allah seniiii emiii ben finike ilçesindeyim canım... sen nerede büyüdün bakim:)))))))
çanakkalede finikeli bir bayan var..evli ebe fatma diye eşi fethiye kemerli ünüversitede haco.. tanıyormusun canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah seniiii emiii ben finike ilçesindeyim canım... sen nerede büyüdün bakim:)))))))
günaydın canımcımm hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
ben kendi adıma iyiyim sağol işlerimide bitirdimm..bayanssulusmile
demekki erken kalkan erken yol alıyomuşş.gec kalkınca nedense işler bitmiyodu...CADIARZU
hoşgeldin canım senın bebiş çoık sevdi galiba yerini hiç çıkası yok
az kalmış minnacık kalmış 5 gün :)
günaydın canımmm
periii geçersin merak etmeee az kaldı :))
merveee antalyanın neresindesin canım...
orda yaşadığını daha yeni görüyorummm... bilmiyorumkismile
ben orda büyüdüm biliyomusnn.. boshayallersmile
içim cız eder antalyanın adını duyuncaaa... :sinifsinif:
çanakkalede finikeli bir bayan var..evli ebe fatma diye eşi fethiye kemerli ünüversitede haco.. tanıyormusun canım..
uff evet ama ben 26. haftada geçerim sandıydımda
azcıcık kalmış evet ay zaman geçmiyo zaten bide bu 7ye geçemedi benim psikolojyam bızıldı sempatiksalakcinni neyse geçer artık 7 ye benim göbüş oldu zaten 9 aylık gören korkuyo artık benden zaten iriyim bide göbük guclubacismile kızlaar bu arada bişi dicem taktım ben tupper'a bilmiyorumkismile ay hastalık bu yaaa ne görsem alıyorum battım yaniiii sempatiksalakcinni
evet ya bende aldım o brovninin tarifi ama senin dediğin gibi üşeniyorumm bir türlü yapmaya elim varmıyo..hosbulduk canımmmm ohhhh işlerınde bıtmıs mıs gıbı rahat rahat dur sımdı bende şu brownıyı bır yapsam dıyorum yaaaa ama üsenıyorumda bıraz bakalım ne karar verıcem
şuan bilemiyorummm canımm komşun felan mı kaç yaşladında görsem belki bilirim dicem ama şuan bilemiyorum yani:))
yaaaa aksam konustuklarınızı okudumda bulusucakmıssınız ne güzel keske bende sızın oldugunuz yerde olsaydımda görüsebılseydık çok ısterdım ama kısmet belkı bızlerde baska zamalarda görüsebılırız
merhaba kızlar ne var ne yok
merkezdeydim hayatım ben..soğuksuda..balayındada kaşa geldik..kalkanaa..muhteşem biyer..şiddetle tavsiye ederimmm... boshayallersmile
boşverdikk gittii :))))))))))evet ya bende aldım o brovninin tarifi ama senin dediğin gibi üşeniyorumm bir türlü yapmaya elim varmıyo..
hımm anladım gerci gec kızken cıkmış ordan hatırlamaman normal..
30,lu yaşlarda sanırsam..neyse boşver...finike diyince aklıma geldi öyle..
iyidirrr sen nasılsın canımcım. şu bebişini görünce ağzımın suları akıyo yiycem ama şimdi bunu ben yaaa cokacimcoook![]()
canım az kalmış doğuma hadı hayırlısı normal düşünüyon herhalde ki 39.haftandasın bebiş kaç kiloymuş...opuyorumnanaktan
kızzzz sen bi de benim göbüşü görrr patlıcam yaniiii
tupper ne canım bilmiyorumkismile
kızzzz sen bi de benim göbüşü görrr patlıcam yaniiii
tupper ne canım bilmiyorumkismile
ay kızlar göbeğime bakın kaydirigubbakcemile3 :roflol:
az sabret seninki doğunca bol bol yersin..ben kimseye öptürmüyom ama gizli gizli öpüyom heryerinden dayanamıyom annesıyım o kadar torpil olsun de mi...Şeniz