Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
pembedana sen hamile degilmiydin ????
Ben de hiçbir şey yok değişen, rutin düzensizliklerim (ne tezat ama öyle işte napiimm), devam ediyor, ben de civanperçemli karışık bir bitki çayı kullanıyorum bu ay bakalım ne olacak....
Ama ben de umut yok ya yaşlıyım zaten ben (menapozlu karı işte nolcak) :gitme::gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heeeeeeee tühh keşkem burda olsaydınn yawwww
ademerve, BenIpek, cerenankara, didemutku, GamzeliKiz+, gokcegokce, islamitruhek, karaguuul, kukla, pembedana, Sedef35, yaren0144, Yavyum, yelizcem, zehsel
kızlar selam hepiciğinize....
ZEHSELLLLLLLLLL,, ÖMÜRLÜ OLSUN BEBİŞİN TATLIM, HAYIRLI UĞURLU EVLAT OLSUN İNŞALLAH VATANA MİLLETİNE, ANASINA BABASINA, ÇOK SEVİNDİM RÜZGAR OĞLUMUZ ADIYLA YAŞASIN, AY NE TATLIDIR YA YUMUK YUMUK MİSSSSSSS, MAŞALLAH MAŞALLAH KIRKBİRKERE OĞLUMUZA, ANNESİNİN BİTANESİ VALLA Dİ Mİ. ÇOK ÖPÜYORUM TATLIM.
merhabbaaaa, sen bayaaadır uğramıyosun anlaşılan :sinifsinif::sinifsinif:
ademerve, BenIpek, cerenankara, didemutku, GamzeliKiz+, gokcegokce, islamitruhek, karaguuul, kukla, pembedana, Sedef35, yaren0144, Yavyum, yelizcem, zehsel
ZEHSELLLLLLLLLL,, ÖMÜRLÜ OLSUN BEBİŞİN TATLIM, HAYIRLI UĞURLU EVLAT OLSUN İNŞALLAH VATANA MİLLETİNE, ANASINA BABASINA, ÇOK SEVİNDİM RÜZGAR OĞLUMUZ ADIYLA YAŞASIN, AY NE TATLIDIR YA YUMUK YUMUK MİSSSSSSS, MAŞALLAH MAŞALLAH KIRKBİRKERE OĞLUMUZA, ANNESİNİN BİTANESİ VALLA Dİ Mİ. ÇOK ÖPÜYORUM TATLIM.
hoşgeldin hatunuummmmmmopuyorumnanaktanademerve, BenIpek, cerenankara, didemutku, GamzeliKiz+, gokcegokce, islamitruhek, karaguuul, kukla, pembedana, Sedef35, yaren0144, Yavyum, yelizcem, zehsel
benı tebrık eden herkese çok tesekkür edıyorum herkesın yazısını alıntı yapamadım oglum ızın vermıyor sımdılık ınsallah ılerleyen zamanlarda yazdıklarını okuyacagım çok sagolun smartım canım sanada çok tesekkür teyzesi öptük hepınızı en yakın zamanda görüşmek üzere
evet uzun zaman oldu en son temmuzda konusmustuk....
ay sus bakim sen çok konuşmaa.onun yaşla alakası olsaydı benim annecim doğuramazdı iki dene kazan dibini...40 küsür yaşında.maşallah deyinn.kaşıyın bi taraflarınızı..bide dua edin elif anasına çeksin diye..hadi bakemm..![]()
![]()
aaah güülllmmm yaşla alakası olsaydı bizim niye hemen olmuyooo... sus bakim..otur sıfırrrrrrrrrrrrrrrr...
eliifffffffimmmmm, canım ne güzel yazmışsın ablacım ya, ama ben de diyorum biliyor musun millet 42 küsur yaşında doğuruyor diye, yok herhal benim rezerflerim bitmiş püffff sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni, ne biliyim kuzum ya, diyorum ki eğer düzgün yumurtlasam adetim vaktinde gelir hani tuttu tutmadı olayı ayrı konu ben düzenli adet olmaayı bile beceremiyom ki , sen sorsan ya annengile bakalım nasıl yapmış iki tane kazandibini 40 küsur yaşında kıız,,,,,,,
uuu beybiiiiiiiiiiiiiiiiii bu ne bölee 20 kişi sempatiksalakcinni
ay_she, ademerve, bengu_ck, BenIpek, cerenankara, didemutku, GamzeliKiz+, gokcegokce+, hatunsultan+, karaguuul+, kukla, naciye00, pembedana+, yaren0144, Yavyum, yelizcem
islamiturek ay bakayım doğru mu yazdım pardon islamitruhek olcakmış, sen nerelerdesin hiç gelmiyorsun, bir göründün bir kayboldun o zamanlar neler yapıyorsun nasılsın
şeker portakallarım ben kaçıyorummm azcık uyucamm aşının yapıldığı yer fena ağrıyorrr hepinizi öpüyorum kendınıze ıyı bakınnn
ay inanmıyorum bı kayboldum nerdeyse doguracan.ben yaz tatılden dondukten sonra netler kontrole gecılmıs.kım nereye gırıyosa falan dokumu cıkar oldu derken oluyorum da gıremıyorum napım bugun dayanamadım ortam da musaıt.sen de kayboldun bı ara.sımdı doguruvercen.hayırlı ugurlu olsun,nasıbıyle gelsın,yuzunu guldursun ınsallah.adını kesınlestırdın mı?
karsasu hamıle mı?
selammmmmmmmm şekerrrrr
herkes yemeğini yaptı mı yaaa... ben nasıl rahat bi hatunum hala kalkamadım pc başından, yemekte yok ewde:lepi::lepi: