selam kızlar gelemedim kaç gündür...
oklava örgüsüne sarmış durumdayım varmı yeni gelişmelerrr:))
hoşgeldin şekerrr :))))
oo maşallah maşallah kolaymış dimi bak hemencik yapılıyo
affelim sana olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayseye katılıyorum...benımkıne emzık alıştırmaya calıştım hıc bır markayı kabul etmedı..bende fatoş emzik mağzasını aradım bakkal emzıgı tutar dedıler..bulamadıgım mıcın adamlardan ıstedım bedeva yolladılar velhasıl benımkı en adısını begendı...sık sık vermıyomda uymaya yakın...sakınlestırıyooo:lepi:ama denemeye devam edıyorum ılk bır ayda 7-8 emzık bosa gıttı dusun bırde her ay degısmesı gerekıyo...bu ıs böle bebegının ıhtıyacına gore oluyo...sevmedımı yandın o nedenle fazla pahallı urun takılma ama chıcco ıdeal ben memnunum bıberonlarından mesela....
hımmmmmmmmmmmmmmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
en yamuk göbek:CüvCüv:
topiğin en fransızz'ı kaydirigubbakcemile3
ya da
en cadı gelini :roflol: :roflol:
ilk aklıma geleni söyliyimm..
Ehn ılımlıı...
günaydınnn kızlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktanen listemizz hayırlı olsunnn benn neyimm bennnnnnkaydirigubbakcemile3
Kıslarrrrrrrr ayşe yazdı ama kimseciklerrr görmedii heralldeee istanbull buluşması yapalımmıı nedeysinizzz
günaydınnn kızlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktanen listemizz hayırlı olsunnn benn neyimm bennnnnnkaydirigubbakcemile3
bu konuda ınatçıyız bız bırazzzzz ağlasa da almayacağım çok alıştrmayacağım kucağaaa..çnku ben çalıştıüımda da bakacak kişiye yapışacak ne o oleee ıstemem ben erkek bır dee azcık ağlar ağlar susar lülülülülülü hele bı doğsun o zaman gorucez bakalımm ama bu konuda ınatçı olacağımmm ..okuduğum kıtaplar bıle bunu doğruluyorr elbette pratıkte zor olacaktor ama başaracağıma ınanıyorumm ınş..yerimseniben
bu urunu ben pek sevmedımmmm yanı kullanamam gbıme gelıoo :umursamaz:
eee ben en neyimmmmm hadi bulun bakalım zor olacak amaa :)
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
en yamuk göbek:CüvCüv:
fatoşcum hoşgeldın canımmmm
bu arada ıdıl ın en fransız ı super olmuşş işteee kaydirigubbakcemile3
slm fıstık hoşgeldiiin opuyorumnanaktan
hoşgeldin şekerrr :))))
oo maşallah maşallah kolaymış dimi bak hemencik yapılıyo
affelim sana olumunekankayizsmile
fatoşcum hoşgeldın canımmmm![]()
Hoşgeldin canımmmm :) zehsel doğum yaptı yaren de hamile :))
Kıslarrrrrrrr ayşe yazdı ama kimseciklerrr görmedii heralldeee istanbull buluşması yapalımmıı nedeysinizzz
fatoş kız başını örgüden kaldrırda accuk bak toplaşcez kıs :hulya:
kısır yiyip dedikodu yapcez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım benım ınsallah...ama sana bırsey soleyımmı...aslında su son zamanlarda televızyonda cıkan bı kadın var doktor.. sabiha paktuna keskin
bu kadına gore de 3 yasına kadar bebgın ıhtıyacı neyse onu karsılayın asla aglatmayın dıyo...kucagınıza alın dıyo cunku bebek annenın kalp atıslarını duyunca rahatlıyo kendıne guvende hıssedıyo dıyor..bu ıhtıyacları zamanında karsılanmazsa ılerıde baska turlu kışılık problemı olarak gerı donber dıyor..ve ben kadının dusuncelerıne hayran kaldım..gelenekcı bıraz..tıpkı eskıler gıbı...
tabı fıkır ayrılıgı olan doktorlar da var...kıme ınandıgın daha onemlı tabı...ama o aglayınca dayanamazsın ben sana soleyeyım ki babalar bıle dayanamıyo
Süppeeeeeeeeeeeeerrrrr :roflol: :roflol: :roflol:
Ay bu da güsel ama yamuk göbek daha bi esprikli oldu sankim![]()
hmm bende istanbuldayım ama benim durumum belli zaten hafta sonları çalışıyorum:hulya:
görüşmek tabiikide çok isterim ama doğum iznine çıkınca olur herhalde sempatiksalakcinni
Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııılmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben
KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti![]()
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynanaklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbüş :CüvCüv:
Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5