canım burda engelleyici varya açılmıyo bu site:sinifsinif:
hmmmm kağan kocatepe çokk güzel açıklıyordu canım evınde varsa ınternet evde de
izleyebılırsınn....
selam şirineler naber :)
Hoşgeldin topiğimizeee ☼ ♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım burda engelleyici varya açılmıyo bu site:sinifsinif:
arkadaşlar yaaa dr a gittim kese falan göremediii kan tahlili istedi oda yarın öğleden sonra çıkacak ben yine idrar testi yaptım yine silik çizgi çıktı sebebi nedir bilen varmıı
inşallah canım yarın gelemem büyük ihtimal öbür gün inşşallah meraklanmayın
ay canım ya ben de öyle test örneklerine felan bakmıştım:)
ama sen bakma büyük ihtimal zaten hamilesin,yarında
kan testiyle kesinleşcek inşallah :lepi:
:)) bayanssulusmilebayanssulusmile
iyidir a.s senden naberselam şirineler naber :)
inş sorun yoktur canım hiç bilemiyorumkiarkadaşlar yaaa dr a gittim kese falan göremediii kan tahlili istedi oda yarın öğleden sonra çıkacak ben yine idrar testi yaptım yine silik çizgi çıktı sebebi nedir bilen varmıı
arkadaşlar yaaa dr a gittim kese falan göremediii kan tahlili istedi oda yarın öğleden sonra çıkacak ben yine idrar testi yaptım yine silik çizgi çıktı sebebi nedir bilen varmıı
inşallah canım yarın gelemem büyük ihtimal öbür gün inşşallah meraklanmayın
olumunekankayizsmile
selam canım hoşgeldin :):)
hoşbulduk canım :)
valla maşallah elinden bi uçan bi de kaçan kurtuluyo aklinialirimsmileaklinialirimsmile :))
çok sevindim canım olumunekankayizsmile
canım izlemeni tavsiye ederim şiddetle ne diye altını sütüne getiriyosun topiklerin aaa
Hamilelik testi ne zaman yapılmalı? - UZMANTV
sağol su'cum ayh havalancam şimcikk :))))
iyiyim canım sağol sen naıslsınn evt hallettım şimdide matematık çözüyorum
köklü sayıları bi türlü anlayamıyorum ya kafayı yicem havuz problemmi şu bu hiçbişi
kalmıyo ok ama şu köklü syaılar Allahımmmmmm akannehir
slm canım seni vebebikini sormalı asıl
ayşecim ben cizelgeyi yanlışlıkla sildim şimdi düzletmeye çalışıyorum olmuyor SAT 8 eylülmercancım sabah senın tıckerınde 6 haftalık yazıyordu sımdı 7 haftalık yazıyor
değiştirdinmi yoksa ????
son adettarihin neydı ki ??? 5. haftadan itibaren kese gözükmesi lazım
birde hala silik çizgi çıkması da enteresan bhcg ye göre karar verilicek sanırım
sonucu alınca bizede yazar mısın ???
hoşbulduk sevgı kelebeğiiii kaydirigubbakcemile2
geçr canım inşallahhoşbulduk sevgı kelebeğiiii kaydirigubbakcemile2
maşallahh mat. çöz pc lerı hallet vs vs vs maşallahh kız sanaa sempatiksalakcinni
ayyy bebeıkım de ben de ıyıyımmm maşallah tabıkısımıdem ekşiyorr belım ağrıyor hepsi oo . o da geçecek allahın ıznıyleee :Saruboceq:
bu arada ben bu benım karnımdakı bebıkımınnn pipisinı yerımmmm hahahhahahahah sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
selam kızlarrrrr
selam kızlarrrrr
sucum yarın tahlil yaptıracam sonuçta taa 2,30 da çıkar benimde netim yok anca diğer güne gelirim ama akşamda internet kafaye girmeye gayret ederim tabi pozitif olursa
slm canım
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
aşk böceklerımmmm ben geldım ama kaçıyorummm
eşim aradıı hastahaneden çıkmış muayenehaneye geçerken senı de alıcam sen de gel yanıma dedıı ben de tmm dedımm yemekelrım hazır masamı da hazırlayım çıkarımmm
sizleri sevıyorum şekerlerımm kendınıze ıyı nakınnn akşama gırerım buralarda olursanız inş. öpenziiiiiiiiiiiiiii
merhaba kızlar bende geldim aranıza bu topiğin uğurlu olduğuna inanıyorum benide eklermisiniz listenize inş.ben ve bekleyen ark.lar hemen hamiş kalırız.. zemuszemus:CüvCüv:
hoşgeldin canım..ekleriz tabiki ama sürekli bizimle olcaksan..
yani öyle isim yazdırıp gidiyorlar o yüzden baştan soruyoruz yanlış anlama..
1-2 gün sonra gitmeyeceksen tarihini söyle yazalımkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım..ekleriz tabiki ama sürekli bizimle olcaksan..
yani öyle isim yazdırıp gidiyorlar o yüzden baştan soruyoruz yanlış anlama..
1-2 gün sonra gitmeyeceksen tarihini söyle yazalımkaydirigubbakcemile5
belki farketmişsinizdir altta ismimi arada girip yazılanları okuyorum eskiyim aslında ben bu topicte tweety3283 dü benim nickim ama topiğe yeni gelenler olduğu için pek kimse tanımayabilir birde işyerinde netimiz gidip geliyor çok sık olmasada yinede girmeye çalışırım regl tarihim 1 kasım teşekkür ederim SU'cum ayrıca tebrikler Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin meleğini.. :1hug:![]()