Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bence alakası yok madem okdadar hazırlık var kazayla nasıl hamile kalıyorlar.Ben hiç öyle şeyler yapmadım hatta hemen banyomu yapıp abdest aldım

Günaydın bal böcekleriiiiii

Ayşecim melojun kızı çok güzel maşAllahhhh allıklı gelmiş zilliii Allah uzun saglıklı ömür versin analı babalı inşAllahhh
Bide artık yap şu testi akşamı nasıl beklicez bizzzzzz

Smartın yaprak dökümü finali gülmekten öldürdü beni bencede saçmaydı yani azıcık izledim ama takip etmedigim halde hiç begenmedimmm

Mercan cinsiyeti belli oldumu canımcımmm

bence hiç alakası yok ben 3,5 yıl bir fiil ayaklaımı diktim saatlerce kalmadım yok yastık yok bilmem ne olmadı ama tek ilişkide hemde hemen kalkıp banyo yaptım ana hamileyimmm vakti zamanı var yoksa gerisi boş

bence hiç alakası yok ben 3,5 yıl bir fiil ayaklaımı diktim saatlerce kalmadım yok yastık yok bilmem ne olmadı ama tek ilişkide hemde hemen kalkıp banyo yaptım ana hamileyimmm vakti zamanı var yoksa gerisi boş

öyle deme ne tavşanlar var, tek gecede hemen hamiş kalan :))))

bence alakası yok madem okdadar hazırlık var kazayla nasıl hamile kalıyorlar.Ben hiç öyle şeyler yapmadım hatta hemen banyomu yapıp abdest aldım

aynen ben de ılk 7 ay yastık koydum yıkanmadımm hemen ayağımı havaya dıktım olmadı
son ayy hıç uğraşmadım hemen yıkandım abdestımı aldımm ve o ay hamıle kaldımmm yanı takmayacksınn tak açacaksınnn hahahhahah

Bu arada tinkerı rüyamda gördüm Bir kızı varmış egemunun ablasıymış allahım nasıl güzel nasıl güzel anlatamam size böle 6-7 yaşlarında diyorum ki kız aynı yaştayız ama maşallah sende 2 tane çocuk var egemuda kocaman olmuş böle 2 3 yaşlarında Kızına hayran kalıyorum böle bir güzellik olamaz
Allah hayırlara yorsun

Teşk. ediyorum arkadaşlar ilginiz için

SAT'ım 25/12/2010 30 günde bir adet oluyorum yumurtalanma günleri için testmi yapıcam
yoksa adetten 10 gün geriye çıkardım da o gün mü benim yumurtalanma günüm oluyor *

amın canım darısı basına ınsallahhh :)))

olmaz sen bugun hemen yapacaksın doverım heeeeeeeeeeeeeeee

temem temem yapcem :d

tam 7 değil canım yaa...5inden 5ine diye hesaplayayım dedim, tickerıda öyle yaptım ama ben 27-28 günde regl oluyorum. Bu pazar olmazsak pazartesi yapalım test

anladım şekerımmm

keşki beraber yapsaydık ama ben bu akşam test yapmazsam vurur benı kızlaar :d

eheuehu demı süslü emıyo emıyo yatıyo cöm cöm bakıyo fatoş kıss

caddıı yaa :d

yapcam tamam akşamleyın cunku burda eczane yok nası yapimm

kız arı mı dıyosun sen bıze hımmmm
hoşgeldın sevgı kelebeğemmmmmmm

Vucüt kendini korurmuş ama ben iğne yada hap kullanmadım eşim korundu
bide baya stres yapıyorum

ya allah aşkına ne stresi hemen ya daha ilk denemenizmiş ve 11 aylık evlisin daha.sana tavsiyem şimdiden stres yap yoksa ben hamile kalamıycakmıyım die inan hemen kalırsın hamiş anladınmı şekerimmm

topik eski hızına kavuştu okumaya yetişemiyorum ama kızımın okul saati geldi birde toplantısı varmış bugün yine okuyamyıcam çıkmam lazım görüşürüz

yılbaşı alıiwerişine çıkıyorum bende kızlar...alınacaklar var...
hadi bakalım ayşe girerim ara araa, yaz sonucunu hemencecikkk...

canlarım ben çıkıorummm
sıcacık bır duş alıp uyuyacağımmmmmmmm :93::93: başımın ağrısı anca geçerrr
akşam görüşürzz yıneee
bol bol kaynatın kı sızı okuyayımmm
hoşçakalın anacımmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…