• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayseye katılıyorum...benımkıne emzık alıştırmaya calıştım hıc bır markayı kabul etmedı..bende fatoş emzik mağzasını aradım bakkal emzıgı tutar dedıler..bulamadıgım mıcın adamlardan ıstedım bedeva yolladılar velhasıl benımkı en adısını begendı...sık sık vermıyomda uymaya yakın...sakınlestırıyooo:lepi:ama denemeye devam edıyorum ılk bır ayda 7-8 emzık bosa gıttı dusun bırde her ay degısmesı gerekıyo...bu ıs böle bebegının ıhtıyacına gore oluyo...sevmedımı yandın o nedenle fazla pahallı urun takılma ama chıcco ıdeal ben memnunum bıberonlarından mesela....

hımmmm anladım şekerlerr saolunnn bakınayım ben azcık daha zemuszemus

günaydınnn kızlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktanen listemizz hayırlı olsunnn benn neyimm bennnnnnkaydirigubbakcemile3

fatoşcum hoşgeldın canımmmm :emir_bebek:

bu arada ıdıl ın en fransız ı super olmuşş işteee kaydirigubbakcemile3

hımmmmmmmmmmmmmmm bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

en yamuk göbek:CüvCüv:

:roflol: :roflol: bu olabilirrr

selam kızlar gelemedim kaç gündür...
oklava örgüsüne sarmış durumdayım varmı yeni gelişmelerrr:))

Hoşgeldin canımmmm :) zehsel doğum yaptı yaren de hamile :))

topiğin en fransızz'ı kaydirigubbakcemile3

ya da

en cadı gelini :roflol: :roflol:

:roflol: güzelllll

ilk aklıma geleni söyliyimm..
Ehn ılımlıı...

:asigim:

Kıslarrrrrrrr ayşe yazdı ama kimseciklerrr görmedii heralldeee istanbull buluşması yapalımmıı nedeysinizzz

fatoş kız başını örgüden kaldrırda accuk bak toplaşcez kıs :hulya:

kısır yiyip dedikodu yapcez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydınnn kızlarrrrrrrrrr opuyorumnanaktanen listemizz hayırlı olsunnn benn neyimm bennnnnnkaydirigubbakcemile3

günaydın canım :)))

ımmm bi düşünelim bakalımmm :)))

Kıslarrrrrrrr ayşe yazdı ama kimseciklerrr görmedii heralldeee istanbull buluşması yapalımmıı nedeysinizzz

imeet yaa yazdım görmediler sempatiksalakcinni

bu konuda ınatçıyız bız bırazzzzz ağlasa da almayacağım çok alıştrmayacağım kucağaaa..çnku ben çalıştıüımda da bakacak kişiye yapışacak ne o oleee ıstemem ben erkek bır dee azcık ağlar ağlar susar lülülülülülü hele bı doğsun o zaman gorucez bakalımm ama bu konuda ınatçı olacağımmm ..okuduğum kıtaplar bıle bunu doğruluyorr elbette pratıkte zor olacaktor ama başaracağıma ınanıyorumm ınş..yerimseniben

bu urunu ben pek sevmedımmmm yanı kullanamam gbıme gelıoo :umursamaz:

canım benım ınsallah...ama sana bırsey soleyımmı...aslında su son zamanlarda televızyonda cıkan bı kadın var doktor.. sabiha paktuna keskin
bu kadına gore de 3 yasına kadar bebgın ıhtıyacı neyse onu karsılayın asla aglatmayın dıyo...kucagınıza alın dıyo cunku bebek annenın kalp atıslarını duyunca rahatlıyo kendıne guvende hıssedıyo dıyor..bu ıhtıyacları zamanında karsılanmazsa ılerıde baska turlu kışılık problemı olarak gerı donber dıyor..ve ben kadının dusuncelerıne hayran kaldım..gelenekcı bıraz..tıpkı eskıler gıbı...
tabı fıkır ayrılıgı olan doktorlar da var...kıme ınandıgın daha onemlı tabı...ama o aglayınca dayanamazsın ben sana soleyeyım ki babalar bıle dayanamıyo

eee ben en neyimmmmm hadi bulun bakalım zor olacak amaa :)

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
en yamuk göbek:CüvCüv:

Süppeeeeeeeeeeeeerrrrr :roflol: :roflol: :roflol:

bu arada ıdıl ın en fransız ı super olmuşş işteee kaydirigubbakcemile3

Ay bu da güsel ama yamuk göbek daha bi esprikli oldu sankim :1:

Son düzenleme:
slm fıstık hoşgeldiiin opuyorumnanaktan

hoşbuldum canımcımmmm

hoşgeldin şekerrr :))))

oo maşallah maşallah kolaymış dimi bak hemencik yapılıyo

affelim sana olumunekankayizsmile

ya çok kolay ve süper hızla ilerliyo aklıma geldikçe dua ediom sana kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canımcımmm

Hoşgeldin canımmmm :) zehsel doğum yaptı yaren de hamile :))

hadi yaaa dogdumu bizim paşa çokkkk sevindim
yarenide tebrik ederimmm

hmm bende istanbuldayım ama benim durumum belli zaten hafta sonları çalışıyorum:hulya:
görüşmek tabiikide çok isterim ama doğum iznine çıkınca olur herhalde sempatiksalakcinni

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti kaydirigubbakcemile4
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana :oklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbüş :CüvCüv:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

fatoş kız başını örgüden kaldrırda accuk bak toplaşcez kıs :hulya:

kısır yiyip dedikodu yapcez kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama ben dedim bana uyar die en başta istanbul buluşuyor die bir listede yapmıştım
kimler gelio söle bakemmm

canım benım ınsallah...ama sana bırsey soleyımmı...aslında su son zamanlarda televızyonda cıkan bı kadın var doktor.. sabiha paktuna keskin
bu kadına gore de 3 yasına kadar bebgın ıhtıyacı neyse onu karsılayın asla aglatmayın dıyo...kucagınıza alın dıyo cunku bebek annenın kalp atıslarını duyunca rahatlıyo kendıne guvende hıssedıyo dıyor..bu ıhtıyacları zamanında karsılanmazsa ılerıde baska turlu kışılık problemı olarak gerı donber dıyor..ve ben kadının dusuncelerıne hayran kaldım..gelenekcı bıraz..tıpkı eskıler gıbı...
tabı fıkır ayrılıgı olan doktorlar da var...kıme ınandıgın daha onemlı tabı...ama o aglayınca dayanamazsın ben sana soleyeyım ki babalar bıle dayanamıyo

evet dınledım bayanı. hafta hafta gebeliğe de konuktu hattaa geçen cmts sabahı sanırımmm..işte kıtaplar farklı dr lar kendı aralarında farklı tabıkı anne kokusu kalbının atışı .şuanda bıle bebek benım kalbımın atışından rahatlık duyar kendını guvende hıssedermişşş canm yaaa :emir_bebek: doğunca daha urkek olacak farklı bır dunya farklı bı yerr vss ama soylemek ıstediğim her ağladığında kucağıma almak ıstemıorumm ya da ayağımda sallamak vb yanımdan ayırmam ama odasında yatağındaa ...tabı uzaktan bole dıorumm hele allah bana yaşatsın bı o gunlerııı ne yaptığımı ne ettığımı sıze burda yazarımmmm tecrubem yok şuandaaa :1: hıslerım ve sıteklerım doğrultusunda konuşuyorum yaşayıp göreceğiz hayırlısı canım

bu arada zehselş dogurmus canım benım tebrık ederım..ruzgar da süper bi isim karizmatik

hmm bende istanbuldayım ama benim durumum belli zaten hafta sonları çalışıyorum:hulya:
görüşmek tabiikide çok isterim ama doğum iznine çıkınca olur herhalde sempatiksalakcinni

amanınnn ayyşeee yine karagullden başka kimse görmedii yaffff.evet şekerim bilioss çalışıonnn hafta içi kullanıodunn dimi izniii :(

günaydınnnnnnn topikimm güzel bayanlarıı hayırlı sabahlarrr..opuyorumnanaktan
bu arada gecmişe bakıyodum benimde en,im süper olmuş tam benlik:1ninca:..süper bişiy düşünmüşsün şeromm...vereliniortak

tinkerbell aldığın ana kucağına baktımda pekte bişiy anlamadım..yandanmı asılıyo oo normal kanguru gibi değil sanırım..bilmiyorumkismile
bende öyle sıradan şeyleri sevmiyorumda ilgimi cekti belki bebişimiz olursa alırız...boshayallersmile

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Tatlı Cadı -tatlicadiarzu-
Hatice...................... En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti kaydirigubbakcemile4
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana :oklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbüş :CüvCüv:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Back
X