• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
neden mi????????kaydirigubbakcemile3
nedeni belli canımcımm hasret gideriyonuzzz senin şimdi yine uykun gelmiştirraklinialirimsmile erkende yatarsın nede olsa yol yorgunusunn dimiiiiiiiiiiisempatiksalakcinni

yok canım henüz uykum yokk..:umursamaz:
burdayımm:lepi:

A!Az önce dın yoktu aşağıda onda söyledim.
az önce başka topiklere göz atıyodum..sengözlerimebaksanab
Kaçmadım canımcım burdayım!Birazdan şöyle msiler gibi bir duş alığ yatacağım. olumunekankayizsmile Neler konuşuluyor diye br bakmaya geldim :))

bende adını görmeyince gitti bu kız dedimdi..kaydirigubbakcemile4
ohh misler gibi al duşunu yat dinlenn artık şimdiden sonra hem bebiş hemde iş yorar seni..:CüvCüv:

PAPATYA regline beş gün kala kan testi yaptırdıysan varsa çıkardı mutlaka;KPSS'ye hazoırlandıüını söylemişsin zor bir süreç;üstelik ikinci kez aynı şeyleri yaşayacaksınız :( Muhtemelen gerginsindir ve bu da regl düzenine yansımıştır.Biraz da kafayı bebk olaylarına taktıysan hepsi birleşince bingo oluyor zaten! :(

az önce başka topiklere göz atıyodum..sengözlerimebaksanab

bende adını görmeyince gitti bu kız dedimdi..kaydirigubbakcemile4
ohh misler gibi al duşunu yat dinlenn artık şimdiden sonra hem bebiş hemde iş yorar seni..:CüvCüv:

Yok kız bebeiş falan daha;ben görmedim!Tanışmadık kendisiyle!boshayallersmile
Bizim okulun temposu hakikaten ağırdır;geçmişte de yorgun geldiğim çookkk oldu;olayı ona bağlayamıyorum o yüzden.Sadece kafam çok dalgın sürekli bişeyler düşünüyorum bu olayla ilgili;ne yaparım nasıl yaparım.... gibi.Bu da diğer işlerde konsantrasyonumu azaltıyor;ona üzülüyorum.Toparlamam lazım kendimi.akannehir

ee sende çok geziyonn canımmm yorulman çok normal artık hamilesin bük bacağını otur evindeeekaydirigubbakcemile3

Hayatta yapamam o dediğini;benim nefes alıp veriyorsam sebebi GEZMEK :))
Ama yorgunluk ondan değil be gülüm.Sabahtan beri ders anlatıyorum bugün dile kolay

Emoş senin de ilk bebeğin mi olacak?
İnşallah Allah gönlündekini verir sana.

Son düzenleme:
Doğum nasıl aypılıyor araştırma yaptım azcık;iğrenç yaaa...
Lahmanından tut ,sondasına,sondasından tut kesimine dikimine... Ne zor işler bunlar ya;ne kadar yıpratıcı değilmi! :( Dünyaya erkek gelmek varmış... :(

Yok kız bebeiş falan daha;ben görmedim!Tanışmadık kendisiyle!boshayallersmile
Bizim okulun temposu hakikaten ağırdır;geçmişte de yorgun geldiğim çookkk oldu;olayı ona bağlayamıyorum o yüzden.Sadece kafam çok dalgın sürekli bişeyler düşünüyorum bu olayla ilgili;ne yaparım nasıl yaparım.... gibi.Bu da diğer işlerde konsantrasyonumu azaltıyor;ona üzülüyorum.Toparlamam lazım kendimi.akannehir

inşallah tanıştığın zamanda gelecek..:Saruboceq:
her ay dr. giderken bebişini göreceğinin heyecanı olacak inş.:Saruboceq:
kafana herşeyi takma akışına bırak herşey kendi kendine yerine oturur sen yeterki rahat ol..bayanssulusmilesonucta sen doğurana kadar eşin gelicek inş. allah izin verirse..yani şimdiden düşüpte o güzel kafanı yorma.:hulya:.işlerine koyul ama kendinide cok fazla yormadan..olumunekankayizsmile

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
3-4 gün daha bekleyim regl olmazsa tekrar test yaptırayım.
Ne kadar stresli de olsam reglm hiç gecikmez,
aksine stresten erken olur ama gecikmez.
Normalde 28 günde bir, saati saatine olurum, 2-3 senedir takvime not alırım hiç gecikmemişti.
Göğüslerim nerdeyse 2 beden büyüdü 1 hafta içinde,
hem de sızlamasına dayanamıyorum eşim de şok oldu ben de..

Belki de dediğiniz gibi geç döllenmedir, ya da stres kaynaklı gecikme.
Hayırlısı olsun artık, bikaçgün sonra kesinleşir sanırım.

Neyse kızlar;sizin konuşcağınız yok :))
Ben en iyiysi duşumu alıp yatayım...Sabahın köründe kalkacağım yine malum'! akannehir

Lahmanından tut ,sondasına,sondasından tut kesimine dikimine... Ne zor işler bunlar ya;ne kadar yıpratıcı değilmi! :( Dünyaya erkek gelmek varmış... :(

sorma valla yaa kadınlık baştan sona iğreç zaten aybaşısı akıntısı doğumu ilk gecesi offf offf o lahmayıda hiç sorma berbat bişi ben yaptırdım ameliyat olmadan öncee:kedi:delikafadulden

inşallah tanıştığın zamanda gelecek..:Saruboceq:
her ay dr. giderken bebişini göreceğinin heyecanı olacak inş.:Saruboceq:
kafana herşeyi takma akışına bırak herşey kendi kendine yerine oturur sen yeterki rahat ol..bayanssulusmilesonucta sen doğurana kadar eşin gelicek inş. allah izin verirse..yani şimdiden düşüpte o güzel kafanı yorma.:hulya:.işlerine koyul ama kendinide cok fazla yormadan..olumunekankayizsmile
Ama işte o zaman kadar yapılamsı gereken bir dolu iş var...En basştş kar kış kapıda;her gün gidilmesi gereken br okul ve üzeri buz dolu temizlenmeyi bekleyen bir araba!akannehir Ve devam ederse hamile bir kadın...Bu çok basit br örnek tabi.
ewet ilk olcak nasipse daha hiç hamile kalamadım:sinifsinif:

CAnım öyle deme!Bir kal pir kal inşallah!Alla hayırlısını versin...Bak ben 30 yaşındayım;benimde ilk hamileliiğim inşallah Allah sonuna kadar getirsin...O acıları yaşamak çok zor ve yıpratıcı!
Canım Haticem de çok üzüldü bu gibi şeylerden;inşallah tez zamanda kavuşursunzu bebişlerinize...

sorma valla yaa kadınlık baştan sona iğreç zaten aybaşısı akıntısı doğumu ilk gecesi offf offf o lahmayıda hiç sorma berbat bişi ben yaptırdım ameliyat olmadan öncee:kedi:delikafadulden

Hadi yaaa....Yaptırdın demek!akannehir

ayy dur bakim şimdiden ne bakıyon sen öyle şeylere..:olmaz:
vallahi doğurmaktan vazgecicen yoksa..lülülülülülü
hem yeni konun cıkmış sezaryan artık kesin kalkmış sadece zor durumlarda olucakmış..eyvahedigeldismile
ne kadar yıpratıcıda bebeğini kollarını aldığın anı düşününce benim acımdan hiçbiri sorun değil..:umursamaz:
ama erkek olma konusunda haklısın.alsanaalsanasmile.bebişi koyarken zaten zevkten dört köşeler ama sonrasını her acıyı kadın yaşıyo.boshayallersmile.

Back
X