Hoşdeldin kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm Şeniz
hoşgeldinizi kızlarrrrr...Şeniz
Ooooohhh tadını çıkar valla, bizim için de dinlen bol bol zemuszemus
Gördüm canımcım bende sana yazmıştım ama sen görmedin snaırım kaydirigubbakcemile5
Çok saol iyi dileklerin için evet evde bol bol dinleniyorum süpermişşşş kaydirigubbakcemile3
Kızlar bugün Lale Devri var izliyonuz mu bilmiyom, adam geçen hafta karısının hamile olduğunu görünce evin merdivenlerini kucağında çıkardı boshayallersmile sen benim bebeğimi taşıyosun ben de seni taşicam artık diyo aaaaaaayyyyyyy akannehir
Benim kociş de beni taşicakmış söz verdigörür müyüz acaba o günleri :CüvCüv:
Sağol canım çok teşekkür ederim..Hiç yoğun olmadı inşallah bundan sonrada olmaz dediğin gibi.Evet şu iki gün benim için bulunmayan nimet...
Bu arada senın bebişinde büyüdü maşallah.Test sonuclarınızda temiz çıktı yanılmıyorsam ne mutlu sana canım.Bakalım sıradakı heyecanımız bebiş kız mı erkek mi:ecrin_bebek:
Aman gülüm dikkat et kendine, bol bol dinlen evinde iki gün olumunekankayizsmile müdürü falan da boşver, onlar ne anlar hamişin halinden :CüvCüv:
Hoşdeldin kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm Şeniz
Kız sen zaten yarım gün çalışıon sus bakim sempatiksalakcinni Ama şimdilik çok keyifliymiş canımcımmmm
Hoşbuldummmm hihoyyyt hihoyyythoşgeldinnnnnnnlülülülülülü
Kızlar bugün Lale Devri var izliyonuz mu bilmiyom, adam geçen hafta karısının hamile olduğunu görünce evin merdivenlerini kucağında çıkardı boshayallersmile sen benim bebeğimi taşıyosun ben de seni taşicam artık diyo aaaaaaayyyyyyy akannehir
Benim kociş de beni taşicakmış söz verdigörür müyüz acaba o günleri :CüvCüv:
valla iyi oldu..bayanssulusmile
maşallah kuzucukumuza büyüyo artıkk..
bide cinsiyeti belli olsun daha sevinicez inş.:lepi:
:1hug:
Kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam kocişeee öptüm sizi yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzz :CüvCüv:
valla benimkinin kucaga almasını bıraktv karşısında uyuyunca bile kalk yatraga git dio ayuuuuu boshayallersmile
hoşgeldinizi kızlarrrrr...Şeniz
mervecim gecmiş olsun canım...kaydirigubbakcemile3
dinlen evinde boşver bakma müdüre omu veriyo sanki paranı...alsanaalsanasmile
inşallah canım olmaz da rahat bi hamilelik geçirrisin :1hug:
evet teyzesi büyüdük maşallah,test sonucumuz çıktı çok şükür
herşey yolunda :Saruboceq:
bu haftasonu doktorumuza gidicez ayy inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz
çok heyecanlıyımmmmmmdelikafadulden
Evet canım görmedim...
Ne demek inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin ve bebişin için.
Ohh dinlen tabii sanırım bir de battaniye öresin varmış ay ne güzel olur senin elinden örtünür bebişin..
Tabi canım çok farklı hemde bende çoooook pişmanım ögretmen olmadım die kazandıgım ilk sene gitseydim şimdi mis gibi öğretmendim ama napalım kısmet dilmişşşEh orası öyle tabi, yarım gün çalışmak tüm gün çalışmaktan güselama tüm gün yatmak da en güseli dimi şekercim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Banane ben de bütün gün istediğim gibi yatıp kalkıp yemek istiyom bananeeeeee :CüvCüv:
Anuuuuuuuuuummm :roflol: :roflol: :roflol:
inş. canım allahım o günleride görmeyide nasip etsin..:Saruboceq:
inşallah darısı sizlere olsun AMİNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sağol canım benimopuyorumnanaktan
evet ya bazen böyle otoriteler çok duygudan uzak davranıyorlar...
ama ben de kendimi bebeğimi düşünmek zorundayım alt tarafı iki gün okula gitmesem isyn çıkmaz sanırım ki
valla benimkinin kucaga almasını bıraktv karşısında uyuyunca bile kalk yatraga git dio ayuuuuu boshayallersmile
amin canım benim dilerim hepimiz güzel ve rahat hamilelikler geçiririz.
süper canım ya maşallah ona darısı benım bebişimin basına ınsallah
ayy ciddennde çok heyecanlı hadi bakalım biz de sabırsızlıkla bekliyoruz canımyerimseniben
Tabi canım çok farklı hemde bende çoooook pişmanım ögretmen olmadım die kazandıgım ilk sene gitseydim şimdi mis gibi öğretmendim ama napalım kısmet dilmişşş
su benim doktor en erken 1 ay sonra görürüz dedi yaaaaaa(ulan bide inat bir bebek dün ikili testte ultasyonda ters duruyormuş öksür dedi dr öksür öksür dönmüyo sallanmaya başladım anam yok inatçı eşşek yarım saat ugraştırdı da döndü kime çektiyse
Bu kesin cinsiyetinide göstermezz
inş. canım allahım o günleride görmeyide nasip etsin..:Saruboceq:
bu arada testlerin temiz cıkmış hadi gözün aydın olsun..:lepi:
su benim doktor en erken 1 ay sonra görürüz dedi yaaaaaa(ulan bide inat bir bebek dün ikili testte ultasyonda ters duruyormuş öksür dedi dr öksür öksür dönmüyo sallanmaya başladım anam yok inatçı eşşek yarım saat ugraştırdı da döndü kime çektiyse
Bu kesin cinsiyetinide göstermezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?