Sen kesenin fotoğrafını ekledin mi sayfaya canım?
Şayet öyleyse ben görmedim...
şaşırma ay... öyle şey olur mu hiç.... Düşecek gibi bir durum varsa bile düşmemesi için her türlü önlemi alması lazım...
kaydirigubbakcemile hemen başka bi doktor bul bence sen kafamçokkarıştı
Ayy bilmem!
Eğer birinin hamileliğini takip edeceksem bu sen ol isterim.Yaşın fiziki yapın genetik durumun daha önce hamilelk yaşamamış olman... bunalrın hepsi artı benim için.Sıkıntısız bir gebelik habercisi ... gibi şeyler söyledi adam.
Amaann ne bileyim işte öyle. kafamçokkarıştı İlaç milaç vermedi düşecekse düşmeli zorlamanın anlamı yok dedi.
Ayy bilmem!
Eğer birinin hamileliğini takip edeceksem bu sen ol isterim.Yaşın fiziki yapın genetik durumun daha önce hamilelk yaşamamış olman... bunalrın hepsi artı benim için.Sıkıntısız bir gebelik habercisi ... gibi şeyler söyledi adam.
Amaann ne bileyim işte öyle. kafamçokkarıştı İlaç milaç vermedi düşecekse düşmeli zorlamanın anlamı yok dedi.
Hayır canım ben eklemedim.
Doktora bu çok küçük değil mi dedim;haftasına göre normal dedi ben de sustum. :bbo:
Amaaaaannnn hayırlısı neyse o olsun dedim ben hep!Bu şekilde oldu;Allah devamında da hayırlıısnı nasip edecektir bana buna inanıyorum.Neden taktıysam bu konuya bu kadar kafayı anlamadım.... akannehir
Adı Bülent Alp Aydın....
Acayip güzel yorumlar var hakkında adamın ama yaa.....
Adı Bülent Alp Aydın....
Acayip güzel yorumlar var hakkında adamın ama yaa.....
Ya zaten hastanede beni görenin gözleri açıldı hamileyim deyince.... :bbo: Anlayamadım yaaniii.... sırnaşık şeyfiziki yapın hoşuna gitmiş olmasın smartttt:roflol::roflol::roflol::roflol:
Anladım canım;ben ekledin sandım..
Ama canım bencede normal yani üstten bakılmış ve 6.haftasında.Benimki de aynı senin tarif ettiğin gibi;yani parmak ucu kadardı 4+5 iken...
Tabiki her zaman öyle dua ediyorum Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versın ınsallah...
Farketmeden takıyoruz yanı su zamanlarda çok normal bence zamanla yoluna giricek hersey ınsallah
Karizmatik adam canımmmmm :)))bakiiim yakışıklı mı :roflol::roflol::lepi:
Ben de şimdi şöyle üstünkörü baktımda.GATA dan mezun sanırım;asker doktor.
Bir sürü projesi var adam dünya ilklerinden olmuş baksana.Bence hiç boş bir adam değil çok yaşamış,görmüştür.CV si çok kalabalık.Yalnız tahmin ettiğim gibi askeri eğitim almış bir doktor ise sertliği oradan ileri geliyor olabilir;sertlikten kastımda duygularını arka plana itişi ve açık sözlü oluşu...
smart_girl;15478052 Göreceğiz akı karayı :)) Ama bu gidişle sen benden erken duyacaksın kalp atışını çünkü her hafta gidiyorsun doktora :)) pak benimki paragöz de değil.Aman gelsin de parasını alayım demedi;bi de o yanındna bakmak lazım olaya.Sonuçta devlet hastanesi değil orası.Gerekli gereksixz bir sürü testte yapabilirdi ama yapmadı... Bazı yönlleri hoşuma gitti.Yanlış hatırlamıyorsam GATA mezunu zaten şutarafagitti[/QUOTE .!.:İnşallah canım...Yok nerde duyucam sen benden önce duyarsın illaki istersem her gün doktora gideyim oluşmadıktan sonra göremem ki..aman zamanında da değilim Allah'ın izniyle göreyimde...Evet tabii o da var..Bilmiyorum orada fiyatlar nasıl ama ben sadece 19tl ye muayene oldum artı ikinci gidişim kontrol oldugu için hiç para vermedim...Yani iki görüşme 19tl olmuş oldu canım.ama orayı bilemiorum tabi..
İnşallah canım...Yok nerde duyucam sen benden önce duyarsın illaki istersem her gün doktora gideyim oluşmadıktan sonra göremem ki..aman zamanında da değilim Allah'ın izniyle göreyimde...Evet tabii o da var..Bilmiyorum orada fiyatlar nasıl ama ben sadece 19tl ye muayene oldum artı ikinci gidişim kontrol oldugu için hiç para vermedim...Yani iki görüşme 19tl olmuş oldu canım.ama orayı bilemiorum tabi..
ay smartttt kel bu!!! kesin seni bağlasın kendine diye böyle davrandı... çözdüm ben olayı!!!
Selam kızlar
Naber smart?Kalp atışını duydunuz mu? Elif naptı bu arada?Umarım güzel haberler vermiştir doktordan
Şekercim merhaba!Yok daha kalp atışı falan duymadım; 6+3 bitti bugün itibariyla o yüzden daha erken zaten.
Elif malesef kaybetti bebeğimi;Dün aldılar.
Aaaa!Ben kellerden hoşlanırdım bekarlığımda :))
Adam çok eğlenceli bir adam ya;karşısında oturduum sürece hiç kasmadı beni :) Ama eve geldim düşündükçe kasıldım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?