Şeker nane'cim biz bunlardan önce buluşalım. :))
Yazdıklaırnı okuudm;beni düşündüğün ve kendince yorumladığın için teşekkür ederim canım :)
Su ben Fatoş'un yalancısıyım :))) ama arada tanık da olmadım değil küsmelerinize ondna öyle söyledim :)
Karasu ve diğer listeyi yenileme isteyen arkadaşlar!lSu'nun da söylediği gibiBbnim gönlüm razı olmadı;sonuçta o kişilerle de bişeyler paylaştık;yok sayamayız.E,şu an da hak ettikleri kadar yer işgal ediyorlar.:sinifsinif: Yanlış düşnüyorsam karar sizin tabi.
Sedef seninle hep güzel bir iletişim yakaladık;ama bana bir geçmiş olsun dileğinde bulunmadın hiç şöyle içten hissedebileceğim.O yüzden kırgınım sana;ama yine de "en"ler listesinde aklıına gelişim teşekkür ederim!Gerçi anlamadım en sabit koşulcuyu ;ama mutlaka içinde bir mevzu vardır kaçırdığım :)
Merve canım lekelenmen olmuş panik yapmışsın;doktorunu aramaktan asla kaçma...Ben de senin gibiyimdir ama rahatsız edilir mi... falan diye ama bir dakika bile bazen kıymetliolabiliyor.Bişey olacak değil Allah'ın izniyle ama olursa "keşke arasaydım!" duygusu bitiriyor insanı!O yüzden erteleme...Bişey kaybetmezsin;hem doktorununa cil bir durum oluştuğunda da nasıl bir tepki vereceği konusunda ön fikir sahibi olmuş olursun.
Pembe sana en dost yazmıştım ama Karasu görmemiş sanıırm :) Önemli olan benim bilmem...
Fatoş için kaçak yazmıştım;kaçmış gözünden;neyse ki sonra kendisi de ayni düşünmüş. :)
Merve için de yazmıştım benzer bişey gelmiş ona da :)
Hatun için de en pesimist diyebiliriz :)
Neyse!Aklım Zehsel'de bugün çıakr ve yazar diye düşünmüştüm sesi çıkmadı :S GGerçi konuştuğumuzda negatif bir duurm yoktu ama yarın bir arayıp soru işaretlerimi gidereyim en iyisi....
Öpüyorum hepinizi...
ayyyy nasılda uzun yazmışşşşş opuyorumnanaktan sıkılmadan :lepi::lepi::lepi:
ayrıca teşekkür ederim canım, dost gördğün için beni bayanssulusmile herkesler unutmuş beni bugün listedeeee...
neyse 15-20:teytey: gün sonra kupayı alınca hatırlatcam ben kendimi