• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
tatlım öncelikle adım yeliz :) ben 3 senelik evliyim bende prolaktin hormon sorunu var 1,5 sene önce korunmayı bıraktık olmayınca doktora gittim ve bu sorun çıktı.bir ay hap kullandım sonra aman dedim hapı bıraktım kendiliginden düşer die düşündüm ozamanlar çok çocuk istemiyoduk olursa olur die düşünüoduk.temmuzda hamile kaldım 24 agustosta 9 haftalıkken kalbi durdu bebegimin ve kürtaj oldum.şimdi yaşamış olsaydı 16 haftalık olucaktı kısmet degilmişş.sanırım o duyguyu bi kere tattıgım için şimdi hemen bi bebegim olsun istiorummm iştee böle canımmm

en yakın dostumdada prolaktin hormon sorunu vardı. daha 5 aylık evlı olduğu için korunuyorlardı. doktor 1 aylık tedavı uygulamış.istersenız korunmayı bırakın. çocuk olması geç olabılır demiş. hemen ilk denemede ilk ay hamile kaldı. şuan 7 aylık hamile..

aynen öyle burda çok fena yağmur yağıyoeyvahedigeldismile
ve benim acayip uykum var bu gün geçer mi acaba :umursamaz:

utum varrrr yapılacakkk yemeğimi yaptım kalkar kalkmazz ama bır uyuşuk halım var kı anlatamamm canm yaa

bu arada adın neydı senınn ben bılmıorumkıı kaydirigubbakcemile

YELİZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZ

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 21
utum varrrr yapılacakkk yemeğimi yaptım kalkar kalkmazz ama bır uyuşuk halım var kı anlatamamm canm yaa

bu arada adın neydı senınn ben bılmıorumkıı kaydirigubbakcemile

ohh ne güzel evdesin boşver işi gücüyerimseniben
şöyle güzelce tv karşısına geç bacaklarını uzat ve güzel bir türk filmi seyret
şu an hava tam tv havası:lepi:
neyseki bende yarın izinliyim hiç bir yere çıkmıcam evde keyif yapıcam:kahve:
bu arada adım sevda bayanssulusmile

hava ayaz mı ayaz ellerım ceplerımde bır turku tutturmuşum duyuyorsun değil mi? çalacak bır kapım yok mutluluğa hasretım,artık sokaklar benım görüyorsun değil mi?zaman geçmiyor sankı saatler durmuş bugun sonsuz yalnızlığımda şimdı sen varsın bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ohh ne güzel evdesin boşver işi gücüyerimseniben
şöyle güzelce tv karşısına geç bacaklarını uzat ve güzel bir türk filmi seyret
şu an hava tam tv havası:lepi:
neyseki bende yarın izinliyim hiç bir yere çıkmıcam evde keyif yapıcam:kahve:
bu arada adım sevda bayanssulusmile

memnun oldum sevdacımmmm vereliniortak ayyyy ben de masal rd yu açtım sesını de açtım hem oğluşum dınlesın dıyee hem de benı uyutsun dıyeee gecelerı belımın ağrısından uyuyamıorum bazennn bilmiyorumkismile

memnun oldum sevdacımmmm vereliniortak ayyyy ben de masal rd yu açtım sesını de açtım hem oğluşum dınlesın dıyee hem de benı uyutsun dıyeee gecelerı belımın ağrısından uyuyamıorum bazennn bilmiyorumkismile

ohhh iyi yapmışsın sefann olsun:sm_cool:
ben ağrısı bende de oluyo ama genelde sırt üstü yattıysam eğer
mümkün mertebe sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama eğer sırtüstü yattıysam saban bel ağrısından kalkamıyorum canım :1no2:

ohhh iyi yapmışsın sefann olsun:sm_cool:
ben ağrısı bende de oluyo ama genelde sırt üstü yattıysam eğer
mümkün mertebe sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama eğer sırtüstü yattıysam saban bel ağrısından kalkamıyorum canım :1no2:

canm soluma yatmaktan sol yanım çurudu uyuştu artıkk bn de sağa bazen de sırt ustu yatıyorumm ama belım ağrıooo bilmiyorumkismile

kızlarrr resimde krem rengi olanı salonamı yoksa oturma odasına mı yapsam karar veremedim bide çok cici mumlar aldımmm kaktüs şeklindeee

Eklentiler

• $SDC12567.webp
    $SDC12567.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 20
  • $SDC12570.webp
    $SDC12570.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 16
  • $SDC12572.webp
    $SDC12572.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $SDC12575.webp
    $SDC12575.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $SDC12561.webp
    $SDC12561.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $SDC12565.webp
    $SDC12565.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 19
gökçeeee
rüyanda bebişini görüyormusun sen
ben hemen hemen hergece görüyorum ama hep kabus gibi
sürekli bebeğime zarar vermeye çalışıyorlar
offff psikolojim bozuldu ya bu gecede kapkaççılar karnıma çok fena tekmeler atıyolardı
ayyy çok korkunçtu ya o yüzden gece olsun istemiyorum
oysaki dua olumadan kesinlikle yatmıyorum ama hep kabus görüyorum neden acaba ya

gökçeeee
offff psikolojim bozuldu ya bu gecede kapkaççılar karnıma çok fena tekmeler atıyolardı
oysaki dua olumadan kesinlikle yatmıyorum ama hep kabus görüyorum neden acaba ya

ya karagüll bişi sölüceme ama korkutmakta istemiorum ama bana sölemediler die kızmıştım çok :( o yüzden sölücem sübyan olayına dikkat et lütfen rüyaların ona benzio allah korusunda bi hoca falan varsa bi muska yazdır yaa

Kızlar merhaba ben bugün eko çekimi için hastaneye gittim ama randevuyu 1 ay sonrasına vermişler akannehir
hani buguneydi dedim kasımda gelceksınız dediler ve sinir oldummmm.işime geldim
hastaneye flnda gitmiyorum sancılarım bu ara çok fazla değil...eğer artarsa tekrar gidicem ama
bu sefer özele gidicem böyle olmuyo çünkü....neyse böyle işte anlatıp sinirimi bozmak istemıyorum

iş yerinde işlerimi topluyorum şu an daha sonra ikitellideki şubemize gidip
orada program için eğitim vericem belki yazabilirim belki yazamam bilemiyorum
hepinizi öpüyorum mucu mucu olumunekankayizsmile

kızlarrr resimde krem rengi olanı salonamı yoksa oturma odasına mı yapsam karar veremedim bide çok cici mumlar aldımmm kaktüs şeklindeee

bnce oturma odası canımmmm

gökçeeee

ılk zamanlar emzırırken göruyordum ama şimdı gormuyorumm
canım benımm dua etmeden uyuma olur boyle şeylerrr ayetel kursiyı 7 kere oku her tarafına oku uyuu bebeğinın ustune koy elınıı bak gör mışıl mışıl uyursun allahın ıznıylee korkma sakınnn dua en gusel koruyucuu olumunekankayizsmile

Kızlar merhaba ben bugün eko çekimi için hastaneye gittim ama randevuyu 1 ay sonrasına vermişler akannehir
hani buguneydi dedim kasımda gelceksınız dediler ve sinir oldummmm.işime geldim
hastaneye flnda gitmiyorum sancılarım bu ara çok fazla değil...eğer artarsa tekrar gidicem ama
bu sefer özele gidicem böyle olmuyo çünkü....neyse böyle işte anlatıp sinirimi bozmak istemıyorum

iş yerinde işlerimi topluyorum şu an daha sonra ikitellideki şubemize gidip
orada program için eğitim vericem belki yazabilirim belki yazamam bilemiyorum
hepinizi öpüyorum mucu mucu olumunekankayizsmile

canım benım şuan ağrıların azaldı dıye ıhmal etme ve heemen bır ozel hastahaneye gıt olur muu? yaptır kalp şeker tansıyon gızlı düşmanlardır allah korusunnnn sağlık her şeyden öenmlısı bılıyoruzkı...kndıne dıkkat ettt mucukkkkkkssssssssŞeniz

bnce oturma odası canımmmm

ılk zamanlar emzırırken göruyordum ama şimdı gormuyorumm
canım benımm dua etmeden uyuma olur boyle şeylerrr ayetel kursiyı 7 kere oku her tarafına oku uyuu bebeğinın ustune koy elınıı bak gör mışıl mışıl uyursun allahın ıznıylee korkma sakınnn dua en gusel koruyucuu olumunekankayizsmile

canım peki yatak odası için aldıgım nasıl uyar dimi ben bayılarak aldımm

Back
X