• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba hanımlar ben szi epeydir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.:)

benim bir sorum olacak.. regli periyotlarım çok düzenlidir ve hiç gün şaşmaz.. bu ay ilk defa tam yumurtalama haftasında sık ilişki oldu.. bu ay ilk defa deniyoruz.. ayın 3 ünde regli olmama gerekirken hiç bri şey yok.. hiç ama!! fakat bu ay hep kasık ağrım oldu batmalar sancılar oldu zaman zaman.. onun haricinde vücut ısım 36.8 ila 37.2 arasında gidip geldi hep.. bu gün 2. gün bitiyor ve hala regli olacağıma dair hiç bir belirti yok ne göğsüm şişti ne karnım.. ara sıra göğüslerim sızlar gibi oluyor okadar.. zaman zamanda baş ağrısı.. bugün dayanamayıp ucuz bir idrar testi aldım.. herhangi birşey çıkmadı sıfır.. aradan bir iki saat sonra ne zaman oluştu o çizgi bilmiyorum silik ama çok silik içi beyaz olup kenarları kendini belli eden bir çizgi oluşmuşş.. onada güvenmelimi onuda bilmiyorum.. kan testi için sabah gittim sonucunu 6 da alacağım.. bu regli geciktirmesi beni çok ümitlendiriyor ama.. çok kişi dinleyen vede tecrübesi olan kişiler olarak bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz??

canım evt regl olmadım hala

hamileyımdır diye düşünmüyorum belirtim yok hiç

inşallah kötü bişi yoktur enfeksıyon kapmışım regl sonrası gıtcektım zaten doktora

yarın gidicem fitil fln verir smear fln yapar sanrıım bilmiyorumkismile

Canım gelişmelerden sonra haberim oluyor..
Sanırım henüz adet olmadın.Kanda baktırdın mı ya da idrar testi yaptn mı evde?
Doktora gitmek en makulu.Dilerim herşey yolundadır canım...

slmmmmmmmmm

ayh mayışmış bır halde geldıkkkkk valla hamam acccayıp sıcaktııı ılık suyla yıkndımm ama yıne de mayıştım yaaa uyusam uyurummmmm

merhaba hanımlar ben szi epeydir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum.:)

benim bir sorum olacak.. regli periyotlarım çok düzenlidir ve hiç gün şaşmaz.. bu ay ilk defa tam yumurtalama haftasında sık ilişki oldu.. bu ay ilk defa deniyoruz.. ayın 3 ünde regli olmama gerekirken hiç bri şey yok.. hiç ama!! fakat bu ay hep kasık ağrım oldu batmalar sancılar oldu zaman zaman.. onun haricinde vücut ısım 36.8 ila 37.2 arasında gidip geldi hep.. bu gün 2. gün bitiyor ve hala regli olacağıma dair hiç bir belirti yok ne göğsüm şişti ne karnım.. ara sıra göğüslerim sızlar gibi oluyor okadar.. zaman zamanda baş ağrısı.. bugün dayanamayıp ucuz bir idrar testi aldım.. herhangi birşey çıkmadı sıfır.. aradan bir iki saat sonra ne zaman oluştu o çizgi bilmiyorum silik ama çok silik içi beyaz olup kenarları kendini belli eden bir çizgi oluşmuşş.. onada güvenmelimi onuda bilmiyorum.. kan testi için sabah gittim sonucunu 6 da alacağım.. bu regli geciktirmesi beni çok ümitlendiriyor ama.. çok kişi dinleyen vede tecrübesi olan kişiler olarak bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz??

Öncelikle hoşgeldin canım.Bu ay bilinçli çalışmışsınız yumurtlama döneminde zaten.Adetin hiç şaşmazken şaşmış.Bayağı da bir hamilelik belirtisi yaşamışsın.Görünüşte hamile gibisin;ama bunun en iyi yolu kan testi ki sen de yaptırmışsın zaten.Sonuçlarını da alacakmışsın.İnşallah gönlünüze göre olur.İdrar testine gelincede biliyorsun ki yarım saatten sonraki sonuçları göz önünde bulundurmayın der.Sen sonucunu bekle tatlım.

slm kızlar ben geldım dr a gıttım durumu anlattım dedıkı bı kanda gbelıge bakalım dedı kan verdım ama devlet hastanesıne gıttıgım ıcın sonuclar yarın ögleden sonra 2 bucukta cıkıcakmıs malesef 1 gun daha beklıcem..

Hoşgeldin canım şimdi okudum yazdıklarını...
Hadi bakalım hayırlısı olsun;yarın buradan güzel haberler verirsin bizlere inşallah.Ben de senin heyecanını paylaşıyorum

teşekkür ederim bir umut bekliyorum işte bakalım..

insan aklına koyuncaya kadar pek sorun olmuyor ama.. düşünmeye başladıktan sonra hemen hooop ilk aydan rahmine yerleşsin istiyor..:)

slmmmmmmmmm

ayh mayışmış bır halde geldıkkkkk valla hamam acccayıp sıcaktııı ılık suyla yıkndımm ama yıne de mayıştım yaaa uyusam uyurummmmm

ohh ne güzel ya sen öyle dedin ya ben bile rahatladım düşünce gücüyle kaydirigubbakcemile3
sıhhatler olsun canım;güle güle kirlen...
Bebişte içten içe hamam sefası yaptı miniş ya:emir_bebek:

Canım gelişmelerden sonra haberim oluyor..
Sanırım henüz adet olmadın.Kanda baktırdın mı ya da idrar testi yaptn mı evde?
Doktora gitmek en makulu.Dilerim herşey yolundadır canım...

canım reglim gecikti 2 gun hamile oldugumu sanmıyorum ya belirtim yok

genede yaptım idrar testı çünkü hamıleysem 9 ay boyunca

hergün kullanmam gereken iğneye hemen başlamam gerekiyo ama test negatif

zaten gidicektim doktora kaşınma ve yanma var birde kesık beyaz akıntım

reglden sonra giderim diyodum reglde gelmeınce yarın gitmeye karar verdim böyle işte

teşekkür ederim bir umut bekliyorum işte bakalım..

insan aklına koyuncaya kadar pek sorun olmuyor ama.. düşünmeye başladıktan sonra hemen hooop ilk aydan rahmine yerleşsin istiyor..:)

Hepimiz denemeye başladıktan sonra aynı psikolojiyi yaşadık;insan gereksiz bir sabırsızlık geliyor hemen olsun istiyor...

Dilerim seninde gönlüne göre olur;sonuçlarını alınca bizimle de paylaşırsan seviniriz.

ohh ne güzel ya sen öyle dedin ya ben bile rahatladım düşünce gücüyle kaydirigubbakcemile3
sıhhatler olsun canım;güle güle kirlen...
Bebişte içten içe hamam sefası yaptı miniş ya:emir_bebek:

gel beraber gıdelımm şekerımmmmm sağolsasınnnn

ayh ben bu bebişimin pipisinı yerım yaaaaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni

canım reglim gecikti 2 gun hamile oldugumu sanmıyorum ya belirtim yok

genede yaptım idrar testı çünkü hamıleysem 9 ay boyunca

hergün kullanmam gereken iğneye hemen başlamam gerekiyo ama test negatif

zaten gidicektim doktora kaşınma ve yanma var birde kesık beyaz akıntım

reglden sonra giderim diyodum reglde gelmeınce yarın gitmeye karar verdim böyle işte

Anladım hayatım.Geçmiş olsun diyim öncelikle;inşallah değildir ama anlattıkların mantar belirtileriyle örtüşüyor canım;ki olsa bile çoğumuzda beliren bir rahatsızlık ama ilaç tedavisiyle çabucacık geçiveriyor...İyi yaptın canım en iyisi doktora gitmek.Umarım başka sıkıntı yoktur ve yarın için rahatlamış şekilde dönersin..

Ahh hayarım valla yakın olsam uça uça koşa koşa gelirdim seninle;süper olurdu ki ihtiyacım da var yani...

Hem de nasıl yenir valla;amanın doğsunlarda sevelim bol bol inşallah:emir_bebek:

cık cık cık kızım taktın bebişin pipisine haaaaa bırak yavruşun pipisiniiiii rahatttt :emir_bebek: yakuşuklum pipisiz napçakkk yeme didikkkkk :ecrin_bebek: kulaklarını ye -tatlicadiarzu- GELLL OCAKKKK GELLLLLL!!!!!!! 2011 YILI NERDE KALDI YAAA PUFFFFFF sositososito

Anladım hayatım.Geçmiş olsun diyim öncelikle;inşallah değildir ama anlattıkların mantar belirtileriyle örtüşüyor canım;ki olsa bile çoğumuzda beliren bir rahatsızlık ama ilaç tedavisiyle çabucacık geçiveriyor...İyi yaptın canım en iyisi doktora gitmek.Umarım başka sıkıntı yoktur ve yarın için rahatlamış şekilde dönersin..

sağol canım....hemencık gecıyo biliyorum :) inş.

cık cık cık kızım taktın bebişin pipisine haaaaa bırak yavruşun pipisiniiiii rahatttt :emir_bebek: yakuşuklum pipisiz napçakkk yeme didikkkkk :ecrin_bebek: kulaklarını ye -tatlicadiarzu- GELLL OCAKKKK GELLLLLL!!!!!!! 2011 YILI NERDE KALDI YAAA PUFFFFFF sositososito

Allah'ımın izniyle yakın zamanlarda sizler kucaklarınıza alacaksınız bebişlerinizi..
Sonra bizim karınlar büyüyecek biz de siz gibi olucaz inşallah!
Gerçekten çok heyecanlı eyvahedigeldismile

canım benim hiç geçmiyo zaman demiiii sositososito sositososito sositososito

Ahh hayarım valla yakın olsam uça uça koşa koşa gelirdim seninle;süper olurdu ki ihtiyacım da var yani...

Hem de nasıl yenir valla;amanın doğsunlarda sevelim bol bol inşallah:emir_bebek:

gel hayatımmm samsun bayburt arası nekı sankımmm 5 saat falandırrrr beklerımmm her zamannn olumunekankayizsmile

evet yaaa sağlıkla sıhhatlı sıkıntısızzz bı gelse ocakta sağlıcakla kucaklarımıza alsak bebeklerımızzzııı:Saruboceq: ben yerım onun kepçe kulaklarınııı sempatiksalakcinni

Allah'ımın izniyle yakın zamanlarda sizler kucaklarınıza alacaksınız bebişlerinizi..
Sonra bizim karınlar büyüyecek biz de siz gibi olucaz inşallah!
Gerçekten çok heyecanlı eyvahedigeldismile

CANIM YAAA EVET BİZ DOĞURCAZ SİZ BÜYÜTÇENİZ GÖBÜŞLERİ hihoyyyt AMA İNAN BU ZAMANA KADAR ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYODU ARTIK Bİ İKİ HAFTADIR DAHA ZOR GEÇİYO ZAMAN HAVALAR SOĞUDUĞU İÇİN FİZİKSEL SIKINTILARIM PEK KOYMUYO AMA BEKLEMEK ÇOK ZOR :hulya:

canım benim hiç geçmiyo zaman demiiii sositososito sositososito sositososito

ARTIK HİÇ GEÇMİYO YAAAA HASTANEYE AYDA BİR GİTMEK ÇOKKK UZUN GELİYO HER HAFTA GİDİLSE YAAA sempatiksalakcinni

Back
X