• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederiz teyzoşlarrr :emir_bebek: inşallah mışıl mışıl uyarlar:nazar:

krem üzerinde duruyoruz bizde... çünkü duvarım birine duvar kağıdı yaptırıcaz .. dur onunda resmini ekleyeyim:nazar:
$gezegen.webp

renk mavi olmayacak ama ..onu seçebilirmişiz.duvarın birini böyle kaplatıcaz

Son düzenleme:
teşekkür ederiz teyzoşlarrr :emir_bebek: Inşallah mışıl mışıl uyarlar:nazar:

Krem üzerinde duruyoruz bizde... çünkü duvarım birine duvar kağıdı yaptırıcaz .. Dur onunda resmini ekleyeyim:nazar:
Eki Görüntüle 59646

kısss çok güzelll uyku setleri felannn artık 3 tane bebişee biraz geniş bi oda ayarlarsınız:):):) ne güzel ev cıvıl cıvıl olcak yaaaaaa

kısss çok güzelll uyku setleri felannn artık 3 tane bebişee biraz geniş bi oda ayarlarsınız:):):) ne güzel ev cıvıl cıvıl olcak yaaaaaa

canım maalesef fazla büyük olmayacak odaları..zaten topu topu 2 oda 1 salon evimiz:6: biri yatakodası biri çocuk odası..çocuk odası da büyük değil..biraz sıkışık olacaklar ama,nasipse müstakil bir ev yaptırıcaz,ozaman büyük odaları olabilecek kuzularımın :31:

canım maalesef fazla büyük olmayacak odaları..zaten topu topu 2 oda 1 salon evimiz:6: Biri yatakodası biri çocuk odası..çocuk odası da büyük değil..biraz sıkışık olacaklar ama,nasipse müstakil bir ev yaptırıcaz,ozaman büyük odaları olabilecek kuzularımın :31:

ohh ohh ne güzelll inşallah cnaım en yakın zamanda olur şimdilik idare edilcek artık olsunn:)

teşekkür ederiz teyzoşlarrr :emir_bebek: inşallah mışıl mışıl uyarlar:nazar:

krem üzerinde duruyoruz bizde... çünkü duvarım birine duvar kağıdı yaptırıcaz .. dur onunda resmini ekleyeyim:nazar:
Eki Görüntüle 59646

renk mavi olmayacak ama ..onu seçebilirmişiz.duvarın birini böyle kaplatıcaz

ayy çok güzel canım bayıldım ben...çok güzel düşünmüşsünüz bence... :13:

off çok sıkıcı birgün...
vakit de geçmiyor...

gökçecim ya sen dün rahatsızlanmışsın daha yeni okudum çok geçmiş olsun bitanem ya ayakta fazla kalmaktan kendini çok yormaktan dolayı tansiyonun düşmüştür...
aman daha çok dikkat et balım benim... :96:

saol bıtanem oluyor benım boyle ara ara mert kağan buyudukçee ıyıce arttıı sanırım ama ıyıyımm teşekkurlerrr :12:

bayıldımmmmmmmm maşallahhhhh :nazar: ayy yesın onu teyzesıııı mışıl mışıl uyusunlar ınş. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

hoşdeldinnnnnnnnnnnnnn :16: :16: :54:

hoşbuldukkkk guselllerımmmmmmmmmmmmm :38:

kısslaaarr hoşş geldinizz topukklucumm bayıldım güle güle kullannsınnn fındıklarrrr inşallahh.

saol bıtanem oluyor benım boyle ara ara mert kağan buyudukçee ıyıce arttıı sanırım ama ıyıyımm teşekkurlerrr :12:

bayıldımmmmmmmm maşallahhhhh :nazar: ayy yesın onu teyzesıııı mışıl mışıl uyusunlar ınş. :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

hoşbuldukkkk guselllerımmmmmmmmmmmmm :38:

iyi olmana sevindim canım...kerata büyüyor ya maşallah ne çabuk geçyior günler :16:

Kaçtan beri burdayım tek kelime yazamadım :19:
Herkes iyi mi bakim :16:
Işteyim ben bugün:15:
Dünde azcık temizlik ettim evde amanınnn gece uyuyamadım ağrıdan
korktum da valla :14:

Back
X