ay_she+, bellee+, gokcegokce+, ParadiesAngel+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
günaydın kızlarrrrr....
günaydın hatcemmmmmmmmmmmmm hoşgeldinn opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay_she+, bellee+, gokcegokce+, ParadiesAngel+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
günaydın kızlarrrrr....
fatmacımmm negatıfmiş ama şunu soylemek ıstıorum sana arkadaşlarım da bılır ben hamıle kaldığımı oğrenmeden 15 gun once test yapmıştım kaldıkı benm adetım 9 gun aksamıştıı yanı normal zamanlar içinde yapmıştım testtı ıdrar hafıf pembe çıkmıştı ama sonradan ben de guvenmedım negatıf dedım ve attım doğal olarakk...
gunum geçtıkçee ve bır de ıdrar yollarımda rahatsızlık oluncaa kan vermem gerekıorduu ıdrar testı vs kanda hamıle olduğum anlaşıldıı ve tam olarak 1 hafta geç dollenme olmuş ben dee.. hala da oyle devam edıyorr. sat a gore 24 hafta 3 gunluk bebeğimm;ama ultrasona göree 23 hafta 5 gunlukk hayatımmmm anlatabılıyor muyumm...bıraz daha beklee eger yıne kırmızılar gelmezsee kanda tahlıl yaptır hayatımm
gunaydın hatçemmmmmm olumunekankayizsmile
günaydın hatcemmmmmmmmmmmmm hoşgeldinn opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
fatmacım bu kadar erken isyan etmek,bu topiktekilere yakışmıyor,haberin ola..kaç sene ağladık burda olmuyor diye.ama hepimizin hiç beklemediğimiz anlarda geldi bebekleri.o yüzden hiiç takma kafana..gez toz evliliğini yaşa biraz..bebiş nasıl olsa gelir,allahın izniyle.yerimseniben
günaydın canım hadi test yap ya günün gelmişay_she+, bellee+, gokcegokce+, ParadiesAngel+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
günaydın kızlarrrrr....
ayşemm canım cok gecmiş olsun gece acilde gecirmişsin sanırım..
biz senle vallahi kankayızz aynı sorunları bende yaşıyodum ama benimkisi psikolaj,k ölüm korkusu..
geceleri sanki kalbim carpıyo soluk alamıyorum öleceğim gibi hissederdim dedim bende kesin kalp var sol kolum filanda ağrrdı ama ekg cekildi doplör bakıldı ama herşey normal sadece üfürüm var dedi dr. oda cok düşük olduğu için sorun değil dedi yani araştırmadan sonra içim rahatladı.. belki seninkiside psikolajiktir..
fatma canım seninde test sonucun negatif cıkmış üzülme daha ok yenisin ama tabiki gönül isterdi olsun ama demekki daha zamanı değilmiş..
inşallah bebişin seni daha fazla bekletmeden gelir.
bizde seni ve üçüzleri seviyozteşekkür ederim kızlar hepinize
seviyorum ben sizi yaa ŞenizŞeniz
bebıklerım ben sımdı bıcı bıcı yaptım suslendım puslendım doktora gıdıyom güzel haberlerle dönücem inşallah öpüyorum hepıcıgınızı mucu mucuuuŞeniz
tmm ablacım....... ..........:sinifsinif:
hoşbuldum canımmmgünaydınn gamzelimm hoşgelldünnnnnnnnn
bisdee seni seviyozzzŞenizteşekkür ederim kızlar hepinize
seviyorum ben sizi yaa ŞenizŞeniz
bebıklerım ben sımdı bıcı bıcı yaptım suslendım puslendım doktora gıdıyom güzel haberlerle dönücem inşallah öpüyorum hepıcıgınızı mucu mucuuuŞeniz
abla mı akannehirakannehir
el salla bizden de kerataya![]()
günaydın canım hadi test yap ya günün gelmiş
ay nbe biliyim aynı yaştaymışız. üçüzün olunca büyüksündür sandım...:sinifsinif:
ay nbe biliyim aynı yaştaymışız. üçüzün olunca büyüksündür sandım...:sinifsinif:
canım ben dün yapmıştım test negatif cıktı..-tatlicadiarzu-
bu ay olması imkansız benim.:umursamaz:..heyecanımı kasım ayına saklıyorum..boshayallersmile