pempışş kız ebarbe test yapalımm :d
senın daha yedı gun vaamıs ama olsun ben bekleyım senı
bence alakası yok madem okdadar hazırlık var kazayla nasıl hamile kalıyorlar.Ben hiç öyle şeyler yapmadım hatta hemen banyomu yapıp abdest aldımMerhaba arkadaşlar
Geçen ay ilkk denememizi yaptık
11aylık evliyiz 23 yaşındayım adetim dün bitti
bebek düşünüyoruz geçen ay ilk tecrübemizdi . Bebek içinde baya umutluyuz ,
Fakat gebe kalmak için netten bi sürrü şey okudum yok ilişkiye girerken beline yastık koy ,yok bacaklarını dik kafam çok karışık hamilelik için yapılması gereken ön hazırlıkların olduğunu okuyunca kafam çok karıştı ?
hoşgeldınn bebişimmmmmmmmmmmmmm
yeni final isteriz yeni final isterizznaber canlarımmm nasıl gidiyor????yaprak dökümü finalinden kimse memnun kalmamış
Merhaba arkadaşlar
Geçen ay ilkk denememizi yaptık
11aylık evliyiz 23 yaşındayım adetim dün bitti
bebek düşünüyoruz geçen ay ilk tecrübemizdi . Bebek içinde baya umutluyuz ,
Fakat gebe kalmak için netten bi sürrü şey okudum yok ilişkiye girerken beline yastık koy ,yok bacaklarını dik kafam çok karışık hamilelik için yapılması gereken ön hazırlıkların olduğunu okuyunca kafam çok karıştı ?
bence hiç alakası yok ben 3,5 yıl bir fiil ayaklaımı diktim saatlerce kalmadım yok yastık yok bilmem ne olmadı ama tek ilişkide hemde hemen kalkıp banyo yaptım ana hamileyimmm vakti zamanı var yoksa gerisi boş
bence alakası yok madem okdadar hazırlık var kazayla nasıl hamile kalıyorlar.Ben hiç öyle şeyler yapmadım hatta hemen banyomu yapıp abdest aldım
selammmm kıslarr nasılsınızz???
Ayşeee meloşun bebeğii çok tatlı o yanaklar ne öyleee kıpkırmızıı:)) allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah:)
şeroooo geçmiş olsun cnaım nasılsınn
olmaz sen bugun hemen yapacaksın doverım heeeeeeeeeeeeeeee
tam 7 değil canım yaa...5inden 5ine diye hesaplayayım dedim, tickerıda öyle yaptım ama ben 27-28 günde regl oluyorum. Bu pazar olmazsak pazartesi yapalım test
günaydın bal böcekleriiiiii
ayşecim melojun kızı çok güzel maşallahhhh allıklı gelmiş zilliii allah uzun saglıklı ömür versin analı babalı inşallahhh
bide artık yap şu testi akşamı nasıl beklicez bizzzzzz
smartın yaprak dökümü finali gülmekten öldürdü beniBencede saçmaydı yani azıcık izledim ama takip etmedigim halde hiç begenmedimmm
mercan cinsiyeti belli oldumu canımcımmm
Günaydın bal böcekleriiiiii
Ayşecim melojun kızı çok güzel maşAllahhhh allıklı gelmiş zilliii Allah uzun saglıklı ömür versin analı babalı inşAllahhh
Bide artık yap şu testi akşamı nasıl beklicez bizzzzzz
Smartın yaprak dökümü finali gülmekten öldürdü benibencede saçmaydı yani azıcık izledim ama takip etmedigim halde hiç begenmedimmm
Mercan cinsiyeti belli oldumu canımcımmm
Vucüt kendini korurmuş ama ben iğne yada hap kullanmadım eşim korundu
bide baya stres yapıyorum
öyle deme ne tavşanlar var, tek gecede hemen hamiş kalan :))))
Ayyy işte onu diyorummmm tek çalışmada kaldımmm tavşanın en büyügü benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?