Ben hep hayırlı zamanda hayırlı evlat istedim çok şükür;zamanı buymuş!Hayırlısı neyse o olacak hayatımda;buna eminim!Aklımdan geçen de kız!İnşallah olur...
Benim hamilelik belirtileri
ov. günüm gelir hafif bir sıız hissederim ve geçerdi;ancak bu defa yaklaşık bi beş altı gün o sıızya benzer bir sıız hissettim.Hatta "ne çatlamaz yumurtaymış bu!" demiştim içimden.O süreçte gelen akıntı da dikkatimi çekmişti.Bir kaç ün sonrasında da hiç dokunmadığım halde acayip bir göğüns sızısı vardı ki;onu da pek yaşamam.Bunalr pimpiriklendirmişti beni.Artı normalde ov.dan sonra kesilen akıntı ara ara devam ediyordu.
benim baş dönmem çok oldu.Çoktan kastım saniyelik vurur geçer ya o şekilde(bu hala devam ediyor) bu kadar belirtiye ben hamleyim dedim ama konduramadım kendime.Çünkü o sızıların olduğu dönemde çalışmadık özellikle olmasın diye.Oysa ki ondan önce yapılan action gitmiş yumurtayı bulmuş hissettiğimde muhtemelen bebek yapım çalışmasıymış akannehir Çünkü başka ilişki olmadı;bebek başka zaman olmuş olamaz...
Velhasıl sonunda cesaret edip yaptım testi ve çıktı anında. akannehir
İnşallah senin de içindeki his doğruyu söylüyordur...Ben hep regl gecikmesinden önce hissettim diyenlere gülüyordum ama onlardan biri oldum! :S
hımmmm valla bende hissediyorumda olcağına pek umudum yok gerçi daha öncede hissettiğim aylar olmuştu ama foss çıktııkaydirigubbakcemile3 aama bu ay hani olsun diye bitkisel bişiler kullandım ya ondan böle umut var sankimmm birazdaohaoldumsmile