• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cnm benn hamileyykenn aşırı baş agrısı olmuşştuu benndeee işallah seninledirr bebeginn

amin canım. allah tüm isteyenlere nasip etsin. ama başımın sol tarafı acayip derecede zonkluyor.. özellikle de yumurtlama döneminden 3 gün sonra çok baş ağrısı kasık ağrısı yaşadım ..

canım ben daha iki önce yumurtladım sanırım cünki bu ay ovulasyon kullandım ve ikiönce cift cizgiyi gördüm..:lepi:
bakalım artık daha onca döllenme aşamasındadır zaten..boshayallersmileama belki sen erken yumurtlamış olabilirsin..CADIARZUsende cok stres yapma yoksa hamiş olmasan bile adetini ertelersin.eyvahedigeldismile.sakin sakin bekle ve günümüz geldiğinde yaparız testi ve inşallah o cift cizgiyi görmek nasip olur..:Saruboceq::lepi:

inşallah canım ...

canım şimdiden doğum günün kutlu olsun eşinle sevdiklerinle beraber
nice yaşlara inşallah :1hug:
ayy bebişin İNŞALLAH seninledirrrrr süpper bi hediye olurrrrrr :lepi:

çok sağol cnm tşk..inş benimledir inşşş
sağol canım benim Allah sizden de razı olsun Şeniz

sağol cnm doğum günüm yarın ama arkadaşlar sağolsun hepsi şimdiden kutladılar ayy yelizcim sende dua et de yarın bebeğimin bnmle olduğnuu öğreneyeimm

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: işallah canımmm edicemm dua bu akşamm senin adınaaaaa:Saruboceq:

canım ben daha iki önce yumurtladım sanırım cünki bu ay ovulasyon kullandım ve ikiönce cift cizgiyi gördüm..:lepi:
bakalım artık daha onca döllenme aşamasındadır zaten..boshayallersmileama belki sen erken yumurtlamış olabilirsin..CADIARZUsende cok stres yapma yoksa hamiş olmasan bile adetini ertelersin.eyvahedigeldismile.sakin sakin bekle ve günümüz geldiğinde yaparız testi ve inşallah o cift cizgiyi görmek nasip olur..:Saruboceq::lepi:

cnm çift çizgiyi gördüğünde adetinin kaçıncı günü oluyordu

amin canım. allah tüm isteyenlere nasip etsin. ama başımın sol tarafı acayip derecede zonkluyor.. özellikle de yumurtlama döneminden 3 gün sonra çok baş ağrısı kasık ağrısı yaşadım ..

canım ben hamile kaldıgımdaaa belirtilerr şunlardı baş agrısıı kasıkta ara ara batmalarr ama bu bahsettiklerim regl dönemimde oldu ve devam etti 15 gün geçtikten sonra ögrendim benn

canım 18. günde gördüm cift cizgiyi yani adetten 5 gün sonra anca belli olur benim hamişlik cünki gec yumurtladım..:jeyyar:

demekki adetinin 10.günü başlıcaksın çalışmalara 20.güne kdr demii.belkide birçoğumuz geç yumurtluyoruz ben bu ay sadece adetimin 11.,13.,15.,16. ve 18. günlerinde çalışma yapabildikopuyorumnanaktan.ama kocişim hastaydıı verecek olan Rabbim verir bundan şüphem olmadığı için için rahat.ama bu ayyolsun artıkkk bunu çooook istiyorum yarın sela ile ezan arasında hacet namazı kılmalıyım bol bol dua etmeliyimmm

canım ben hamile kaldıgımdaaa belirtilerr şunlardı baş agrısıı kasıkta ara ara batmalarr ama bu bahsettiklerim regl dönemimde oldu ve devam etti 15 gün geçtikten sonra ögrendim benn

benim regli dönemim 7 ekimdeydi. yaklaşık 6 gün sürdü. ayın 19 unda dr gittim alttan ultr. baktı ve sol tarafımda yumurtamın oluştuğunu ve önümüzdeki 5 gün gün aşırı birliktelik yaşamamızı önerdi. biz eşimle 20 ekimde birliktelik yaşadık. afedersiniz iğrenç olsa dahi o gün duş almadan sabaha kadar uyudum. sabah duş aldım, bu arada ayın 21 inin gecesi yumurta akına benzer bir akıntı yaşadım. sonra ayın 24 ünde tekrar birliktelik yaşadım. tabi o esnada kasıklarım ağrıyordu başım zonkluyor dönüyor midem bulanıyordu... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok özele girdim ama napıym sizlerle değilde kimle paylaşacağım .. acaba hamişmiyimdir. çok erken biliorum ama dayanamadım dün fortil yaptım ilişkiden 1 hafta sonra sonuç veriyormuş negatif çıktı :1:

demekki adetinin 10.günü başlıcaksın çalışmalara 20.güne kdr demii.belkide birçoğumuz geç yumurtluyoruz ben bu ay sadece adetimin 11.,13.,15.,16. ve 18. günlerinde çalışma yapabildikopuyorumnanaktan.ama kocişim hastaydıı verecek olan Rabbim verir bundan şüphem olmadığı için için rahat.ama bu ayyolsun artıkkk bunu çooook istiyorum yarın sela ile ezan arasında hacet namazı kılmalıyım bol bol dua etmeliyimmm

evet canım bende zaten adetimin 9. günü başlamıştım çalışmalar testte aldırmadım ama cift cigiyi görmekte iyi oldu hiç olmassa testi ne zaman yapacağımı bilirim..
hakkında hayırlısı canım ol diyen allahh inşallah bu ay meleğini göndermiştir...

kızlar yemeğimi yiyeyim gelirim yine hadi iyi akşamlarr öptümmmmmm..opuyorumnanaktan

selam kızlarr men geldimm nasılsınız bakem ben çok yoruldummmkaydirigubbakcemile2

kızlar ben yimeğimi ocağa koyup hemen geliyorumm tebii kociş erken gelmezseeeeyvahedigeldismile

Back
X