- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
canımmm aramızdan ayrılmana çok üzüldüm ama tabikide bu sna iyi gelecekse bencede hiç durma git.aslında bende burda ayrılmayı düünmeim değil eşimde kızıyor bende burda özellikle bebeğini kaybedenlere falan çok üzülüyorum çok etkileniyorum burda herşeyi ouyup etkileniyoruz ama burdanda ayrı kalamıyorum buraki dostluğu sevdim şanlık ayrılmayı düşünmüyorum sende kendine geldiğini zaman ii oldğun zamn gel gerii sni özleyeeğizzz:gitme:Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile
Sucum bu arada beni listeden de silersen sevinirim tatlım olumunekankayizsmile
Bu arada elifle konuştum öğlen, kürtaj olmuş, genel anesteziyle, sesi pek iyi gelmiyodu, biraz narkozun etkisi biraz da üzüntü vardı tabi, "masal bitti, çok zormuş" diyebildi sadece :gitme: çok üzüldüm yaa, umarım çabuk atlatır canım arkadaşım :Saruboceq:
yaaa okadar üzüldümki yavyum neolurrrr sbaret canım benimm Allhım böyle olmasını istedi inş tez zamanda birdaha hamile kalırsın sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğine kavuşursun cmbnm