hatta biz tüpbebeğe istanbula gidecektikte eşime dedim ben yanlız gidemem biz en iyisi bursaya gidelim dedimm..düşün yani o kadar korkutuyo beni bu şehir...
evet canım valla bana da öyle geliyor...
orada yaşamak zorr :umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatta biz tüpbebeğe istanbula gidecektikte eşime dedim ben yanlız gidemem biz en iyisi bursaya gidelim dedimm..düşün yani o kadar korkutuyo beni bu şehir...
bencede..:roflol::roflol::roflol::roflol:Memlekette manyak çok :))) Ben şimdi özelden yeni yeri atarım Şekere :)) Orda buluşamayız artık.Yani o cafede :)
kızlar benim çok uykum geldi kocişte çağırıyoo benn hadin herkese iyi gecelerr giliyorumm vee kaçıyorummmmirmirmirmiryarın görüşürüzz hepiciğinizi öptümmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
üfff benim kocişte mayıştı ... kalk uykun açılsın azcık diyorum bakmıyo adam bana... tırstı gene hergün atlıcam üstüne sanıyo galiba!!!Şeniz
ohhh ne güzel buluşma var demekki
ben bugün pek aktif olamadım
e2 de nip tuck vardı onu izledim şimdide uyku bastırdı kendinize iyi bakın
demekki atlıyonki adamcağız korkuyo...sırnaşık şeysırnaşık şey
haberin ola ben şimdiden başladım bile.:kedi::kedi:
Hatcem evde sıkılıyorum ya ben;ben gitmesem bile birileri gelir.Sağolsun herkes...
HATUNSULTAN canım tatlı rüyalar ..Derene gelince biz değil o kaybetmiştir boşver gitsin! şakkıdı
evet bizim arkadaşlıklarım sanal değil şekercim...ohhh ne güzel buluşma var demekki
ben bugün pek aktif olamadım
e2 de nip tuck vardı onu izledim şimdide uyku bastırdı kendinize iyi bakın
iyi geceler arkadaşlar bu akşam geç kaldım çoğu arkadaşım çıkmış,ben bi türlü grmeye frsat bulamıyorum ama aklım hep sizlerde........
CAnımcım!İŞte ben de bunları yaşamamka için söylemdim kimseye;sonuçta kalp atımıyla başlar hamilelik.O zaman kadar sabretmeyi bilmek lazım.Bizim örneklerde olduğu gibi herşey gelebiliyor insanın başına.Emoş neden bu akdar tepkisel yaklaştı anlamış değilim ama kendince vardır bir doğrusu mutlaka saygı duyuyorum!
3 aya gelince;bu ketumlukla o kadar ben bile dayanamayabilirim :))) Dayanırsan helal olsun sana :)))
üfff benim kocişte mayıştı ... kalk uykun açılsın azcık diyorum bakmıyo adam bana... tırstı gene hergün atlıcam üstüne sanıyo galiba!!!Şeniz
cok hoşsun hee gece gece güldürdün beniii..:roflol::roflol::roflol:ewe girdik bugün, gözlerimin parıltısından anladı sanırım... çok yorgunum dedi yaaa:roflol::roflol:
Kızlar!Benim için uzun br gündü ve yarın da yoğun bir gün;müsadenizle çıkıyorum.
Bu saatte hala burda 10 kişi görmek çok güzel.
Görüşmek dileğiyle... :)
yuuuhhhh... :roflol: :roflol: :roflol:ewe girdik bugün, gözlerimin parıltısından anladı sanırım... çok yorgunum dedi yaaa:roflol::roflol:
yaa bende öyle bir topiği unutmuş gitmişim aboneliklere eklemeyi unutmuşum yazdığım msjlarda en alta düşmüş iyice aklımdan çıkmış belki öyle olmuştur deren adlı arkadaşında
Kızlar!Benim için uzun br gündü ve yarın da yoğun bir gün;müsadenizle çıkıyorum.
Bu saatte hala burda 10 kişi görmek çok güzel.
Görüşmek dileğiyle... :)
canlar ben giderrr..hepinizi hasretle öperim(desemde inanmayınn..kocişime saklıyom kendimi. :dilcikar: cumartesi büyük günn... :lepi:
canlar ben giderrr..hepinizi hasretle öperim(desemde inanmayınn..kocişime saklıyom kendimi. :dilcikar: cumartesi büyük günn... :lepi:
kesinlikle canım haklısın bizim halimizden yne biz anlıyoruz hepimiz aynı şey uğruna çaba gösteriyoruz bide arkadaşların anlattıklarının paylaştıklarının yapmacık olmadığını hissetmen bambaşka