• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar hala listede olduğumu görünce yazayım dedim burdaki bir arkadşa kırıldığım için yazmıyordum açıkçası ama beni hala listede tutmuşsunuz saygısızlık etmek istemem
evet bugün regl günüm ama olmadım henüz fakat sabah gebelik testi yaptım negatif bebekte yok reglde yok yani

hayırlısı olsun canım..reglin gelene kadar bekleyelim belki geç döllenmedir..
kime kırıldın ben kaçırdım galiba bilmiyorumkismile

heyy kıslarr daha enlere eklememişinizzzsempatiksalakcinni bulamadınız dimiiiiii gizemli gacuyumm canummmmmmm:1ninca:şakkıdı

valla o işle şero ilgileniyo canım...bayanssulusmile
ayşe bulmuştu senin için ama şero görmedi sanırım..sengözlerimebaksanab

hayırlısı olsun canım..reglin gelene kadar bekleyelim belki geç döllenmedir..
kime kırıldın ben kaçırdım galiba bilmiyorumkismile

ay-she nickli arkadaşımız çok önyargılı davrandi ban karşı sonra çok özür diledi gerçekten sağolsun da ne bileyim çok gereksiz bir çıkıştı yaptığı neyse konuyu uzatmayayım sonuçta o an uzatmadım sonradan gündeme getirmek yanlış bir davranış olur

aaa ne oldu canımm kime kırıldınn..bilmiyorumkismile
tabki seni listede tutucazz sonucta sen pembemizin arkadaşısın..olumunekankayizsmile
bence hemen umutsuzluğa kapılma burda bir arkadaşımızında cıkmamıştı tam adetinden 3 gün sonra belli oldu daha erken yani..:olmaz:

bekliyorum canım adet olana kadar her sabah test yaparım burdan da haberdar ederim sizleri

kıslarrr benn didiorummm burdaydım ama sadece okuyabildimm yazamadımmm topukkluu maşallahh göbüşüneeee :nazar:
gamzelimm işallah bu ay tutunmuşturr bebişinn sanaaa.
emoşummm sana ennn ihmalkarr dimek istiorumm mennn kaydirigubbakcemile3

ay-she nickli arkadaşımız çok önyargılı davrandi ban karşı sonra çok özür diledi gerçekten sağolsun da ne bileyim çok gereksiz bir çıkıştı yaptığı neyse konuyu uzatmayayım sonuçta o an uzatmadım sonradan gündeme getirmek yanlış bir davranış olur

hımm hatırladım canım seni çalışmıyo sanmıştı sen de
mesleğime bakarsan falan demiştin..
ama dediğin gibi sonradan özürdiledi,hem o kimseyi kırmak istemez
hiçbirimiz istemeyiz..yanlış anlaşılma olmuş
sen de kırılma lütfen ve yine gel topiğe olur mu :1hug:

kıslarrr benn didiorummm burdaydım ama sadece okuyabildimm yazamadımmm topukkluu maşallahh göbüşüneeee :nazar:
ihmalkarmıııı:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
valla o işle şero ilgileniyo canım...bayanssulusmile
ayşe bulmuştu senin için ama şero görmedi sanırım..sengözlerimebaksanab
ne bulmuştu merak ettim şincikkkCADIARZUsempatiksalakcinni
ben sana " en şanslı kabinci " demek istiyorum:1:

sempatiksalakcinnievet olabilir ama bilmeyen anlam veemezz hahah:kedi::roflol:

güle güle tatlı iyi akşamlarrr yarın görüşmek dileğiyleeee öpüyorummm baş başş..:3:

Bunalımdayım, guz ve Trhn kim bunlar, ben guz ve trhn.yi hiç görmedim her gün burdayım, bunalımdayım da geçen hafta bigün girdi bidaha görünmedi, hatta bizim topikte bunalıma yer yok demiştik de darılmıştı bize küstü gitti sanırsam :1:
Bu 3 kişi çıkmalı bence, listemizde boşa yer kaplamasınlar , kuru kalabalık :dilcikar:

stres yaptım çok bu defa ilk bu ay deniyoruz ondan mıdır nedir
evet canım ilk ay olduğu için bu kadar stres yapmışsındır..daha fazla düşünme istersen yoksa adetin geleceksede psikolajikmen oda gelmez...:olmaz:
inş. bebişin seninledir...:Saruboceq:

ne bulmuştu merak ettim şincikkkCADIARZUsempatiksalakcinni
:

vala hiç hatırlamıyoru hayatım..:umursamaz:

kızlarr ben yemeğimi yiyeyim gelirim yine hadi öpütüm hepiniz..Şeniz

Back
X