgi pıtırcığına dönüşemedim tabi hemen! :hulya: Hala kafam soru işaretleriyle dolu;doktora gidşiimn tek artısı "takıl sen kafana göre tutacaksa tutacaktır aksi halde şimdi düşmezse sonra düşer demesi oldu!
ee tmm ne guselll bekle bakalım sakın de ollll dr una guvennnn hayırlısyka kalp atışlarını da duyacaksn bebişinnnn rahat olunca daha ıyı gıdıo her şeyyyy :1hug:
Ortada bebek yoyk ki :))) Doktor öyle söyledi!Bi yuvarlak görüm geldim ben! olumunekankayizsmile
canımm senin kesen kaç mm normali 10 ila 15 mm olurmuş 4 haftalık ok?

Bilmiyorum ulrason fotosunda öyle bişey yamıyor ki... :S

Benimki de sarı canım ama sanmıyorum ya da en fazla üşütmüşüzdür belki ama ciddi bişi yok yani Allah'ın izniyle sen sıkma canını..Normal bence bunlar ama kahverengi akıntı gelirse o zaman ben de endişelenebilirim.O zamanda oanik yapmadan ayaklarımızı dikip yatıcaz..

anladım canım ıyı rahatladım sımdı kahve yok allaha sukurrr :Saruboceq: yarında ınsallah yukselmıs olur degerımde rahatlarım bırdaha accukkkolumunekankayizsmile

Ya keseyi falan gördüğümde sevgi pıtırcığına dönüşemedim tabi hemen! :hulya: Hala kafam soru işaretleriyle dolu;doktora gidşiimn tek artısı "takıl sen kafana göre tutacaksa tutacaktır aksi halde şimdi düşmezse sonra düşer demesi oldu!

Ortada bebek yoyk ki :))) Doktor öyle söyledi!Bi yuvarlak görüm geldim ben! olumunekankayizsmile

smart vajınal ultrasonlamı yksa karnındanmı baktı canım?

anladım canım ıyı rahatladım sımdı kahve yok allaha sukurrr :Saruboceq: yarında ınsallah yukselmıs olur degerımde rahatlarım bırdaha accukkkolumunekankayizsmile

İnşallah yükselmiş olacak canım merak etme sen içini ferah tut...
Ve gelir gelmez doktorundan bize de haber ver çatlarım ben eyvahedigeldismile

napim ya işim gücüm yok takılıyorum nanem :) peter panıma döncem sanırım birazdan
masamı toplayım

sen napiyosun bakiimm :)

:)))
bende air strike oynuyorum nasıl ama harika bir oyun :lepi: kaydirigubbakcemile3

Gittiğim o çzel hastanede bebek doğduktan sonra 2 ya da üç gün tutyorlarmış küvezzde.Eğer devame derse anlaşmalı oldukları başka bir çocuk hastanesine sevk ediyorlarmış!Aslında doktoru beğendim ama bu duurm kafamı karıştırdı ne dersiniz?

neden küvezde tutuyolarki canım? 2-3 gün fazla deilmi gerçi bebegin durumuna göre deişir...canım eger doktora için ısındıysa ve begendiysen bu gibi şeyleri düşünme... bir bebek sağlıklı dogduktan sonra 3 günden fazla küvezde bekleticeklerini sanmam yani...gerçi işte bebegin durumunu şimdiden kestiremezsin...zaman ilerledikçe gerek duyarsan doktorunuda deiştirirsin... yerimseniben

kaç mm miş ksen sen resme bakarak mı dıyosun bunu ???
belki uzaktan cektı doktor yakılaştırmadı belki alla alla
smart valal sinirlerimi hoplatıyosun ya kusura bakma :oklava:

bu da benim 5 haftalıkkenki ultrason görüntüsü sadece kese

picture.php

biraz öyle oldu galiba :lepi:
:) :) :)

evet ya boşyere can sıkyorum ona üzülüyorum hayır kendı canımıd asıkıyorum yanı :),
amin canım amin

Ohooo herkesin 6. haftada bebiş oluşcak diye bişey yokki benim 8. haftanın
başlarında gözükmüştü ancak ayrıca deli gibide kanamam vardı
senin kanaman fln yok 1 haftaya kalmaz olusur bebek aha da yazıyorum buraya şakkıdı
Resmi gönderdiğin için teşekkür ederim canımcım :)))
Bne neden doktora gittim yuvarlak görmeye mi anlamadım delikafadulden O biraz ilginç geldi bana.Boş gebelik değil dedi doktor;herhalde onu anlamaya gittik;bilmem!
Doktor da demiştir ne garip biri bu diye benim için!:1:

anaaa nedneki ne gerek varmış ki bilmiyorumkismile
bebeğin apgar skoru yüksek olsa bile genede koyyolarmıymış küveze

canım hamilelikle alakalı hormonlarınız hızlıa yükseliyor bundna dolayı
akıntınız beyaz veya sarı gelebilir kaşıntılı ve kokulu gelmedikçe korkmayın
tabi kanamanız olmaz inşallah da olursa o zmaan doktora hemenn

merakımı giderdiğin için rteşekkür ederimm ne güzel ya allah tamamını erdirsin darısı bebe isteyenlerin başınaaaopuyorumnanaktan
aylin kaçarrrrrrrrr yarın görüşmek üzere öptümmmmŞeniz

güle güle canım :)

sırnaşık şey
hoppss dur nereye gidiyon topik kapanınca bende azıcık uzandım

dün inanılmaz kötü bir gün geöirdim hem kendim iyi değildim hem iş çok yogundu ancak ofisten çıkar çıkmaz aradım ki tahmin ettim yanındfa biri oldugu için açmadıgını kusura bakma canımcım yaa
ama bak arkadasın nasılda hissetmiş keşke konusu açılmışken anlatsaydın

sen neye sinirlendin bakimmm
Okulda gerizekalı bir öğretmene!Aptal şey!Kendini kral sanıyor herhade.Ama ben ona küçük hesaplarla beni sinidremeyeceğini öğreteceğim beklesin bakalım....Korksun senden salak!Bütün günümü zehir etti...
hımm canım 6 haftalık sa eger dedigin gibi oldukça küçük benim 6. haftamda baya büyüktü bebekte görünüodu minnacık
Bilmiyorum artık;ama bana küçük geldi sırnaşık şey
Bana önce ekranda bir resim gösterdi o dev gibiydi.Bak bunun gibiyse boş gebelik değil dedi.Ben de ok dedim.Sonra benimkine baktık minnacık!fisfisfis sırnaşık şey Dedim;"bu nee!":uhm: O da seninki küçük dedi.E o resimdeki iki haftada mı o kadar olmuş yahuu...
Bu hamilelik çok ilginç bişey;ama ilk kez keseyi görüp de benim kadar sakin karşılayan bir hastası daha olduğunu sanmıyorum!:1shok:

tatlım kendine acayip eziyet ediyorsun bilmem farkındamısın biraz rahat ol yavrum benimmm...zaten şuan miniminnacık bişi nokta kadar...ohooo daha önünde ne günler var...kafandaki soru işaretlerini bi kenara bırak
Rabbim verdiyse vardır bi hikmeti...kalp atışlarını duy ben görürüm seni o zaman:)
kimbilir doktora ne söledinde sana takıl kafana göre tutarsa tutar şimdi düşmezse sonra düşer...
bide ne bileyim bir doktorun böyle demesi biraz garip yani... duygusuz şey nolucak...bence bırak sen bu doktoru hiç sevmedim ben :dilcikar:

Back
X