• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yelizcem, ay_she, SeKeR_NaNe, superisiyim, Yavyum, Yildiz10

günayydınn canlarrrrr.nasılız bakimmmopuyorumnanaktan

günaydın canımm...

valla hafta başı nasıl olunursa... sempatiksalakcinni
sen nasılsın canımbenim...

olumunekankayizsmile
bende iyiyim canım yoğun işler

günaydın caım iyiyim sen nasılsın

ayşemmmmm nane şekerimmmm günaydınn hihoyyythihoyyyt

günaydın kızlarrr...

günaydın kızlaaar :)))

günaydın kıslar ayşe , şeker nanem ,superisi ve yavyum nasılsınız bakim

günaydın oy oy emineemm :) :)

günaydın tatlım :)

günaydın yıldızcıımmm :)

pericim sana da günaydın :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn datlı hatunlar günaydınnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrr...
günaydınn şekerimmmopuyorumnanaktan

EMOS89günaydın canım ilk ben geldim baktım kimse yok gittim yoksa ben yazardımsempatiksalakcinni:roflol::roflol: adet oldunmu yada belirtin varmı benim kaç gündür göğüslerim neden acaba ekşın durumlarımı var yoksam[/QUOTE .!.:
yok cnmmmm benene benene yazsaydınn ben geldim işte o kadderrrrkötükedihüsokaydirigubbakcemile3ayda yılda bir erken kakıyorum zatiii:umursamaz:
belirtimm çooookkkkkk adet günüm bu gün ama ben beklicemm 3 gün felan geçsin zaten normalde 3 gün sekiyoooo öne geçmeden test yaptım çıkmadı:CüvCüv:

bende burdayımmm sanada günaydınnn bebemmmmŞeniz

günaydın oy oy emineemm :) :) :)
:dance::dance: nedir bu güzellikler nedir bu güzellikler parmağında yüzüklere göbüşünde bebişler ben sana dolanayımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

şişt kızlar ben yine kalkıyım ev battı yaaa fındık yedi benüm herüf dün gece ev darman dumannnnnnkaydirigubbakcemile3 toplayım geliyom hemennnnnkaydirigubbakcemile4

yok cnmmmm benene benene yazsaydınn ben geldim işte o kadderrrrkötükedihüsokaydirigubbakcemile3ayda yılda bir erken kakıyorum zatiii:umursamaz:
belirtimm çooookkkkkk adet günüm bu gün ama ben beklicemm 3 gün felan geçsin zaten normalde 3 gün sekiyoooo öne geçmeden test yaptım çıkmadı:CüvCüv:

bende burdayımmm sanada günaydınnn bebemmmmŞeniz

:dance::dance: nedir bu güzellikler nedir bu güzellikler parmağında yüzüklere göbüşünde bebişler ben sana dolanayımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

günaydınn şekerimmm test yapmadınmı dahaaa :D gerçi sana diyene baksana ben adetim geçti 15 gün sonra test yaptımm :D:D:D

bende iyiyim canım yoğun işler

günaydın caım iyiyim sen nasılsın

EH CANIM İYİ DİYELİM İYİ OLALIM :)

SEN NAISLSIN

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn datlı hatunlar günaydınnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN ŞEKER HATUN :)

EHEUEHEU AYNEN ÖYLE EMOŞUMM hihoyyyt

ehhh canım ya sabah sabah bi metrobüs rezaletinden sonra allaha şükürki aralarda ezilmeden gelebildim işeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ben hiç tahammül edemiyorum kalabalığa...istanbul süper şehir ama gezeyim tozayım ,,yaşayamam....

şişt kızlar ben yine kalkıyım ev battı yaaa fındık yedi benüm herüf dün gece ev darman dumannnnnnkaydirigubbakcemile3 toplayım geliyom hemennnnnkaydirigubbakcemile4
HEH FINDIKLARI yedi yedi sorada ŞenizŞenizcokacimcoook seni yedi
günaydınn şekerimmm test yapmadınmı dahaaa :D gerçi sana diyene baksana ben adetim geçti 15 gün sonra test yaptımm :D:D:D[/QUOTE .!.:
canım ben dün yaptım test 2-3 saat sonra s,ilik çıktı daha 7 gün varken adete

EH CANIM İYİ DİYELİM İYİ OLALIM :)

SEN NAISLSIN

bende iyiyim caım sizleri gördüm daha iyi oldumşakkıdı ayşecim seni bu ay listeye alacağız değilmi süren bitti sanırsam galibasempatiksalakcinni:dance:

ay ben hiç tahammül edemiyorum kalabalığa...istanbul süper şehir ama gezeyim tozayım ,,yaşayamam....

aynen canım ya bende aynı şekilde düşünüorum çok güzel bi şehir ama geliyim 2-3 hafta gezeyim heryeri egleneyim bi güzel sonra gidiyim.:) görsen sabah metrobüse ilk duraktan binmemize ragmen yarım saat bekledik binebilmek için sonunda bindik ama itiş kakış sıkışa sıkışa.kendimizi aynı sardalyalara benzettim valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

HEH FINDIKLARI yedi yedi sorada ŞenizŞenizcokacimcoook seni yedi
canım ben dün yaptım test 2-3 saat sonra s,ilik çıktı daha 7 gün varken adete

bende iyiyim caım sizleri gördüm daha iyi oldumşakkıdı ayşecim seni bu ay listeye alacağız değilmi süren bitti sanırsam galibasempatiksalakcinni:dance:

ayy işallah canımm ama testlerde yarım saat sonra çıkan sonuçlar yanlış oluomuşş ööle duymuşştumm.

aynen canım ya bende aynı şekilde düşünüorum çok güzel bi şehir ama geliyim 2-3 hafta gezeyim heryeri egleneyim bi güzel sonra gidiyim.:) görsen sabah metrobüse ilk duraktan binmemize ragmen yarım saat bekledik binebilmek için sonunda bindik ama itiş kakış sıkışa sıkışa.kendimizi aynı sardalyalara benzettim valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oy canım bebim seni böle maraşa doğru alalım sositosositoşakkıdı

Canım benim sürem 1 aralıkta doluyo tam olarak istersen 6 ay bekle demişti doktor onu
bekliyodum ama sanrım 1 aralıktada giremiycem listeye :1ninca:

şu sıralar bi kalp sorunu yaşıyorum ekşını bırak oynaşmaya bile gelemiyorum yarın
doktora gidicem bakalım ne diycek belki hamile kalmayı yasaklıycak bi süre
hiç iyi değilim geceleri uyyamıyorum bazen çarpıntıdan sancıdan bazende
uyyunca gece gene olursa diye korkudan......bilmiyorum canım karışığım bu aralar :uhm:

Son düzenleme:
Back
X