Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bncede adet geckmeden yapmayın en erken adet günnünüzde yapın bncede daha kötü oluyo yapıyosunuz bi kere negatif cıktı ide üzülüyosunuz ama bi yandanda daha erken die umt etmeye baslıyosunuz sonra yine hayal kırıklıgı oluyoolmazsa olursada bos yere üzülmüs oluyosun o kadar beklemişniz sabır derim bn bende cok merak ediyorum bnm günümde haftaya cuma bi gelsede baksam

peki bu testler de kalite fark ediyormu ..bi arkdaşım demişti pahalı olanlar daha net sonuç verıyro dıye... tevsiye ettiğiniz marka varmı?

selam canlar :) dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım.. acaba bugun eczaneden test alıp yapsam mı.. yoksa beklesem mi acaba adet mi oldum diye her dakika kafamda dusunce diyorum ki test yapsam negatif çıksa hic degilse daha fazla umitlenmem.. lütfen akıl verin bana kızlarrr.

ay zeyneeeeep harika bi haber bu inşallah hamilesindirzemuszemus

bence bir kaç gün daha bekle her ihtimale karşı..bazen hamile olsanda çıkmayabiliyor..ama bekleyemiyorsan kan testinde çıkar a.s.

Benımde gecıksın ama hamıleysem
yoksa gelsın zamanında dÖngÜm ŞaŞmasın

ne güzel hamilesindir İnşallah biraz bekle istersen çünkü çıkmayabiliyo :)

afiyet olsun tatlım

Teşekkür ederim tatlım :)

ya benim feci halde belim ağrıyo sırtıma doğru yaa sabah hafifti ama şiddetlendi şimdi :sinifsinif:

Çok para ya 30tl
gerek yok
onu alana kadar kan testı verırım 35tl

ayy bu çok güzel bi haber testini bence yarın sabah yap tatlım ilk idrarla

ya benim feci halde belim ağrıyo sırtıma doğru yaa sabah hafifti ama şiddetlendi şimdi :sinifsinif:

ya ay_she bi tavsiyem var ama kızma olurmu
nasıl bu kadar rahat davranabiliyosun canım
belki bi aksilik var belkide olacak
dr.a gitsen sana belki ilaç vericek
ne biliyim ya hani riske atıyosun gibi geliyo
ben olsam veya bi çok insan hemen dr.a giderdi herhalde diye düşünüyorum
kırmadım dimi senifisfisfis

katılıyorum kızlar 30 tl nin üstüne işemekde hiç iyi olmuyoalsanaalsanasmilebu arada bence hepimiz hamileyizzzzzsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…