Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son adetim 8 eylülde olmuştu
YAKLAŞMASIN CANIM AMAN..BİZİM GİB HATA YAPMAYIN SİZDE...(
CADIYMIŞ.. YAY BURCUYUM NEDE OLSA..SANA ÇEKMİŞİMM... :dilcikar:
AYY EKŞIN DEMEYİNN.RAHİBE TERESSAYIM YİNEE...:sinifsinif:
Oyy oyy oyy anamm kırılcan ya kız cidden de kaydirigubbakcemile2
Yerim senin nazımını nesirini opuyorumnanaktan
çatlıyacam meraktan ayy hadin söyleyğin ne zaman belli olur
ayy hakketten ya nispettmi var ne sankimmmm bende ev hanımı olmak istiom yaaaa![]()
merhaba kızlar bir süredir yazılanları okuyorum uzaktan takip ediyorum.artık bende katılayım dedim.benide alın aranızaaa olumunekankayizsmile
:çok üzgünüm: aslında doktorlar da çok sık olmadıkça bir sıkıntı olmaz diyorlar.
Ama eşimde ölmeyiz ya ekşınsız ya az çocuk kendisine gelsin diyorkaydirigubbakcemile3
Şeniz olumunekankayizsmile
:uhm:
kariyer hedefiniz nedir kendınızı 5 yıl sonra nerde görüyosunzu deseler
evde görüyorum kendımı ev hanımı oh miss dicem valla kaydirigubbakcemile3
sıkıldım bende
valla kızlar nispet falan deil gerçekten 13 yıl bitti ben aynı yerde çalışalı artık bıkmıştım patronla da artık didişmeye başlamıştık ki kurtuldum ama tabi bakalım artık tek maaşla geçine bilecekmiyiz yetecekmi paramız bilmiyorum offf off .Bir iyi yönü var ama 10 ay işsizlik maaşı alacam oturduğum yerden 600 lira alacamayy hakketten ya nispettmi var ne sankimmmm bende ev hanımı olmak istiom yaaaa![]()
merhaba kızlar bir süredir yazılanları okuyorum uzaktan takip ediyorum.artık bende katılayım dedim.benide alın aranızaaa olumunekankayizsmile
CADIYMIŞ.. YAY BURCUYUM NEDE OLSA..SANA ÇEKMİŞİMM... :dilcikar:
AYY EKŞIN DEMEYİNN.RAHİBE TERESSAYIM YİNEE...:sinifsinif:
valla kızlar nispet falan deil gerçekten 13 yıl bitti ben aynı yerde çalışalı artık bıkmıştım patronla da artık didişmeye başlamıştık ki kurtuldum ama tabi bakalım artık tek maaşla geçine bilecekmiyiz yetecekmi paramız bilmiyorum offf off .Bir iyi yönü var ama 10 ay işsizlik maaşı alacam oturduğum yerden 600 lira alacam
valla ellerini bulaştırma pis kana .oo canımmm baya ii dayanmışın yaaa valla ben 2 yıldır çalışıom burda ama adamı öldürme planları yapıom yılbaşına kadarda çalışmam lazımm işallah elimden bi kaza çıkmadan çıkar giderim burdannnn :bbo::bbo:
Nasıl bir yogunluk nasıl bir yogunluk noluyoz lannnnnnnnnnnnnn
Nasıl bir yogunluk nasıl bir yogunluk noluyoz lannnnnnnnnnnnnn
MERCAAAAAANN HOŞGELDİNN.NERDESİN BAKİM SENN.VEFASIZZZ....selam aşklarr nabersiniz.Ev HAnımı olmak çok güzel evde duramıyom orasenin bura benim geziyom
HOŞGELDİNNNN.VALLA ÖVÜNMEK GİB OLMASINN.KK'NIN EN ÖZEL TOPİĞİNDESİNN. bayanssulusmilemerhaba kızlar bir süredir yazılanları okuyorum uzaktan takip ediyorum.artık bende katılayım dedim.benide alın aranızaaa olumunekankayizsmile