Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Sen kesenin fotoğrafını ekledin mi sayfaya canım?
Şayet öyleyse ben görmedim...

Hayır canım ben eklemedim.
Doktora bu çok küçük değil mi dedim;haftasına göre normal dedi ben de sustum. :bbo:
Amaaaaannnn hayırlısı neyse o olsun dedim ben hep!Bu şekilde oldu;Allah devamında da hayırlıısnı nasip edecektir bana buna inanıyorum.Neden taktıysam bu konuya bu kadar kafayı anlamadım.... akannehir

Ayy bilmem!
Eğer birinin hamileliğini takip edeceksem bu sen ol isterim.Yaşın fiziki yapın genetik durumun daha önce hamilelk yaşamamış olman... bunalrın hepsi artı benim için.Sıkıntısız bir gebelik habercisi ... gibi şeyler söyledi adam.
Amaann ne bileyim işte öyle. kafamçokkarıştı İlaç milaç vermedi düşecekse düşmeli zorlamanın anlamı yok dedi.

adı ne adı... girip bi bakalım netten... ay çok merak ettim :uhm:

fiziki yapın hoşuna gitmiş olmasın smartttt:roflol::roflol::roflol::roflol:

Anladım canım;ben ekledin sandım..
Ama canım bencede normal yani üstten bakılmış ve 6.haftasında.Benimki de aynı senin tarif ettiğin gibi;yani parmak ucu kadardı 4+5 iken...
Tabiki her zaman öyle dua ediyorum Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versın ınsallah...
Farketmeden takıyoruz yanı su zamanlarda çok normal bence zamanla yoluna giricek hersey ınsallah

Adı Bülent Alp Aydın....
Acayip güzel yorumlar var hakkında adamın ama yaa.....

Adı Bülent Alp Aydın....
Acayip güzel yorumlar var hakkında adamın ama yaa.....

Ben de şimdi şöyle üstünkörü baktımda.GATA dan mezun sanırım;asker doktor.
Bir sürü projesi var adam dünya ilklerinden olmuş baksana.Bence hiç boş bir adam değil çok yaşamış,görmüştür.CV si çok kalabalık.Yalnız tahmin ettiğim gibi askeri eğitim almış bir doktor ise sertliği oradan ileri geliyor olabilir;sertlikten kastımda duygularını arka plana itişi ve açık sözlü oluşu...

Son düzenleme:
fiziki yapın hoşuna gitmiş olmasın smartttt:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ya zaten hastanede beni görenin gözleri açıldı hamileyim deyince.... :bbo: Anlayamadım yaaniii.... sırnaşık şey
Randevum vardı diyorum,OK diyorlar kiminle Bülent Bey diyorum Kadınsal bir durum mu diyorlar?Hayır Hamileymişim diyorum bana nasııı yaanii der gibi bakıyorlar sırnaşık şey Bi garip geldim ordakilere hamile birine göre :roflol: Giymişim minicik eteğimi çekmişim çizmeleri,üstte doğru atmışım şalı.,fönletmişim saçları... :roflol: Kendimi hamile olmadığıma inandırmak için nne gerekiyorsa yapmıştım o gün :))) İşin komiiği onarı da inandırmak zor oldu :)))

Göreceğiz akı karayı :)) Ama bu gidişle sen benden erken duyacaksın kalp atışını çünkü her hafta gidiyorsun doktora :)) pak benimki paragöz de değil.Aman gelsin de parasını alayım demedi;bi de o yanındna bakmak lazım olaya.Sonuçta devlet hastanesi değil orası.Gerekli gereksixz bir sürü testte yapabilirdi ama yapmadı... Bazı yönlleri hoşuma gitti.Yanlış hatırlamıyorsam GATA mezunu zaten şutarafagitti

bakiiim yakışıklı mı :roflol::roflol::lepi:
Karizmatik adam canımmmmm :)))

Ya hakkında hiç kötü yorum duymadım;bana mı denk geldi large günü nedri anlamadım :)))
Öyle sert bir adam değil;sadece net bir adam...GATA mezunu oluşu da hoşuma gitmişti beni daha ii anlar eş duurmunda diye senağlama

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

.....................................................

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

ay smartttt kel bu!!! kesin seni bağlasın kendine diye böyle davrandı... çözdüm ben olayı!!!

Önemli olan sadece senin verdiğin ücret değil ki!Devletten de alıyorlar biliyorsun.Sanırım yüzde otuzunu falan biz ödüyoruz sadece.Kan tahlilleri o bu falan olunca fiyat değişiyor tabi.
Burda özel hastanelerde 175 ödediğin yer de var 25 ödediğin yer de var bildiğim kadarıyla;ama doğum da özel hastanede yapılacaksa .ok uçuk rakamalr almalarının bşr anlamı yok zaten doğumda alacaklar alacakalrını.Özel dokotr olayını o yüzden seçmedim.Git özeline ver 150-200lirayı sonra git devlet hastanesine koştur kan tahlillerinin peşinde,ardından yeniden git özele göster tahlillerini... Sürün babam sürün!Ne bu yaaa... benneyaptımki
Aynı paraya geliyor özel hastaneye gitmekle devlette işlerini takip etmek özel doktor nezaretinde devam ediyorsan..

Selam kızlar
Naber smart?Kalp atışını duydunuz mu? Elif naptı bu arada?Umarım güzel haberler vermiştir doktordan

ay smartttt kel bu!!! kesin seni bağlasın kendine diye böyle davrandı... çözdüm ben olayı!!!

Aaaa!Ben kellerden hoşlanırdım bekarlığımda :))
Adam çok eğlenceli bir adam ya;karşısında oturduum sürece hiç kasmadı beni :) Ama eve geldim düşündükçe kasıldım :)))

Selam kızlar
Naber smart?Kalp atışını duydunuz mu? Elif naptı bu arada?Umarım güzel haberler vermiştir doktordan

Şekercim merhaba!Yok daha kalp atışı falan duymadım; 6+3 bitti bugün itibariyla o yüzden daha erken zaten.
Elif malesef kaybetti bebeğimi;Dün aldılar.

Şekercim merhaba!Yok daha kalp atışı falan duymadım; 6+3 bitti bugün itibariyla o yüzden daha erken zaten.
Elif malesef kaybetti bebeğimi;Dün aldılar.

Ay üzüldüm canım yaa,hayırlısı buymuş demek,ben de yaşadım aynısını bilirim acısını.Allah bir daha yaşatmasın :Saruboceq:
Niye ticker yapmadın ki,artık duyarsın canım hayırlısıyla..Alıştın mı peki hamilelik,annelik düşüncesine..İlk zamanlar farklı bakıyordun?

Aaaa!Ben kellerden hoşlanırdım bekarlığımda :))
Adam çok eğlenceli bir adam ya;karşısında oturduum sürece hiç kasmadı beni :) Ama eve geldim düşündükçe kasıldım :)))

i,nceledim ben aslında dewam edilebilir yani.... bi daha bi git bakalım :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…