• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canıım:16:

Kız sen kan vermedin mi hala :49:

hiç kuşkum yok gerçi biz bile düşün 7. günde allah allah hucum demiştik. :8::8:düşün yani ameliyatın basitliğini

Biliyorum canım, bi yakınımız oldu bu ameliyatı da 15 dak.lık bişey çok basit dediler :34: bakalım belki de yoktur da hiç gerek kalmaz ama yine de aklımızda soru işareti kalmasın bi ürologa görünelim dedik :34:

hoşgeldin tatlım:71:
yata yata şişeceksin heeee:39:
ayyy öyle bir imkanım olsa bende yataktan çıkmazdım herhalde
son günlerde acayip uyku bastırıyo ya gözlerim açılmıyo:58:

hoşbulduk guselımmm

ayy ne yapayımm yaaa dediğin gbı şu son gunlerddeee sureklı uyku ve yatak modundayımmm :44: kalktım yemeğimı de yaptım,çorbam vardıı bır de pılav yapıcamm tmmdırr... tv yı bıle açmıyorum başımın ağrısından :25:

kıslar iyi akşamlar ben kaçar :16:

ceren ankaraaa..
ben seni tebrik etmedimmm...
canımbenim kusuruma bakma..kan sonucunu görseydinde öyle sevinseydikk..Allah korusun test hatalıdır falannn...
Ama madem tamam gözüyle bakıyosunn..hayırlı uğurlu sağlıklı olsunn..
Allah kucağına almayı nasip etsinnnn...

Kepeleklerim ben mutfağa geçiyorum şimdi, kocişimin canı mercimek köftesi çekmiş elcağzımlan doyurayım kocişimi, yakında gıdaklamaya başlarım :32: , güç kuvvet lazım deymiiiiiiiiiiiiiiiii :27:

Son düzenleme:
saol bıanemmmm :29:

nasılsın nasıl gıdıyor annelıkk ? ayy bebişin cınsıyetı ne olcak acaba merak dıyorummm :16: bu arada bugun okudum da kaa kocatepe nın sıtesınde 29.haftaya kadar kendını göstermeyen bebekler varmışşş şok oldummm :26: çok ınatçılar demekkı :27:

sağol canım iyiyim herşey yolunda çok şükür..
ben de çok merak ediyorum yarın gidicez bakalım öğrenebilecek miyiz:))
ay dediğini ben de okudum inat ederse göstermezler valla biz de çatlarız artıkk,
inş inat etmez de açıverir sıpa :9:

sağol canım iyiyim herşey yolunda çok şükür..
ben de çok merak ediyorum yarın gidicez bakalım öğrenebilecek miyiz:))
ay dediğini ben de okudum inat ederse göstermezler valla biz de çatlarız artıkk,
inş inat etmez de açıverir sıpa :9:

ohh her şeyın yolunda olmasına sevındım allah daha da ıyı etsın bıtanemmmm :29:

ee bu pıtırcıklar boyle ınadına iş yapanı da var benımkı gıbı hemencecık pıpısıbı 13.hafta da gösteren de varrrr :27: ayy ben yerım onların pıpısını yaaaaaaaaaaaaa bı doğsa da sağlıcaklaa alsam artık kucağımaaa ama çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :46:

Hoşbuldum kuşum sen de hoşgeldin :29: ama sen de hep ben çıkmak üzereyken geliyon anacım yaaa :27:
Neyse akşam görüşürük öptüm kocumaaaaaaaaaaannnnn :16:

:29: hadı ellerıne sağlık şimdıktennn afıyet olsun hayatımmm akşama gırersem görüşürüzzz yıneeeeeeeeeee çok optum kolay gelsınn :3: :3:

ohh her şeyın yolunda olmasına sevındım allah daha da ıyı etsın bıtanemmmm :29:

ee bu pıtırcıklar boyle ınadına iş yapanı da var benımkı gıbı hemencecık pıpısıbı 13.hafta da gösteren de varrrr :27: ayy ben yerım onların pıpısını yaaaaaaaaaaaaa bı doğsa da sağlıcaklaa alsam artık kucağımaaa ama çok varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :46:

sağol canım benim aminn hepimizi inşallah..:29:

valla canım sen şanslısın hemencik göstermiş mert kağan :))
inş biz de öğreniriz yarın,olmazsa da napalım bekleriz artık :9:
kız nerde çok var az kaldı artık oğluşuna kavuşmana asıl bize çoook var :)
Allah hepimize sağlıcakla kucaklamamızı nasip etsin aminnnnnnn...

Back
X