Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ayy daha dün konuşmuştuk burdan..Demek Rüzgar bebek daha fazla dayanamadı ve geldi ailesinin yanına! Ne mutlu! Allah'ım ailecek hepsine hayırlı sağlıklı huzurlu ve daha nice güzelliklerle dolu bir hayat nasip etsin...Çok sevindim gerçekten darısı başımıza...
Bebişi bizim yerimize de kokla canım eminim mis gibidir maşallah

zehselcim gözün aydın bebişin doğmuşşş çok sevindimmm
hayırlı olsun cnm k.i.b

ya ben bilemiyorum buraya yazmam uygunmu dün gece erkek arkadasımla ilişki yaşadım ve sonrasında cok korktum sabah kalktığım gibi eczaneye gittim NORLEVO diye bir hap verdi 2 adet çok zor durumdayım etkisi olurmu yada baska bi sey kullanmalımıyım kimseye anlatamıyom bilen varsa lütfen yazın napıcamı bilmıyom

ahh hoşgeldin canımcım.opuyorumnanaktan
sağol hayatım cok iyiyim.kaydirigubbakcemile3.sen nasılsınn..zemuszemusbebikin nasıl
sadece cift cizgiyi göremedim hala..boshayallersmile

Hoşbulduk hayatım..İyi olmana çok sevindim!
Ben de oturuyorum;yemekler kocişten bugün o yapıyor:)
Bugün hep uyudum canım ya sorma kafam kalkmadı bir türlü bebişte bulantı yaptı baya bir..Şimdi daha iyiyim çok şükür..
Ovulasyon testi yapıyorsun tabii sen bu ay.Peki canım hiç mi ikinci çizginin belirgin olduğu bir gün olmadı?Ya da belki bu ay geç yumurtlıcaksındır canım...

ohh bugün keyfin yerinde koçişin hazırlıyo yemekleri ellerine sağlık yarasın sana ve bebişine.
bugünde dinlenmişsin bulantında gecmiştir emnim uyuyunca ama şimdi iyiymişsin sevindim.opuyorumnanaktan
valla ben ilk yaptığımdan bu güne kadar hep görüyorum silik cizgiyi ama iki cizgininde aynı koyulukta olması gerekiyomuş..kafamçokkarıştı
bakalım elimde son 5 test kaldı bitene kadar yapıcam bakalım cıkıcakmı..CADIARZU
amann boşver bunları düşünüpte stres yapmak istemiyorum..lmaz:zaten ben hergünümü dolu dolu gecirdi..:kedi:

Sağol canım yarasın inşallah..Hala bulantım az da olsa devam ediyor ama o kadarda şiddetli değil çok şükür...
En güzeli canım vallahi sen zaten gün aşırı değerlendirme yaptıktan sonra o testlerin pekte bir önemi kalmıyor aslında.Sen nasıl olsa tutturuyorsun o günleri.Ama dediğim gibi siz ara vermeyin sakın çünkü bu ay belki geç yumurtluyorsundur canım.Hem biliyorsun kasık ve bel ağrından ve akıntından da anlayabilirsin yumurtladığını.İnşallah bebiş yoldadır kuzum

Ben dün farklı bir topik okuyordum 2009 yılında yazılmış.Baktım Ayşe'nin ismi ve yazıları var.14haftalık hamileyim yazmış.Ben tam bilmiyorum çokta merak ettim.Ama kendiside yok.Güya bu konuyu açmak arkadaşımın canını da sıkmaz umarım..Ayşeciğim bebeğini mi kaybetmişti:gitme:

öyle canım günlerimizi değerlendirdik cok şükür hala devam ediyoruz..:kedi:
blkide gec yumurtluyorum yine bilemicem..eyvahedigeldismile
gecen belim ve kasıklarım cok ağrıdı ama akıntudan pek anlayamıyorum nedense.kafamçokkarıştı
inşallah canım allahım inş. bebeği banada gönderir..:Saruboceq::Saruboceq:

Eklentiler

• $DSC03204.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 20

evet canım hatta herkeze uğur getirmiş..oraya yazanların coğu hamiş kalmış bizde yazdık bakalım hayırlısı..:lepi::CüvCüv:
canım ayşe daha önce 2 kez bebeklerini kaybetti ilk bebeği yani actığı topikte bahsemiş 3 aylıkken kalp atışları durmuş.:gitme:.sonra kızına hamile kalıyo kızıda 6 aylıkken kalp atışları durdu..:gitme:
ayşemm öyle şeylere canını sıkmaz sen marek etme..olumunekankayizsmile
inşallah aralıkta korunmayı bırakıcak ve inş. en kısa zamanda hamiş kalıp inş. kucağınada aldığı günleri görücez..:Saruboceq:

İyi yaptınız canım..İnşallah Allah'ım gönlünüzdekini gerçek kılar!
Benim bir arkadaşım şu anda 6aylık hamile;bebek planlamıyorlardı adet gününe bir hafta kala falan nasıl olsa bişi olmaz deyip korunmamışlardı o şekilde hamile kaldı o yüzden muhtemeldir yani canım geç yumurtlaman bir de her ay değişebiliyor.
Testlerine baktımda dediğin gibi ikinci çizgi diğerinden soluk hepsinde ama ben en net olarak en üstteki ve en alttaki testlerin çizgisini gördüm.Belki yarın öbür gün görüceksın canım...Ama çalışmalara devam tabiikaydirigubbakcemile2

Anladım canım..
Sanki böyle bişiler duymuştum ama ne olduğunu tam bilemiyordum.Çok üzüldüm ama Rabbim'in takdiri ilahisi.Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Allah'ımın izniyle en tez ve hayırlı zamanda tosun gibi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebişini alır kucağına.
Dualarım hepinizle.
Canım kociş yemeğe çağırıyor yiyim gelirim yine inşallah...

tamam canım afiyet olsun..cokacimcoook
görüşürüz gelince öpüyorum..opuyorumnanaktan

Ayyyyyyyyyyyyyy zehsel doğurmuş sonunda haaa delikafadulden Rüzgarımız sağlıkla gelmiş çok şükür süper bi haber buuuuuuuu alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Kankalar darısı başımıza olsun inşallah dua edelim birbirimize olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlaarrrrrr bi sorum var lütfen cevap verin akıntı psikolojik gebelik belirtisi olabilirmi?
kasık bel şu bu psikolojik olabiliyor ya akıntıda psikolojik olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…