• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
napim canım..çalışıyorumm..aradada sizi takip ediyorumm..kafayi yiycem yoksamm...iş iş iş... sempatiksalakcinni

hıh..cadı olsa ne yazarrr...ben kimsenin karşısına geçip car car kavga edemem..ama tek bi cümleyle işini bitiririmm..bu benim huyumm...biri beni üzüyorsa yada sinir ediyorsa onunla konuşamam elimde değil..meraba meraba...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis en guselllll keşkekkk ben de ole yapabılsemmmmmm ama neyseeee suratımdan düşen bın parça olduğu için anlıooo saolsunnnn kötükedihüso

ben işimı ozlemedım değil yaaaa

biz bebeklerimle bıcı bıcı yapmaya gidiyoruzzz kaydirigubbakcemile4
pek bi süslenesim geldi yine bayanssulusmilebayanssulusmile

kızzzzz çok sülsenme..kocişin canı çekerrr. aklinialirimsmile
yaramazlık yapmayın sizz...çocuklardan utanın accukk... :1:

kızlarrr sonuç 104.2

ayyy canımmmm...çok tebrikk ederimmmmmm....
çokkk sevindim yaaa...
ay topikte hamiş olmayan kalmıycak galibaaa... :lepi: :lepi: :lepi:
karasuyumu çek peşinden emi.. oda beni....
herşey yolunda gider inşallah canımbenimmm... kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis en guselllll keşkekkk ben de ole yapabılsemmmmmm ama neyseeee suratımdan düşen bın parça olduğu için anlıooo saolsunnnn kötükedihüso

ben işimı ozlemedım değil yaaaa

evt evet bende yüzümü bi asarımmm..anammm...çekilmez bi gacı olurumm... sempatiksalakcinni
aaaa çok sevindim canımmm hayırlısı olsun hihoyyyt
da sen niye sevinmedin :uhm::uhm:

sevinmezmi sevinmiştir..de şoktadır :1:

sedef çok yoğun şu an burası cnm siiz merakta bırakmayım diye hemen yazayım dedim elim ayağım titriyor zor yazıyorummmmmmm

sedef çok yoğun şu an burası cnm siiz merakta bırakmayım diye hemen yazayım dedim elim ayağım titriyor zor yazıyorummmmmmm

aaaah ah çift çizgiyi görünce benimde elim ayağım titremişti..bi yandan nasıl ya deyip duruyodum.biyandan karasuyla konuşuyodumm.biyandan size testin fotoğrafını göstermeye çalışıyodumm.biyandan ablama laf yetiştiriyodumm.Allahım ne büyük bi mutluluktu.Rabbim tekrar nasip etsinn.ama sağlıkla sıhhatle nasip etsinn.kucağıma almayı nasip etsiinnnnn..(AMİN)

herkseee binlerce kez teşekürler kızlar.Allahım inş.hepimiizn kucağını boş bırakmasınn..
hamileyimmmmmmmmmmmm yaaa şokkkkkkkktayımmmm..

değer nasıl kızlar sizce 104,2.son adet tarihim 18.eylül

giderkende idrar testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı yinee kızlar.hiç umuudm yoktu o yüzden.eşime nasıl söyleiym kızlarr

ayyy herkes tek tek hamile kalıyo yaa delikafadulden

liste ufaldıkça ufalıyooo delikafadulden

çok seviniyorummm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

maşallah bizeee :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X