Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ona ne şüphe canım :9: :9:
geçen bizi kudurtup gitti sonra biz başbaşa kaldık libidomuzla :60: :60: :60:
o akşam kaç evde deprem oldu sen biliyomusun :60: :60:
bizim evde 4 gündür su yok Allahım deliriciğim :))

benim evdede canımcım 3 aylığına herüf yok ya ben napim hadi ekşını geçtik koklaşamicazda:70::70:

ben koklaşabiliyormuyum sanki:19: hiç bi icraat yok..adam işe giderken dudişten öpüyo,onda bile kuduruyorum hemen:1: sonra da hemen rahim kasılmalarım başlıyo:20: anlıycanız bana düşünmek bile yasak:1: neyse canım son 1 ay:27:

:
ahh yavrummmm :29: 3 ay çabucak geçer inşallah da biran önce kavusursun kocişine...
biz ekşın yapamıyoz ama koklaşıyoz :9:
evet canım nasılsa geçer üç ay ama sen gelde benim libidoma sor :60::60::60::60::60::60::60::60::60:
inşallah sizin suda bi an önce gelir hamiş kalmadan bol bol tadını çıkar ekşınların helede bu akşam doğum gününde kudur kdur:66::66::66

ben koklaşabiliyormuyum sanki:19: hiç bi icraat yok..adam işe giderken dudişten öpüyo,onda bile kuduruyorum hemen:1: sonra da hemen rahim kasılmalarım başlıyo:20: anlıycanız bana düşünmek bile yasak:1: neyse canım son 1 ay:27:
oy canım oy düşünceside mi yasak:82::82::82:

:evet canım nasılsa geçer üç ay ama sen gelde benim libidoma sor :60::60::60::60::60::60::60::60::60:
inşallah sizin suda bi an önce gelir hamiş kalmadan bol bol tadını çıkar ekşınların helede bu akşam doğum gününde kudur kdur:66::66::66

oy canım oy düşünceside mi yasak:82::82::82:

yasak tabi:2: düşününce canım istiyor,canım isteyince de kasılmalar başlıyor:6: püffff ne zormuş bee:1:

günaydınnnnnnnnn topiğimin tatlı bayanlarıııı..:9:.ben geldim..:92::92:

nanemmmm doğum günün kutlu olsunn balımmmm iyiki doğdun iyiki varsın iyiki bizim arkadaşımız oldunnn..:38:
aa bu arada kız su yok deyip işte yapmıyonuz biz sizin yerinizde olsak damacanayla hallederdik valla.:60::60::60::60::60:

çiğdoşummmmmmmm canımm cok az kalmış zıbıkları kucağına almanaaa hadi hayırlısıyla canımm sağlıklı gelsinler.:52::52::52::52:

nanemmmm doğum günün kutlu olsunn balımmmm iyiki doğdun iyiki varsın iyiki bizim arkadaşımız oldunnn..:38:
aa bu arada kız su yok deyip işte yapmıyonuz biz sizin yerinizde olsak damacanayla hallederdik valla.:60::60::60::60::60:

çiğdoşummmmmmmm canımm cok az kalmış zıbıkları kucağına almanaaa hadi hayırlısıyla canımm sağlıklı gelsinler.:52::52::52::52:

günaydın canım hoşgeldinnn

kızlar benim yogunluk başladı yine takip ediom ama yazamıyom haberiniz olsun

günaydın canım
bana niye bişi demedim kocam da yok saten küstüm:63::63::63::63::63::63:

ayy canımmm valla çok zormuş işin ya :))
azıcık daha sabrettikten sonra artık kimse tutamıcak seni canım:))

:evet canım nasılsa geçer üç ay ama sen gelde benim libidoma sor :60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:9: :9: :9:
inşallah bugün gelicek sular bekliyorum eli kulagındadır:))
akşama bol ekşınlı bir gece bizi bekliyor artıkın yeni aldıgım geceliğide giyme fırsatım olur:)) :23: :23:

ayy canımmm valla çok zormuş işin ya :))
azıcık daha sabrettikten sonra artık kimse tutamıcak seni canım:))

akşama bol ekşınlı bir gece bizi bekliyor artıkın yeni aldıgım geceliğide giyme fırsatım olur:)) :23: :23:
inşallah gelir gelmesse haticeninki iyi fikiir damacana su ile:64::64::64::64::64:

günaydın canım hoşgeldinnn

kızlar benim yogunluk başladı yine takip ediom ama yazamıyom haberiniz olsun
hoşbuldum canımmmm..kolay gelsinnnn....
günaydın canım
bana niye bişi demedim kocam da yok saten küstüm:63::63::63::63::63::63:

sağoll canım..
anacım senin koçiş gitti artıkın kapsirinden yanınadayaklaşılmaz..:1:
oyy balım benimm güle güle kavuş kocana..günler cabuk cabuk gecsin hemencik gelsin kocişinn inş..:25:

vuuuhuuuuuuuuuuuuuuuu gece sallanıcaz desene...:17:
bakıyorumda gecelikler falan filann kudurtucan kız adamı..:23::23:

hoşbuldum canımmmm..kolay gelsinnnn....

sağoll canım..
anacım senin koçiş gitti artıkın kapsirinden yanınadayaklaşılmaz..:1:
oyy balım benimm güle güle kavuş kocana..günler cabuk cabuk gecsin hemencik gelsin kocişinn inş..:25:

he artık kaprisli bi gariyem ona göre :82::82::82::82:
amin canım oy oy bal topağım nirdesin ösledim :60::60::60::60::60::60:

[sıze="3"]günaydınnnnnnnnn topiğimin tatlı bayanlarıııı..:9:.ben geldim..:92::92:

Aa bu arada kız su yok deyip işte yapmıyonuz biz sizin yerinizde olsak damacanayla hallederdik valla.:60::60::60::60::60:

[/sıze]

günaydın canım benim hoşgeldinnn :16:
çok saol canım benimmm iyiki sizinleyim gerçekten çok mutluyum sizin gibi arkadaslara sahip oldugum için iyiki sizlerde varsınız... :16: :16:
Kız damacana benim saclarıma yetmez:))
inş bugün gelicek ama sular sabırsızlıkla bekliyorum:))

Back
X