Kepeleklerim gunaaadııııııııııııınnnnkepenkleri ben açıyorum yine bu sabah
canımbenim çok teşekkür ederimmm...de..sen niye bu kadar uzaklaştın bu topikten anlamadımmm...hadi ben de çıkıyrum;dikkat edin hamişcikler kendinize :)))
tekrar tebrik ediyorum yavyum ve oğlak
Fatoşum öpüüyorum en kocamanından :)
Kız yarın kanda baktır derim ben sana boşuna bekliysun
ben geldim şimdi canım :)
ama yine öğrenemedik cinsiyetini
Valla bu gidişle doğunca öğrencez heralde,biz böyle üsteledikçe göstermiyo sıpa yaa
yine açmadı bacaklarınııı maaleseffffO kadarda çikolata yedim gitmeden..:84:
Ama ne diyim o sağlıklı olsunda geç öğrenelim
hayırlısı olsun...
yavyyuuummmmm;eliiifffiiiimmmm!kız sen hamile misin???Doğru mu okudum yaahuuuuu!
Ayyyy inşallah bu defa herşey yolunda gider yaaa;allah yardımcın olsun canım benim.....
pek girmiyorum;ama bu güzel haberi zamanlıca öğrenip kaçırmadığıma sevindim... :)
nokta atışı haa... :)) denk eldi mi geliyor işte;kardeşimin iki aylık evli bir arkadaşı doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bir hafta içinde hamile kalmış nasılsa hapı yeni bıraktım farklı bir korunma yöntemi bulana kadar idare eder o beni deyip ;korunmaya gerek yok derken.
şimdi de depresyondaymış...Daha yeni evliyim hiç bişey yaşayamadık ki diye. :) kısmet işi bu işler kesinlikle.
yıldız, eliiiiiffff hoşgeldiniz şekerciklerimKanka ne zaman alacan sonuçları
hoş bulduk canım senin gününde yaklaşıyo bak 10 aralıktı dimi yanlış hatırlamıyosamYıldız, eliiiiiffff hoşgeldiniz şekerciklerimkanka ne zaman alacan sonuçları
günaydın canımın içi geçmiş olsun. rahatsızlığının nedenini öğrenmen iyi olmuş ona göre önlem alırsın.hem basit bi operasyonmuşGünaydın kızlaar :))
korkma canım henüz erken ya ondandır belirti hormonların ikişer kat arttıkça artacaktır şimdi tam iyice yerleşme aşamasında sanırsam bebişinKızlaar yaa bişey diycem kızmayınnn... :26:
Bende yine belirti yokkk...hiç hoşuma gitmiyo bu durummm..
He bi fark var geçenkindenn..
Bu seferr kasıklarımda batma çok oluyo..
Ve yüzde 90 sağ kasığımdaaa...:26:
Kızlaar yaa bişey diycem kızmayınnn... :26:
Bende yine belirti yokkk...hiç hoşuma gitmiyo bu durummm..
He bi fark var geçenkindenn..
Bu seferr kasıklarımda batma çok oluyo..
Ve yüzde 90 sağ kasığımdaaa...:26:
Anaaaa...
Tam gaddar örtmenler gibi oldunn.... :18:
Daha günaydın demeden hesap soruyyooo..
Anammm senden müdür yönetici neyim olmazz..
Elemanların anasını ağlatırsın sennnnn...
Ayşem ben telaştan hiç aklıma gelmedi kumbara ama bi kaç kuruş attımm.öğlen gidince bakayımm.hemi...
ünaydınn kızlarrrrr hayırlı sabahlarr...
ayyy ben cok fenayım yaa artık cıkarkmaktan içim dışıma cıktıı..hele kaşma mahvoldumm şimidide acayip var ama tutuyorum kendimi..
suu hala görememiş bebişin cinsiyetini bu kesin kız göstermediğine göre..
hoş bulduk canım senin gününde yaklaşıyo bak 10 aralıktı dimi yanlış hatırlamıyosam
günaydın canımın içi geçmiş olsun. rahatsızlığının nedenini öğrenmen iyi olmuş ona göre önlem alırsın.hem basit bi operasyonmuş
canım ben sölemiştim ama 24 tl oldu kumbarada korkma canım henüz erken ya ondandır belirti hormonların ikişer kat arttıkça artacaktır şimdi tam iyice yerleşme aşamasında sanırsam bebişin
ayyy ben cok fenayım yaa artık cıkarkmaktan içim dışıma cıktıı..hele kaşma mahvoldumm şimidide acayip var ama tutuyorum kendimi..
[/B]korkma canım henüz erken ya ondandır belirti hormonların ikişer kat arttıkça artacaktır şimdi tam iyice yerleşme aşamasında sanırsam bebişin
canım her hamılelık birbirine benzemez ki hem yavas yavas çıkar belirtiler du bi bakalım
bunları düşünme sen şimdi
ayrıca daha yenılerde bi kürtaj geçirdin bunun için hala bi hassaslık var tabi :)
kız yavyum tee gecmıs sayfalardan buldum düzenledım ondan öle şooldu günaydın didim ayrıcana :)
ve evet yani disiplin disiplin
cıx olmadımmm
sağol ayşemmm sorma yaaa içim cıktı sankii şimdi hap içicem birşey yemem lazım ama öğürmekten birşeyde yiyemiyorum..:18:günaydın gamzelimmm :)
ay Allah yardımcın olsun istifra etmek çok zor oluo öö :/
ya varya ben bugunde adet olmadım
sağoll canım evet miğde bulandıkca bebişten olduğunu bilmke rahatlatıyo...gün gectikcede artıyo eskiden bu kadar değildi..günaydın canım hep demişimdir bulansın bulansın diyesende dünyanın en güzel varlığı var katlan canım benim aklım başıma şimdi geldi
günaydın canımm...
geçmiş olsunn...dikkat et kendinee.ediyosundur gerçide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?