Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Allah razı olsun canım. büyüdük 5 aylık olduk. buraya geldiğimde testimi ilk sizlerle paylaşmıştım. ne çabuk geçti aylar. Allah burdaki bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin.

senin miniğin kocaman olmuş maşallah ona. senin de iyi olmana çok sevindim canım benim.
Acele cevap lutfen 2 gundur adet sancilari cekiyorum ha geldi ha gelecek durumlari ama olmadim ve o sancilar da gecti artik sizce hamilemiyim??? Kesem kalindi doktor hamile olabilirsin demisti ama bu belirtiyi yasayan varmi hamile kalmis olan?

ben de sancılar 2 ay devam etmişti. adetim 2 gün gecikince test aldım hamile olduğumu öğrendim. 4 haftalıktı. hatta göğüs uçlarım sanki cam kırıkları varmışçasına acıyor. adetin geçti ise test al . Allah gönlüne göre versin

ayse ben sevindim valla bu habere!!
Once ameliyatini ol ondan sonra hamile kal canikom!

ayşecımmm hamış değilmişsinnnn olsunnn hayırlısı buymuşş
hem amelıyatını ol da sonra hamıleliği düşünursun dımıı

ayşe hayırlısı buymuş demekki sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama sen ameliyat falan deyince rabbim en iyisini biliyor
istedigin zaman hamiş kalırsın inşallahhhhh

canım minik oglum büyüyor canım. Zaman cok cabuk geciyor.işe baslamama az kaldı ((

ayşecim hayırlısıyla ameliyat ol. Saglıklıca gelsin işallah bebişin..çok öpüyorum canım.

evet kızlar ya bende üzülmedım tabıı kı çünkü hematolojidekı doktorum ben dıyene

kadar hamıle kalma demıstı amelıyat ıcın değil baska sebeplerden dolayı

arastırma devam edıyor dıye onun ıcın tabı amelıyatta var hem kılo da verıyorum hale

çok fazla sebebım var yanııı :)) ama eger hamıle olsaydım tüm bu zorluklarla

savaşmak duurmunda kalıcaktım herseyın hayırlısı tabıı kıı :)) bi an ıcın eşim de

endişelenmsıtı ama o da rahatladı sımdı :)))

ben gidip test alıcam. Varsa bişey silikte olsa belli olmaz mı yaaa? En fazla 2 günüm var, belkide 1!!!
Dayanamıcam yaniii... Hemen giyinip çıkayım

ya kızım dur idrar testı adet gecuınce yapılan bı test bı gun kala diil aaaa

sonra pişman olup üzülüyosun bak hayır yapma yapmaaaaaaaaaaaaaaa

ya kızım dur idrar testı adet gecuınce yapılan bı test bı gun kala diil aaaa

sonra pişman olup üzülüyosun bak hayır yapma yapmaaaaaaaaaaaaaaa

ayşecim, şaka değil. nasıl mide bulantısı var anlatamam. belki kocaman tek çigiyi görürsem, beynimdende silerim. başka çaresi yok sanki :2:

yazma paneli görünmüyor yine..günaydın yavru kuşlar

gunaydın aplacım :d asagıda koyu pembe fonla konuya cevap ver yazıyo

oraya tıklayıp yazabılırsınnn

ayşecim, şaka değil. Nasıl mide bulantısı var anlatamam. Belki kocaman tek çigiyi görürsem, beynimdende silerim. Başka çaresi yok sanki :2:

canım anlıyorum ama hava soğuk belkıde mıdenı usuttun ondan bulanıyo mıden

gunaydın aplacım :d asagıda koyu pembe fonla konuya cevap ver yazıyo

oraya tıklayıp yazabılırsınnn

canım anlıyorum ama hava soğuk belkıde mıdenı usuttun ondan bulanıyo mıden

ımm evet gordum:)
var mı degısık haber..
şeronun bebekler noldu?

ımm evet gordum:)
var mı degısık haber..
şeronun bebekler noldu?

DEHGISIK HABEEERRR YOK GIBI MELOŞŞ YANI KARDEIM DOĞUM YAPTII

BENIM GUNUM GECTI AMA HAMILE DEILMISIMM :))

ŞERONUN BEBISLERINDNE BIRI CENNETE UCTU AMA DIGERI SAĞLKIKLI COK SUKUR BÖLE İŞTE

BEBISIMIZIN RESMIDE BUUUUUUU

Son düzenleme:
günaydınn canlarımmm...
ayy çok heyecanlıyımmm.akşama kocişleyim allahın izniylee... :98:
bideee rüyamda yavrumu gördümm.gerçi benimmiydi bilmiyorum ama beraber yatıyodukk..
allahım çok güzel bi rüyaydı..bana gülümsüyodu....
Rabbim gerçeğinide nasip etsin mübarek günn... :97:

günaydın sekerımmm

kazasız belasız yolculuklar ınsallah kavus kocişinee

amın ınsallahhh

günaydınnnnnnnnnnnnnn
herkese, gönlünden geçenlerin bir mucize gibi gerçekleştiği yepyeni,umut dolu bir yıl diliyorummmmm
yeni yılınız kutlu olsun şekerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…