• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatçeee senin arıların işi bitmemiş amaaaaa aklinialirimsmile :roflol:
valla onların bitmemiş olabilir ama benim bitti artık..kafamçokkarıştıyiter yaa uff kına geldi yaaaa:mymeka: artık çalışmıcamm ne olsa cift cizgiden sonra iki gün çalıştım kaldıysa kaldı kalmadıysada yapacak bişiy yok..:umursamaz:ama koçişim hala devam o ayrı konuueyvahedigeldismile
ben bunu diyorum gerçekten rahim kaslarını mı gevşetiyo
allah allah bir yaşıma daha girdim bilmiyorumkismile
ımmmhhhh bende cok severim bunucokacimcoook ama canım su galiba normal hurmadan bahsediyo medine hurması yani..yerimseniben.bu hurma cok faydalı bunun gecek adı firenk elmasıdır..kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk canım..evet canım aynı tas aynı hamam :))

evet yaa sormaaabayanssulusmile

Son düzenleme:
tamam canımmm...
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik bebiş nasıll

sağol canım valla iyiyim çok şükür o zorlu dönem geride kaldı :)
şu an en güzel zamanlarmış sanırım :)
bebişimde iyidir heralde :emir_bebek: bu hafta cinsiyetini öğrenmek
istiyorum,tıp merkezlerini arıyorum bakalım bulursam doktor gideriz hihoyyyt
genelde haftasonu çalışmıyolarda :1closedeyes:

bu hurma değil kızlar diğer hac hurması olyor ya ondan bahsettiler bildiğim kadaryıla.
ceren bendeki belirtiler şmyletdi sıkk idraraçıkma bide biraz iştahın açılmasıydı.kasıklarımda ağrı oldu ama adet sancıları gibi aynı tabi.öyle göğüslerde filan rahatsız edece kadar bi ağrı olmadı bende

ay ne bilim hurma sanıyordum :)))

valla onların bitmemiş olabilir ama benim bitti artık..kafamçokkarıştıyiter yaa uff kına geldi vallaa:mymeka:valla artık çalışmıcamm ne olsa cift cizgiden sonra iki gün çalıştım kaldıysa kaldı kalmadıysada yapacak bişiy yok..:umursamaz:ama koçişim hala devam o ayrı konuueyvahedigeldismile

ımmmhhhh bende cok severim bunucokacimcoook ama canım su galiba normal hurmadan bahsediyo medine hurması yani..yerimseniben.bu hurma cok faydalı bunun gecek adı firenk elmasıdır..kaydirigubbakcemile2

evet yaa sormaaabayanssulusmile

kızzzz herifin şarjı bitmediyse devam edin bu gecedeeeee , gerçi erkeklerin pili hiç bitmezkiiii..kocişimden biliyorum iki eli kanda da olsa hayır demez o işe :roflol:
arılara güven derimmmm :D

az daha dayannnn :))

Son düzenleyen: Moderatör:

ay evet olabilirr ben hurma diye duyunca atladım hemen kusura bakmayın kaydirigubbakcemile3

ben de adet olcam diye ümidi kesmiştim sonra bir baktım günüm geçmiş kiii hiç gecikmezdi... :CüvCüv:

evet canım hatırlıyorum,hatta deminde okudum geçmişten alıntı yapmışsın :CüvCüv:

sağol canım valla iyiyim çok şükür o zorlu dönem geride kaldı :)
şu an en güzel zamanlarmış sanırım :)
bebişimde iyidir heralde :emir_bebek: bu hafta cinsiyetini öğrenmek
istiyorum,tıp merkezlerini arıyorum bakalım bulursam doktor gideriz hihoyyyt
genelde haftasonu çalışmıyolarda :1closedeyes:

evet tadını çıkar canımmmm bulantılar bitti
seni çok zorr dönemler bekliyo suuuu benden söylemesii :) ben çok fena ağırlaştım yolda yürüyemiyorum ya penguen gibi yürüyorum, ne kadar hızlı yürümeye çalışsamda olmuyoo :))

inşallah canlarım ya çook heyecanlıyım allahım inşallah hüsrana uğratmaz.ayrıca yarın evdeyim iş yok çok mutluyum.

inşallah hamilesindir canımmm....
bebiş yoksa üzülmek yok ama, bir dahaki sefereee :teselli:

az daha gayret hatice az kaldı...o zaman bebek olsun diye bıkılıyor o işten ama hamile oluncada özleniyor:)

ay ne bilim hurma sanıyordum :)))

kızzzz herifin şarjı bitmediyse devam edin bu gecedeeeee , gerçi erkeklerin pili hiç bitmezkiiii..kocişimden biliyorum iki eli kanda da olsa hayır demez o işe :roflol:
arılara güven derimmmm :D

az daha dayannnn :))
herifin şarjı btimemişki şekerim devam diyo:kedi: ama benim ne şarj nede pil kaldı artıkın..kafamçokkarıştı
arıların işi bitmedimi daha yaa testte 11 gün kaldı demiyomu orda..CADIARZU
neyse bugün koçişim yok zaten yarın sabah gelicek artıkın birkac gün daha dişimizi sıkıcaz..:1:

ay evet olabilirr ben hurma diye duyunca atladım hemen kusura bakmayın kaydirigubbakcemile3

yokk kuşum tabiki hurma denince direk akla medine hurması geliyo ama bu meyvayada hurma diyolar..vereliniortak

benım dr um 33.haftaya kadar durmak yok yola devam dedıı benım kocamm da havalara uçtu hahahahhaha aklinialirimsmile hoş benı moda sokmasını ıyı bılıo hıç ısteksız olmuyorum bennn maşallahhh :nazar:

idillllllllllllllll sayfa 3910 da başlamışsın adet belirtisi yok diyeee 3954 te anca tesstt yappmışınn yaaa gözlerim bozulcaktıı heee bulcamm dieee :)))))))))))99999

evet canım hatırlıyorum,hatta deminde okudum geçmişten alıntı yapmışsın :CüvCüv:

a.s :CüvCüv:

su benimde seninki kadar olsa ya.eçrekten ilk günler hiç geçmiyo.merak ediyor insan

bilirim o günleri ya geçmiyo dimi ama 12. haftadan sonra çok çabuk geçiyo kızlarrrr
ilk haftalarda göbüş filan da yok, bebişi hissedemiyorsun , insan kendini hamile hissetmiyo yani ben öyleydim

az daha gayret hatice az kaldı...o zaman bebek olsun diye bıkılıyor o işten ama hamile oluncada özleniyor:)

sırnaşık şey

maşallah idil senin karnın çok büyüdü ya

evet maşallah hem büyüdü hem çatladı

kızlarr şimdi o meyvenin gercek adına adına baktım TRABZON HURMASI ama CENNET HURMASI diye bilinen bir meyvaymış..
ama doğum içinde sanıyorsam medine hurması iyi geliyo diye biliyorum..

herifin şarjı btimemişki şekerim devam diyo:kedi: ama benim ne şarj nede pil kaldı artıkın..kafamçokkarıştı
arıların işi bitmedimi daha yaa testte 11 gün kaldı demiyomu orda..CADIARZU
neyse bugün koçişim yok zaten yarın sabah gelicek artıkın birkac gün daha dişimizi sıkıcaz..:1:

yokk kuşum tabiki hurma denince direk akla medine hurması geliyo ama bu meyvayada hurma diyolar..vereliniortak

:roflol: :roflol:

benım dr um 33.haftaya kadar durmak yok yola devam dedıı benım kocamm da havalara uçtu hahahahhaha aklinialirimsmile hoş benı moda sokmasını ıyı bılıo hıç ısteksız olmuyorum bennn maşallahhh :nazar:

vay beeeeee keşke ben de senin kadar istekli olsamm ama nerdeeeeee :1no2:

idillllllllllllllll sayfa 3910 da başlamışsın adet belirtisi yok diyeee 3954 te anca tesstt yappmışınn yaaa gözlerim bozulcaktıı heee bulcamm dieee :)))))))))))99999

kaydirigubbakcemile3 ay ne bilim kız hepsini okudun muuu

evt çatlamşı ama ne yapacaksın beişle sen sağlıklı ol da..

:) öyle tabiii

a.s :CüvCüv:

bilirim o günleri ya geçmiyo dimi ama 12. haftadan sonra çok çabuk geçiyo kızlarrrr
ilk haftalarda göbüş filan da yok, bebişi hissedemiyorsun , insan kendini hamile hissetmiyo yani ben öyleydim

sırnaşık şey

evet maşallah hem büyüdü hem çatladı

anammmmmm bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebu neeee kıss çok çatlamışş gerçi bebişler için deger herşeyeee ama acaipp şaşırdımmm yaaaa

su benimde seninki kadar olsa ya.eçrekten ilk günler hiç geçmiyo.merak ediyor insan

olur canım merak etme zaman çok çabuk geçiyor
inşalalh bulantın falan olmaz da daha rahat geçer canım..
yoksa hiç geçmek bilmiyokafamçokkarıştı

evet tadını çıkar canımmmm bulantılar bitti
seni çok zorr dönemler bekliyo suuuu benden söylemesii :) ben çok fena ağırlaştım yolda yürüyemiyorum ya penguen gibi yürüyorum, ne kadar hızlı yürümeye çalışsamda olmuyoo :))

ayy dimi kızzz zorlu bi dönem daha bekliyo beni eyvahedigeldismile
sizden öğrenecez artık napmamız gerektiğini.. :)
ama onlar için herşeye değer dimi :asigim:

Back
X