• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrrrrrr :16: :16:
nabersiniz?

hatcemmm balımmm çok geçmiş olsun ya ayy Allah korusun sizi canım.. ben acayip korkarım depremden... :24:

kızzz selizzz vallahi oklavayı elime alıcam şimdi ama oklavayıda kaldırmışlar :57: :1:

bu kadar takma kafana canım ya bak benim 19 ay oldu tık yok eşimde varikosel oldugunu öğrendik bundan bir kaç ay önce... dün tekrar doktora gitti test felan yaptılar bugünde bir kaç tane test istediler akşam dananın kuyrugu kopacak ve doktor eşime sölemişki sizde varikosel de olmayabilir doktordan doktorada fark var sanırım gerçi daha sonuçlar çıkmadı bugün akşam öğrenicez hayırlısı bakalım...bunlara ragmen hala ümidimi kaybetmiyorum ben... o kadar bebek sahibi olmayı istiyorumki hergün hayal kuruyorum hergün hemde...yinede sabırla bekliyorm..lütfen azıcık sende sabırlı ol ve bekle bu stres oldukça inan geliceksede gelmez balım... :70:

hoşgeldın şekerım nanemmm

ınş. gusel hayırlı sonuçlar alırsınnn :16:

kızz seni ne yapıcaz biz böyleee hee söyle bakim.:57: boşver doğuran doğrursun sende sonra doğurursun..:49: git eylenn şimdi onları gidince bir gör oturup doğru düzgün lak lak bile yapamazlarr ama sen ohh rahatt ama yinee rabbim hiç kimseye aratmasın ama cok düşünme canım benim.:20:.benimle evlenen arkadaşlarımın cocukları ana sınıfına bile başladı ikinciyide büyütüyolar ama bak ben 6 yıldır bekliyom..:5: biliyorumki rabbim bizim için en güzel zamanı bekliyo..:54: hem varya daha koçişimle yeni evli gibiyiz..:17::17:

hatcem doğru söylüyosun benden daha fazla yılalrdır bekleyen sizleri görünce helede böyle olumlu olduğunuzu görünce utanmıyor değilim ben 11 aydır bekliyorum sizler yıllardır tamam tamam cnm bende olumlu olucam söz sizlerinde içinizi karartmıcam
yeni evli gibiyiz sözüne çok katılıyorum valla bizde daha 1 aylık evli gibiyizz ohh canıma değsinnnn:63:

hatcem doğru söylüyosun benden daha fazla yılalrdır bekleyen sizleri görünce helede böyle olumlu olduğunuzu görünce utanmıyor değilim ben 11 aydır bekliyorum sizler yıllardır tamam tamam cnm bende olumlu olucam söz sizlerinde içinizi karartmıcam
yeni evli gibiyiz sözüne çok katılıyorum valla bizde daha 1 aylık evli gibiyizz ohh canıma değsinnnn:63:

ayy canım kızların kızdıgı kadar varsınn heee:1::1: sakin ol ascık ya olursa olurr demekki henüz zamanı degill senin içinn.bak sana bi örnek veriyim bende tam kafamdan attıgım ay hamiş kalanlardanım ondan öncede hep dua ederken allahım hamile oldugumu bi görsem falan diodumm hamiş oldugumu gördüm evet ama malesef kaybettim o yüzden bu kadar çok isteme hayırlısıysa zamanıda gelmişse olur zatennn

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
GamzeliKiz.............. En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti kaydirigubbakcemile4
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana :oklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile
Merve....................... En Güleç :lepi:
Zonox....................... En Sabırsız kaydirigubbakcemile2
Emoş....................... En Uykucu mirmirmirmir
Pembedana.............. En dost olumunekankayizsmile
Hatunsultan.............. En Pesimist :sinifsinif:
Seliz......................... En bebek isteyen :emir_bebek:
Yelizcem...................En hastaa :2:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

Hadi topiğimizin ENLERİ 'ni seçelim :lepi: ben kendimden başlayarak aklıma gelen bikaç kişiyi yaziyim, yakıştırmalardan dolayı alınmak kırılmak yok ama tamam mıııııııııı :olmaz: benim aklıma gelmeyenleri de siz tamamlarsınız olmamı yerimseniben

KotuKediŞero............ En Kuduruk aklinialirimsmile
Yavyum.................... En Küstüm :dilcikar:
Gökçe...................... En Pimpirik eyvahedigeldismile
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :kedi:
Ayşe........................ En Prof. sengözlerimebaksanab
Fatoş....................... En Kaçakçı -tatlicadiarzu-
GamzeliKiz.............. En Gecebekçisi :1ninca:
Su........................... En Listecibaşı :1rolleyes:
Smart...................... En Gezenti kaydirigubbakcemile4
Beren...................... En ÇatPat :mymeka:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana :oklava:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :CüvCüv:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :1ninca:
Nane........................ En ÇıtıPıtı boshayallersmile
Merve....................... En Güleç :lepi:
Zonox....................... En Sabırsız kaydirigubbakcemile2
Emoş....................... En Uykucu mirmirmirmir
Pembedana.............. En dost olumunekankayizsmile
Hatunsultan.............. En Pesimist :sinifsinif:

Şimdilik aklıma gelenler bukadar şekerlerim, siz de aklınıza gelenleri eklersiniz bundan sonra, ya da bazı kişileri değiştirmek isteyenler için önerilere açığız kaydirigubbakcemile5

ayyy yuppi yupiii bende girdi,mm en listesineeee:54::54:

tamam balım ne kızıyorsunuzz hemennn yaa iyikide oklavayı kaldırmışlar bugün yanee:9:
bundan sonra pozitif düşün pozitif olsun bebeğin gelsin felsefesini kullanıyorum hepinizide söz veriyorum takımcaaaaaaaam

heh şöyle hizaya gel :9: :9: :9:
hadi bakalım bundan sonra tek olumsuz bir cümle duymucam agzından :15:

Hoşgeldin canım....inşallah sonuçlar iyi çıkar

hoşbulduk idilimmmmmmm :16: inşallah sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları :24:

abooooooo kızımın ayaklarını hissettimm avuçlarımdaaa

oyyy yer onun ayaklarını teyzesiiii maşallah :nazar: :nazar:

hoşgeldinn nanem şekerimmm..:29:
cok sağol hayatım yaa bende cok korkuyorum sorma..:24: allahım korusun hepimizi.:25:
ayy hadi inş. bugün eşininde hayırlısıyla tahlillerinde bişiycik cıkmazsa demeyin keyfinize..:48:

hoşbuldum bitanemmm..aminnn cümlemizi canım..
inşallah ya bakalım nasıl çıkıcak sonuçlar hayırlsıyla bi akşam olsaydı :))

hoşgeldın şekerım nanemmm

ınş. gusel hayırlı sonuçlar alırsınnn :16:

hoşbulduk balımmmmmmmmm :16:
inşallah bitanem inşallahhhh

bizde bizde öleyizzzz hıhhhhh :63: :63:
özellikle bu bir kaç hafta maşallahımız var önceden küstüğümüz zaman konuşmazdık 1-2 gün şimdide diyoki eşim ben seninle küs duramam bana küsme diyor oyy yerim ben onu :16:

Son düzenleme:

aa aşk olsun içimizi karartmak ne demek.:20:.anlaştık o zaman bundan sonra hep pozitif zaten sen pozitif olmasan bile biz seni pozitife dönüştürürüz..:1:
evett ohhhh tadını cıkar boşver en güzel günleri ne eşini nede kendini üzerek gecirme.:22:.zaten bebiş olunca hem senin sevgin hemde eşinin sevgisi ikiye bölünücek o yüzden bu zamanlatrının tadını cıkar.:54:.

KotuKediŞero............ En Kuduruk :23:
Yavyum.................... En Küstüm :63:
Gökçe...................... En Pimpirik :24:
Topuklu.................... En Arabada 5 Evde 15 :17:
Ayşe........................ En Prof. :65:
Fatoş....................... En Kaçakçı :23:
GamzeliKiz.............. En Gecebekçisi :38:
Su........................... En Listecibaşı :68:
Smart...................... En Gezenti :10:
Beren...................... En ÇatPat :57:
Tinkerbell................. En Cadı Kaynana :47:
İdilcan...................... En Yamuk Göbük :49:
Paradies................... En Bir Varmış Bir Yokmuş :27:
Nane........................ En ÇıtıPıtı :54:
Merve....................... En Güleç :15:
Zonox....................... En Sabırsız :52:
Emoş....................... En Uykucu:53:
Pembedana.............. En dost :29:
Hatunsultan.............. En Pesimist :55:

Back
X