Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar selamm nasılsınız?
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum :gitme: bebişimi hissetmiyorum dünden beri bide dışkı siyahtı hep şimdiye kadar şimdi hamilelikten önceki gibi. kasıklarımda sürekli batma var akşam hep tetikteydik kayınvalideme gittik hatta bişi olursa elimiz ayağımıza dolaşmasın diye. çok kötüydüm dün :2: bugünde saat 10 a geliyodu anca uyanabilmişim mafoldumben
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum :gitme: bebişimi hissetmiyorum dünden beri bide dışkı siyahtı hep şimdiye kadar şimdi hamilelikten önceki gibi. kasıklarımda sürekli batma var akşam hep tetikteydik kayınvalideme gittik hatta bişi olursa elimiz ayağımıza dolaşmasın diye. çok kötüydüm dün :2: bugünde saat 10 a geliyodu anca uyanabilmişim mafoldumben
canımmmmmmmmmmmm lütfen hemen kötü düşünmeee
ben de öyleyim yaaa geçenlerde bir gün boyunca hissetmedim hemen aklıma kötü şeyler geldi ya bir şey olduysa, başıma gelebilecek en kötü senaryoyu kurguladım kafamda...
Yapma!
rahatlıcaksan doktoruna git bak bizi de üzüyorsun![]()
canım dert etme kendine senin kadar ken haftalarım bende aynı şeyleri yaşadım aylık sancılar dediğimiz sancılar başlıyabiliyomuş biraz erken benimde öyle oldu benimde 3 gün haraketlerini hissetmedim eger çok yorduysan kendini çok ayakta kaldıysan rahim kasılıyomuş ve hareketlerini bu yüzden hissedilmiyomuş dinlen canım dinlenmekle alakalı
cnm lütfen kötü düşünme.eger çok endişeliysen doktora git bi görün allah korusun bişe bile varsa hemen harekete geçerler onlar:Saruboceq:
ama eğer içine sinmiyorsa yakınlarındaki bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarına baktırabilirsin bende öyle yapmıştım sonra oda içime sinmedi doktoruma gittim istesen doktoruna bi git canım
sağolun kızlarr olumunekankayizsmile belkide doğru bu aylarda olabilecek şeyler ama ne bileyim korktum dünden beride bi acayip oldum. hiç hissetmiyo değilim ama daha az hissediyorum korktum o yüzden. doktorumu arıycam telefonla sorcam gel derse giderim.
merhaba arkadaşlar
yardımcı olabilirmisiniz
benim geçen ay 4 kistim vardı çatlamayan yumurtadan 3 ü gitti 1 i kalmıştı. geçen hafta gittim kistim hala duruyordu. çarşamba günü adet olmam lazımdı olmadım. 2 gündür idrar testi yapıyorum. 3 tane yaptım. 2 farklı markaydı. üçündede hemen pozitifi 2.çizgiyi gördüm silik gölge gibi falan değildi. gayet netti. öncedende bu marka testlerden kullandığım olmuştu ama hiç görmemiştim. ama testin birinde yazıyor yumurtalık kistlerinde pozitif olabilir diye.
bu konuda bilginiz varmı yada başına gelen var mı.
kızlarrrrr su perisi de kendine geldiğine göre ben kaçıyorummmm öptüm siziiiiiiiii şekerlerrrrrrrr
ayy bende sinir oldum sen bu doktordan ne kadar memnunsun bilmem ama neyse sen yakınındaki bi sağlık ocağına gidip bi kalp atışlarına baktır