ay kızlarr dün kocişim için bişey yapmaz hayatta dedim ama bugün agzımın payını aldım sabah kalkmış bana kahvaltı hazırlamış bi şaşırdım hayret dedim sen böyle şeyler yaparmıydın aa aşkolsun hatun yapmadımmı hiç ewet yapmadın dedim bi bakışı vardı kıyamadım:))
bu arada yıldızcım ben sana demedimmi ben kocamı tanıyorsam akşam perhizi bozacak diye ne kadar kaçtımsa kurtulamadım elinden perhiz bozuldu anlayacagın:))
aman diyo boşver testi mesti :)
hiç akıllanmıycak benim kocişim![]()
Nanem şekerim ballı bööreğim günaydın sana daaa opuyorumnanaktan
Bak sana ne dicem, benim kociş dün bişeyler araştırmış internetten, L-ARGİNİNE diye bi aminoasit varmış, bitkisel tabletlerini yapmışlar, eczanelerde satılıyomuş, sperm üretimini ve harektliliğini artırıyomuş, bi de klomenle birlikte kullanıldığında süper sonuçlar veriyomuş, akşam birlikte de baktık kocişle, k.k.da bile var başlık açmışlar onunla ilgili, faydasını gören de çok, biz de kocişle karar verdik 3 ay bu ilacı kullanacak kociş, sonra ocakta son bi test yaptırıp bakıcaz ilerleme varmı, ona göre de ocakta aşılamaya karar vermiştik zaten inşallah sonuçlarımız da güzel çıkarsa olacak bu iş ben çok umutlandım bu ilaçtan yaa kaydirigubbakcemile2
Bi de geçenlerde bahsetmiştim hatırlarmısın bilmem okuldan bi arkadaş 8 sene sonra birsürü tüp bebek ve aşılama hüsranlarından sonra normal yolla hamile kalmıştı da 9. haftasında kalbi durdu diye, çok üzülmüştüm hani, o da bahsetmişti bana bu ilaçtan, onun da kocişinde sorun varmış ve o ilaca başlayalı tam 3 ay olmuştu ki ben hamile kaldım diye anlatmıştı bana, ozaman çok dikkate almamıştım ama kociş de araştırıp bulmuş bu ilacı biz bi denemeye karar verdik haytım, belli ki kocişin ameliyat konusunda daha bi süre nazlanacak, bitkisel ilaçlar da denemek istiyo demiştin, bi deneyin bence siz de ne kaybedersiniz ki olumunekankayizsmile bakarsın beraber hamiş kalırız bu ilaç sayesinde olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Şu başlığa bi göz gezdir bakalım;
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sperm-sayisi-kalitesini-artirici-formul.html
Son düzenleme: