• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben gider :) hepinizi öpüyorum tek tek

güzel haftasonalrı dilerim :)

bende bol bol dinlenip matematik sorusu çözücem kpss yaklaşıyo malum :)

hmm bide havuçlu kek yaparım belki :) yağmurlu havada iyi gider :)

hayırlı akşamlar :)))

güle güle canım iyi dersler :) :)

hayır tatlı yemek ıstemeyenlerınn kızı olur şekerımm hoş o da hurafe ınanmıorum ama sempatiksalakcinni ben hıçbır şey yıyemıordum cıddı anlamdaa hem de ama oğluşum olacakkk allahımın ıznıylee inş.:Saruboceq: allahım bı doğsa da sağlıklıca kucağıma alsammm mert kağanımıı :Saruboceq: Şeniz doğsun pıpısını koparcamm opmektennn :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:

Ah be kuzu;ben nasıl yemek yiyorum görme iştahım çok açık ve bu zamanda 1 2 kilo rahat aldım pantolonlarım bile rahatsız etmeye başladım.Canım sürekli bişiler yemek istiyor ama tatlıyı istemiyorum halbuki çikolatasız yapamazdım.Süreki tuzlu ve ekşi yiyesim geliyor..Ne olcam ben bilmiyorumboshayallersmile

Ya bana biri oğlun oalcak deyince gıcık oluyorum;sakın sen de benim gibi kız delisiysen yanlış anlama;ama bu durumda OĞLUN olabilir :))))

Ah be kuzu;ben nasıl yemek yiyorum görme iştahım çok açık ve bu zamanda 1 2 kilo rahat aldım pantolonlarım bile rahatsız etmeye başladım.Canım sürekli bişiler yemek istiyor ama tatlıyı istemiyorum halbuki çikolatasız yapamazdım.Süreki tuzlu ve ekşi yiyesim geliyor..Ne olcam ben bilmiyorumboshayallersmile

kızın mı olacak o zaman hurafe tezıne gore bilmiyorumkismile aman neyse hayırlı sağlıklı bır bebek olsun da no problemmmm :hulya:

Hoşbuldum canım...:1hug:
Süper valla;benim yerime de stres at eğlen emi...

Canım doktorun gel dediği gün aslında perşembeye denk geliyor ama ben dedim ki haftasonu burda mısınız;o da burdayım dedi.Eşimde gelmek istiyor cumartesi gidicez nasipse 8günümüz var daha yani..İnşallah ilk müjdeyi sen vericeksin bize canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum senın adına da valla...

ayyyyy kalbinin pıt pıtını mı duyacaksın bebekınınnnn aman ne kadar heyecan verici bır şeyyyy

o kadar ozledım kı oğlumu görmeyı ben halbukı geçen cmts gormuştum dahhaaa neyse sağlıklı buyusun de göbüşümde ben beklerımmm annelık boyle bır şey sanıorımm olumunekankayizsmile

Güle güle git canım..Allah'ım zihin açıklığı versin sana...
Ooh bugün herkes süper şeyler yapıyor ellerine sağlık şimdiden canım bizim yerimize de ye...
İyi akşamlar ve iyi haftas sonları canım!!!

Evet tatlıcım oğlum olcak kızını alcam dünür olcaz nasıl fikiralkisalkisalkis
EVET EVET KIZIM OLACAK SÜPERSİNNNNNN :)))
Hehe :)) Bunu bana söyleyen ilk kişi oldun SENİ SEVİYORUalkisalkisalkisMMM :)))
Herkes bana kıllığına oğlun oalcak diyoo yaa.... mafoldumben
Hayırlı olsun,sağlıklı olsun KIZ olsunnnn :lepi:

Evet yaa...KPSS yaklaşıyor;inşallah dilediğin iib olur...O soruları çalan ve emeklerinizi görmezden gelenleri de Allah bildiği gibi yapsın...
Not:Havuçlu kek ben de çok severim :)))
hayır tatlı yemek ıstemeyenlerınn kızı olur şekerımm hoş o da hurafe ınanmıorum ama sempatiksalakcinni ben hıçbır şey yıyemıordum cıddı anlamdaa hem de ama oğluşum olacakkk allahımın ıznıylee inş.:Saruboceq: allahım bı doğsa da sağlıklıca kucağıma alsammm mert kağanımıı :Saruboceq: Şeniz doğsun pıpısını koparcamm opmektennn :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
Yooo!Hurafeye öre tatlı yemek istiyorsan KIZIN ;istemiyorsan yani ekşi seviyorsan OĞLUN olacak derler....
Sen hiçbişey yiyemiyormuşsun;o yüzden süpriz olmuş sana OĞLUN :))) Hayırlısıyla doğduğu günleri de ör inşallah :)))

kızın mı olacak o zaman hurafe tezıne gore bilmiyorumkismile aman neyse hayırlı sağlıklı bır bebek olsun da no problemmmm :hulya:

ayyyyy kalbinin pıt pıtını mı duyacaksın bebekınınnnn aman ne kadar heyecan verici bır şeyyyy

o kadar ozledım kı oğlumu görmeyı ben halbukı geçen cmts gormuştum dahhaaa neyse sağlıklı buyusun de göbüşümde ben beklerımmm annelık boyle bır şey sanıorımm olumunekankayizsmile

Aynen öyle canım;aslında ben de kız isteyenlerdenim ama oğlumda olsa en az kız kadar mutlu olurum!Dediğin gibi yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun...

Ayy inşallah canım ya ben de gün sayıyorum çok heyecanlanıyorum haftaya gidicemm nasipse duyamıcam diye korkularımda var ama malesef korkununda hiç bir şeye faydası yok o yüzden olumlu düşünüyorum...Evet canım bencede annelik bu olsa gerek insanın eve bir ultrason alıp her an ona bakası konuşası gelir yaopuyorumnanaktan

EVET EVET KIZIM OLACAK SÜPERSİNNNNNN :)))
Hehe :)) Bunu bana söyleyen ilk kişi oldun SENİ SEVİYORUalkisalkisalkisMMM :)))
Herkes bana kıllığına oğlun oalcak diyoo yaa.... mafoldumben
Hayırlı olsun,sağlıklı olsun KIZ olsunnnn :lepi:

Evet yaa...KPSS yaklaşıyor;inşallah dilediğin iib olur...O soruları çalan ve emeklerinizi görmezden gelenleri de Allah bildiği gibi yapsın...
Not:Havuçlu kek ben de çok severim :)))

Yooo!Hurafeye öre tatlı yemek istiyorsan KIZIN ;istemiyorsan yani ekşi seviyorsan OĞLUN olacak derler....
Sen hiçbişey yiyemiyormuşsun;o yüzden süpriz olmuş sana OĞLUN :))) Hayırlısıyla doğduğu günleri de ör inşallah :)))

kızz ye tatlıyı doğur atlıyı,ye ekşiyi doğur ayşe yı derlerrrr karıştırma hurafeleriii olumunekankayizsmile

amınnnnnnnn ınş. o gunlerı allahım tum hamışlere nasıp eder içinde de ban da nasıp etsınnn :Saruboceq:

Ya bana biri oğlun oalcak deyince gıcık oluyorum;sakın sen de benim gibi kız delisiysen yanlış anlama;ama bu durumda OĞLUN olabilir :))))

Ben her ikisinde de deli gibi heyecanlanıcam sanırım canım...Oğluşumda olabilir kızım da...
Ama senin kızın olsun inşallah gönlüne göre olsun...Ben de seni seviyorumolumunekankayizsmile
Hem bu gidişinde ikiz olup olmadığını da görceksın ayy çok heyecanlııı

hayırrrrrrr tam tersiiiiii
ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyi aklinialirimsmile
:roflol:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN... Aralık 2009

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mercan.a ......................Güzel haberlerini bekliyoruz :))
Gamzelikız .....................Güzel haberlerini bekliyoruz :))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

pembedana..............................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:
kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Aynen öyle canım;aslında ben de kız isteyenlerdenim ama oğlumda olsa en az kız kadar mutlu olurum!Dediğin gibi yeterki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun...

Ayy inşallah canım ya ben de gün sayıyorum çok heyecanlanıyorum haftaya gidicemm nasipse duyamıcam diye korkularımda var ama malesef korkununda hiç bir şeye faydası yok o yüzden olumlu düşünüyorum...Evet canım bencede annelik bu olsa gerek insanın eve bir ultrason alıp her an ona bakası konuşası gelir yaopuyorumnanaktan

aslaa olumsuz negatif düşünce yokk gusel annneee hele kı senın gbı sevımlı tatlı dıllı bır meslektaşım hıç düşünmezz olumsuzzz

sen bı gıt bebekının duyacaksın allahın ıznıyleee pıt pıtlarınııııııııııı olumunekankayizsmile ayy yerım ben onların mınnacık kalplerını :teytey:

oohhh gez sen tabi :)) benim yerime de gez,olur mu? kaydirigubbakcemile2
canım ağrım var ama geçmiyor.alıştım ben o acıyla yaşamaya:sinifsinif:
Aa!Niye ki...Ne diyor doktor ;çoğul gebeliğin getirdiği sıkntılardan biri miymiş?Normal miymiş?
Hoşbuldum canım...:1hug:
Süper valla;benim yerime de stres at eğlen emi...

Canım doktorun gel dediği gün aslında perşembeye denk geliyor ama ben dedim ki haftasonu burda mısınız;o da burdayım dedi.Eşimde gelmek istiyor cumartesi gidicez nasipse 8günümüz var daha yani..İnşallah ilk müjdeyi sen vericeksin bize canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum senın adına da valla...

Ne güzel;maşallah eşinle gideceksiniz;süper güzel bişey olacak olsa gerek...Ben tabi yalnızzede!mafoldumben Doktor ne zaman derse ben de OK diyorm...

Eşim de tel.de cinsiyet öğrenilecepğş zamanı tam öğren de ben de iznimi ona öre ayarlayıp geleyim dedi...boshayallersmile Ben de kesin zamanı olmaz ki;eğer o günleri gçrürsek bana erken söyleyecek olurlarsa seni beklemem dedim :1: sırnaşık şey
NAsılım ama.... sırnaşık şey GICIKLIK DEĞİLMİ AL SANA GICIKLIK :)))

Aa!Niye ki...Ne diyor doktor ;çoğul gebeliğin getirdiği sıkntılardan biri miymiş?Normal miymiş?

Ne güzel;maşallah eşinle gideceksiniz;süper güzel bişey olacak olsa gerek...Ben tabi yalnızzede!mafoldumben Doktor ne zaman derse ben de OK diyorm...

Eşim de tel.de cinsiyet öğrenilecepğş zamanı tam öğren de ben de iznimi ona öre ayarlayıp geleyim dedi...boshayallersmile Ben de kesin zamanı olmaz ki;eğer o günleri gçrürsek bana erken söyleyecek olurlarsa seni beklemem dedim :1: sırnaşık şey
NAsılım ama.... sırnaşık şey GICIKLIK DEĞİLMİ AL SANA GICIKLIK :)))

canım görüştüm doktorumla..üç tane bebek olduğu için rahimim normal gebeliklere göre daha çok büyümüş ve o acıyan şey,benim büyüyen rahimimin kaslarıymış..normal dedi doktorum.salı günü kontrolüm var..bebeklerimi de görücem,acıyan kaslarımı görücem boshayallersmile

kızz ye tatlıyı doğur atlıyı,ye ekşiyi doğur ayşe yı derlerrrr karıştırma hurafeleriii olumunekankayizsmile

amınnnnnnnn ınş. o gunlerı allahım tum hamışlere nasıp eder içinde de ban da nasıp etsınnn :Saruboceq:

Ben her ikisinde de deli gibi heyecanlanıcam sanırım canım...Oğluşumda olabilir kızım da...
Ama senin kızın olsun inşallah gönlüne göre olsun...Ben de seni seviyorumolumunekankayizsmile
Hem bu gidişinde ikiz olup olmadığını da görceksın ayy çok heyecanlııı
İkiz yok sanırım yaaa!CADIARZU Rüyanın o bökümü tutmayacak gibi! :1:
Ama olsa fena olamzdı hani;gerçi hayatım bşr anda çookkk değşirdi dayanabilirmiydim bu gezenti halimle bilemiyorum!akannehir
Çarşamba evet kısmetse akşam kalp atışlarını duyacağım;eğer duyarsam perşembe ablamlarla madoya falan gidip(ayarlayacağım) masaya iki mumlu pasta getirteceğim;
Yeğeninizin ikinci ay pastası;o şimdilik yiyemiyor;sizin için ısmarladı...Doğduğumda da onalr bana alsın dedi :)) dyeceğim ....
Anlamayacaklar tabiii ; ama çakarlar ardından!:1:
Hani eşime hiç zevkle söyleyemedim ya onlara bağri eğlenceli söylemiş oalyım anı oalrak :)))
hayırrrrrrr tam tersiiiiii
ye tatlıyı çıkar hakkıyı,ye ekşiyi çıkar ayşeyi aklinialirimsmile
:roflol:

Yanlış anlamayın benim eksiyle tatlıyla işim yok;ikisini de aramadım özellikle;ama bizim oaralarda böyle söyşerler. :)) Kendime yontmuyorum yaaniii Kız olsun diye naniknanik

Yanlış anlamayın benim eksiyle tatlıyla işim yok;ikisini de aramadım özellikle;ama bizim oaralarda böyle söyşerler. :)) Kendime yontmuyorum yaaniii Kız olsun diye naniknanik

lülülülülülülülülülülülü

inşallah Allah gönlüne göre versin canım! olumunekankayizsmile

İkiz yok sanırım yaaa!CADIARZU Rüyanın o bökümü tutmayacak gibi! :1:
Ama olsa fena olamzdı hani;gerçi hayatım bşr anda çookkk değşirdi dayanabilirmiydim bu gezenti halimle bilemiyorum!akannehir
Çarşamba evet kısmetse akşam kalp atışlarını duyacağım;eğer duyarsam perşembe ablamlarla madoya falan gidip(ayarlayacağım) masaya iki mumlu pasta getirteceğim;
Yeğeninizin ikinci ay pastası;o şimdilik yiyemiyor;sizin için ısmarladı...Doğduğumda da onalr bana alsın dedi :)) dyeceğim ....
Anlamayacaklar tabiii ; ama çakarlar ardından!:1:
Hani eşime hiç zevkle söyleyemedim ya onlara bağri eğlenceli söylemiş oalyım anı oalrak :)))

allah gönlüne göre versın şekercımmm Şeniz

aslaa olumsuz negatif düşünce yokk gusel annneee hele kı senın gbı sevımlı tatlı dıllı bır meslektaşım hıç düşünmezz olumsuzzz

sen bı gıt bebekının duyacaksın allahın ıznıyleee pıt pıtlarınııııııııııı olumunekankayizsmile ayy yerım ben onların mınnacık kalplerını :teytey:

canım benim ya güzel düşüncelerine sağlık...tabiki şimdilik gayet olumluyum Allah'ım duyuracak inşallah o güzel pıt pıtları bizlere....
Ayy pipileri bitirdin kalplere geldin dimi sempatiksalakcinni

acaba ben oğlumun neresını yesem yaaaaaaaaaaaa

mınnacıkk ellerını mıı , küçücük pipisinı mıı, ayyy mınnacık burnunu muu yok saa kepçe kulaklarını mı yaaaaaaaaaaa :1: :1: :1: :emir_bebek:

oyyy kızlarr çok ağrım var beniimmmm kasıklarım değilde kasıklarımdan hafif yanlarıma gel hah işte ora ağrıyoo yaaa mafoldumben

Back
X