Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaslar bende yeni katıldım,aslında sorunlar aynı kisiler farklı herkes aklına takılan sorulara yanıt bulmaya calısıyor,bede öyle,site cok karısık,her kafadan bir konu çıkmış, bu konu bölümünde toplanması çook iyi olmuş.teşekkürler.
garip değişimler yaşıyorum,ateeşim normal olmasına rağmen ateşim varmış gibi hissediyorum özellikle yüzümde ayrıca kremsi bir akıntım var,kokusuz,
temennimiz hamilelik olması yönünde ama beklemek zor...sizlerede sormak istedim...

adetin ne zaman günün geçti mi sweeter?

ay şunlara bak yaa ne kadar şirinlerrrr insanın yiyesi geliyo :))
ben de geçen C&A mağazasında bebek şalvarı gördüm
ama yok yani böyle bişe bu kadar mı şirin olur,bi damlacık :))

bu sitede çok güzel şeyler war kızlar bakın tek tek...

yawrucum bayaaada var hanii....bunlar tamamen beklentilere paralel olarak psikolojik hissetmeler...bekle bakalım günün gelsin hele...son 2-3 kala dikkat et bakalım tansiyon düşüklüğü olacak mı?

evet tahmin edebiliyorum ben kendime diyorum bu kadar erken hayatta olmaz diye ama kendimide biliyorum ben cok usuyen bi insanım ve beni kolay kolay hic ates basmaz adet öncesi bile..aslında enfeksiyon kaptığımı dusundum,ama atesim normal 36,2 ..
bide gecen gun baygınlık gecirdim resmen tansiyonum fena dustu..mide bulantısıylla zor kalktım yataktan..bide sanki bole vajinama baskı gibi bi his var iyice asagı inmis de cıkacakmıs gibi... bilmiyorum ya hastalık vb.baska sey olabilir diye korkuyorum...

yok canım, havalardandır o, üşüttün belkide. ayağını sıcak tut. dikkat et sen kendine...

pembe dana tesekkur ederim ilgin icin ve cevap verdigin icin...

biz soru soruyoruz arkadas bugun ne kadar sıkıcı bi gün diyo oda ayrı bi enteresanlık..site zaten tamamen kendi havasında izlenimi verdi bana,herkes ayrı telden calıyor...

vakit ayırıp cevapladığın icin tesekkurler..

bugün sıkıcı bigün olmasının neyi enteresan ? ayrıca senin soru sormanla ne ilgisi var
ben de onu anlayamadım!

canım biz hergün beraberiz burda, onun için çok iyi anlıyoruz her dediğimizi. üstüne alınma zaten, bugünde hakikaten durgunluk varrrrr zaten...bide cuma nın verdiği rehavetttt

burasının soru sorma topiği oldugunu dusunuyorum,ilk defa bi soru sordum,ama benden önce devam eden bi sohbet vardı sanırım ki bunun üzerine burada olan arkadaslardan cevap alamadım,insan bi soru sordugunda cevap alamk istiyor..bu bir beklenti sadece bi zorunluluk değil..bunu göremedim sadece..

canım biz 1 senedir burada beraberiz..yani sadece soru sorulup gidilmiyor bu topikte..
hergün sohbet ediyoruz,konuşuyoruz,dertleşiyoruz..ha tabiki sorusu olan arkadaşlara da mutlaka cevap veririz..elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..
yani yanlış anlaşılcak
bi durum yok..zira arkadaşımız da sana yardımcı oldu diye düşünüyorum..
herzaman buraya gelebilirsin,sadece soru sormak için değil..
güzel arkadaşlıklar dostluklar edinmek istersen de burdayız :13:

arkadaşımm para veripmi gönderiolar sizi yaaa herkezz ilgilenmek zorundamı seninleee bi arkadaşımız cavapladı işte daha ne istiyosun anlamadımkiii.aynı zamanda siteyi bilemem ama bu topikte herkez birbirini iyi tanır hatta bazıları net dışındada görüşürrr yani topikte herkez kendi havasında falan degill.ama sen gelirde iki soru sorup bide üzerine laf edersen kusura bakma ama herkes sana tepki gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…