• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile
Sucum bu arada beni listeden de silersen sevinirim tatlım olumunekankayizsmile
canımmm aramızdan ayrılmana çok üzüldüm ama tabikide bu sna iyi gelecekse bencede hiç durma git.aslında bende burda ayrılmayı düünmeim değil eşimde kızıyor bende burda özellikle bebeğini kaybedenlere falan çok üzülüyorum çok etkileniyorum burda herşeyi ouyup etkileniyoruz ama burdanda ayrı kalamıyorum buraki dostluğu sevdim şanlık ayrılmayı düşünmüyorum sende kendine geldiğini zaman ii oldğun zamn gel gerii sni özleyeeğizzz:gitme:
Bu arada elifle konuştum öğlen, kürtaj olmuş, genel anesteziyle, sesi pek iyi gelmiyodu, biraz narkozun etkisi biraz da üzüntü vardı tabi, "masal bitti, çok zormuş" diyebildi sadece :gitme: çok üzüldüm yaa, umarım çabuk atlatır canım arkadaşım :Saruboceq:

yaaa okadar üzüldümki yavyum neolurrrr sbaret canım benimm Allhım böyle olmasını istedi inş tez zamanda birdaha hamile kalırsın sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğine kavuşursun cmbnm

selam ayşecim, eşin ne sınavına girecek senin aralıkta sınava girecek demiştin geçen gün de, sınavlar iptal edilmemiş miydin son olaylardan sonra, ben görevde yükselme sınavları falan iptal diye biliyorum ama, bana da bilgi verirsen sevinirim

kızlar selam bu arada kimse yok ama

canım eşim hakimlik sınavına giricek 4 aralıkta idi galiba oda

bende önlisans kpss ye giricem kpss 24 ekimde olcaktı ertelendi

kurban bayramından sonrakı haftasonu 28 kasımda yapılıcak yanlış hatırlamıyorsam

lisans kpss nın bi bölümü iptal edilmişti öğretmenler için olan o tekrarlancakmış ama tarihini bılmıyorum nette yazıyordu canım

nasılsın ay-she???

yaa kızlarrr acayip grip oldum buarada sabah ateşim 36.6ya düştü
sanırım adet olma yolunda ilerliyorum:gitme:

slm bne baska bı topıkdenım bu yazılarınız altındakı daisypathlerden yapmak istiyorum acaba nerden yapabılırım yardımcı olursanız cook sevınırımm

nasılsın ay-she???

yaa kızlarrr acayip grip oldum buarada sabah ateşim 36.6ya düştü
sanırım adet olma yolunda ilerliyorum:gitme:

Geçmiş olsun canım...
Tam mevsim değişiklikleri o yüzden dikkat et kendine!
Ay şimdiden bozma moralini benim de ateşim hep 36.4 çıkıodu sabahları ama hamileyim şimdi hep yüksek o başka...İnşallah güzel haberler verirsin bize yakında canım

iyi geceler kızlarrkaydirigubbakcemile4ben yatıyorumm artık uyuma kararı aldım zorda olsa uyumaya çalışcam sabah erkendende gelirim topiğee :1:

Meraaba kızlarr..
geçmişi okudum hüzünlendimm..şeromun veda gb mesajı:(((
canım bitanem çok haklısınn..bende çook düşündüm o dediğini..ama yalnız kalmamında etkisiyle kopamadım bi türlü..eşim yanımda olsaydı herşey farklı olurdu..o yanımda olduğunda bilgisayar aklıma bile gelmiyor..he sizi merak ediyorum o ayrı...:)

ben kürtaj oldum bugünn...
dün akşam bi parça geldi benden..şok oldumm..oldukk...kan pıhtısı falan değildi..
bugün dr.a gösterdik..bebeğimdi..
çoğu düşmüş bize az bi iş kalmış dedi..anesteziyle dakikanın içinde bayıldım zaten..uyandığımda hüngür hüngür ağlıyodumm anneme sarılarak..

çok zor kızlarr..hamile kalmakta zor...çocuk doğurmakta zor..ona bakmakta zor..
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunn..
yıprandımm..
hepinize destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederimm...
hoşçakalın kızlarrr..hepinizi tek tek öpüyorumm...
HAKKINIZI HELAL EDİNN...

Meraaba kızlarr..
canım bitanem çok haklısınn..bende çook düşündüm o dediğini..ama yalnız kalmamında etkisiyle kopamadım bi türlü..eşim yanımda olsaydı herşey farklı olurdu..o yanımda olduğunda bilgisayar aklıma bile gelmiyor..he sizi merak ediyorum o ayrı...:)

dün akşam bi parça geldi benden..şok oldumm..oldukk...kan pıhtısı falan değildi..
çoğu düşmüş bize az bi iş kalmış dedi..anesteziyle dakikanın içinde bayıldım zaten..uyandığımda hüngür hüngür ağlıyodumm anneme sarılarak..

yıprandımm..
HAKKINIZI HELAL EDİNN...

kız bu nedemek şimdi tövbe tövbeee... ben ne dedim sana daha dün??????? sakın sakın bozulmak yokkkk... ağlamak narkozdan oluyo canım benimde ilk işim o olmuştu...
öle yatak döşek yapıp yatmıyosun di mi???????
toparlan hemencecikkk..... bak bu iki ay sana verdiğim süreeee, ona göreeee:oklava::oklava::oklava:
bitti herşeyyyy, o bebek bile değilmiş kiii... kese sadeceeee... sen tadamadın hamişliği, güzelliğini bilemedin ama en güzel hamişlikte seninki olucak bak pembe dedi diyeceksin!!!!
acını yaşa, olaylar hoş değil tabii ama takılıp orda kalma sakın!!!
hadi bakalım bu hafta sana müsadee benden pazartesi mesai ye başla canum Şeniz

Hoşgeldin canım....
kımse anlatmamıstı sağol smartcm...yani bu sadece rakam yerleltirme işi dimi
ne bılıym bazı sorular var ya böle çaprazdan toplıcan 15 olcak vs die
ben öle bişi sanmıştım aklinialirimsmile
Çok zevklidir;tabi çözdükçe basitleştirici yöntemler keşfedeceksin asıl o zaman tadına doyulmaz. :)
tam senlik bi yermiş gerçektende:))
eşin çok heyecanlanmıştır...

neyse canlar benim çıkış saatim geldi gidiyorum ben hadi hoşçakalınnn opuyorumnanaktan
Evet laylaylom trilaylom :))) Hoşuma gitti bilmem :) Özel Akropol Hastanesi burası.Bir de MEdicana'yı denemeyi düşünüyorum;ama bu doktora bir kez daha gidip ondan sonra mı denesem öncesinde mi karar veremedim.CADIARZU
benım gıttıgım ozel hastanedekı doktorda dedı bız allttan bakmıyoruz kesenın gorunmesı ıcın 10 gereklı karından bakıldıgın da dedı ben senın gıbı ohhh dedım canım kaydirigubbakcemile3
Evet yaa...Kötü birşey diğeri;Allah'ım muhtaç etme psikolojim olayı kabullenene kadar en azında ne olur!senağlama
Sevindim canım iyi olmasına.Ben de özel hastaneye gidiyorum kadın doğum üzerine bir yer sadece.Çok iyi doktorlar var.Ama bana alttan bakıldı zaten ben gittiğimde sadece 4+5 idi üstten baksada göremezdi sanırım.Ama senin adına sevındım üstten bakıldığı halde görülmüş.Herşey yolunda inşallah.Ben de öyle düşünüyorum ama bir dahaki gidişinde kesenin ne kadar büyüdüğünü göreceksin ve hatta inşallah bebişin kalp atışlarını da duyacaksın;bence o zaman tam kendimize gelicez!
Sanırım ediğin gibi seninki çok küçük diye alttan baktılar;bir sonraki muhtemelen seninde yukardan olur.Öünkü özel hastanelerin teknolojik aletleri çok gelişmiş olyor!
Sen keseyi görünce heyecanlandın mı?
Benim içim hala o kadar buruk ki;beni ultrasondayken görmeliydiniz!Sanki komşunun bebeğine bakmaya gelmişim!:delphin: İnsan onda bile heyecanlanır yaaahuu! şakkıdı
O ne biçim söz yaa, daha ilk günden düşer düşmez muhabbeti mi yaptı sana yani :oklava: ne biçim doktor o yaaa kötükedihüso ben hiç sevmedim bu doktoru :oklava:
Ay evet biz vazgeçtik istemiyos bebiş artıkın sırnaşık şey ama bi sürpürüz yapsa hiç de fana olmaz hani sırnaşık şey sırnaşık şey
Normal bir zamanda olan bie hamilelik olsa adamın tavrı beni de incitir ve şüphelendirirdi.Vurdm duymaz nasıl olursun bebeğimi korruuuu diye bağırırdım;ama bu ruh halimle söylediği çok mantıklı geldi.Ya ilerleyen aylarda daha büyük sıkıntılar yaşarsam :( Tek başıma nasıl uğraşırım onca şeyle...Tabi şimdi düşmemesi sonra düşmeyeceğii anlamına gelmez ama risk faktörü daha düşük anlamı taşıyabilir.Hiç bir ilaç almadan kendş kendşni korumuş bir bebek olacak çünkü.
Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile

Yapma be gülüüüüümmmm!Sen bizim neşe kaynağımızsın.Rahatsız oluyorsan bir süre hiç konuşmayız bebeklerden!bilmiyorumkismile
Seni incitmişsek kendi adıma özür dilerim! :( ben sadece kaygılarımı paylaşıyorum biliyorsun içim çok yoğun! :utangac:
Kopma bizden!Seni seviyoruz.

kız bu nedemek şimdi tövbe tövbeee... ben ne dedim sana daha dün??????? sakın sakın bozulmak yokkkk... ağlamak narkozdan oluyo canım benimde ilk işim o olmuştu...
öle yatak döşek yapıp yatmıyosun di mi???????
toparlan hemencecikkk..... bak bu iki ay sana verdiğim süreeee, ona göreeee:oklava::oklava::oklava:
bitti herşeyyyy, o bebek bile değilmiş kiii... kese sadeceeee... sen tadamadın hamişliği, güzelliğini bilemedin ama en güzel hamişlikte seninki olucak bak pembe dedi diyeceksin!!!!
acını yaşa, olaylar hoş değil tabii ama takılıp orda kalma sakın!!!
hadi bakalım bu hafta sana müsadee benden pazartesi mesai ye başla canum Şeniz

canım yıprandımm.çook sevindim ve bir anda yere çakıldımm..
bilmiyorum..bebek hemen düşünürmüyümm.dr.da bişey demedi zatenn...
benim tek derdimm.yine eşim eşim eşimm.
onu yanımda istiyorummm...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
KotuKediSero...........................28 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
Meraaba kızlarr..

yıprandımm..
HAKKINIZI HELAL EDİNN...

elififm tekrar gecmiş olsun canım. hayrılsı böyleymiş canım. esin yanında olsun. bak nasıl gelicek bebeklerinizzz.
bizde seni çok seviyoruz canım...

Elifim geçmiş olsun...çok zor biliyorum anlıyorum seni...
çok sevinmiştik hepimiz hamileliğine, şimdi üzülüyoruz...inşallah çabuk toparlanırsın...
diyecek bir şey bulamıyorum...

seni seviyoruz Elifim....

Karasuuuuu sen de mi terkediyorsun bizi, topiğimizin gülüü :(

ay ne olmuş herkese yaaa....:(

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

canım neden se içime az önce sen hamileymişsin gibi geldi genelde tutar hislerim işallah vardır bişi hayırlısı.

inşallah canım benim ama nedense benim hiç umudum yok:(
inşallah hislerinde yanılmazsın canım... opuyorumnanaktan

canım benim düşüncene saygı duyuyorum.ve burdan uzak kalmak sana iyi gelicektir en azından sürekli bebek fikrine yogunlaşmamış olursun..
bende bunu birçok defa düşündüm ama kopamadım nedense burdan.ve biliyormusun ben tatildeyken hiç bebek aklıma bile gelmedi gün bile saymadım...sadece akıntım geldigi zaman aaa dedim yumurtluyorum ne de çabuk geldi yumurtlama zamanım dedim ve o günde eşimde yoktu yanımda o yüzden bişeyde olmadı ve ben unuttum gitti...
inşallah canım herşey gönlünce olur...seni çok özlicem bitanem...bizi unutma sakın olumunekankayizsmile

Meraaba kızlarr..

yıprandımm..
HAKKINIZI HELAL EDİNN...

veda msjı gibi yazmışsın tatlım:(((
canım benim inşallah en yakın zamanda toparlayacaksın kendini...herşey senin elinde güçlü olmalısın...noluyor bize teker teker dökülüyoruz :((
yaşadıkların tabiki kolay şeyler deil bitanem ama insanın yeni umutları olmasa nasıl kendini toparlayabilirki..
Allah kimsenin başına vermesin...ve sağlıklı sıhhatli gelsin yavrularımız inşallah..en hayırlı zamanda... :Saruboceq:

Evet laylaylom trilaylom :))) Hoşuma gitti bilmem :) Özel Akropol Hastanesi burası.Bir de MEdicana'yı denemeyi düşünüyorum;ama bu doktora bir kez daha gidip ondan sonra mı denesem öncesinde mi karar veremedim.CADIARZU

hmm akropol hastanesi benim kadın doğuma gittiğim ilk hastane ve hiç memnun kalmamıştım ordaki kadının tavırlarından dolayı...ıyy gıcık omuştum resmen eşimde hiç begenmemişti birdaha buraya gitmeyelim dedi...şuan medicanaya gidiyorum bende ve doktorumdan çok memnunum... a.s

AYLİN20, ay_she+, hamarat, idilcan+, SeKeR_NaNe+
kızlar günaydın dün elifin yazdıklarını okudum da bır de soyle gecmısı bu topikte yasananları kendı yasadıklarımı dusundum...kadın olmak ne zor hayatta ya....her işin çilesi bize ait...gerçekten çok zor

Back
X