Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selam arkadaşlar ben sinem bi sorum olacaktı yeni evliyim ve dün test yaptım reglme 2gün vardı ve test silik çıktı aynı testi zamanında ablama da almıştım ikizleri olmuştu :) acaba ben şimdi hamilemiyim bu arada hafif bel ağrıları da var eşim çok istiyor bebeğimizin olmasını :P selamlar muck :)

nanemmmmmm

doğum günün kutlu olsun

ben gene lavobaya gittim koşa koşa bi geldim bi sürü müşteri var of of

Günler düşlerden doğar
Geceler aykırı bakar umutlara
Olduğum yer bu değil
Beni kimler arar kimler sorar
Hiç bilemem anlayamam anlatamam
İçimde kanımı emen kahırlar var

Ne gizlenirim ne kabarırım
Aşkın ile yanar olurum
Tükenmek değildir yoran beni
Aldanmaktır belam hiç kolay değil

Hiç bilemem anlayamam anlatamam
Dışımda canımı alan tavırlar var
Aranırım kırık kalplerde
Bir ışık yanacak diyeeeeeeeeeeee :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:

kızlar hoşgeldinizzzzzzzzzzz

hoşbulduk canımmmm..:29:
kız ne bu böyleee döktürüyon yine..:1:

Selam arkadaşlar ben sinem bi sorum olacaktı yeni evliyim ve dün test yaptım reglme 2gün vardı ve test silik çıktı aynı testi zamanında ablama da almıştım ikizleri olmuştu :) acaba ben şimdi hamilemiyim bu arada hafif bel ağrıları da var eşim çok istiyor bebeğimizin olmasını :P selamlar muck :)

büyük ihtimalle hamilesin :)
ben de reglime 2-3 gün varken yaptım silik çıkmıştı
hemen kan testi yaptır kesin sonucu alırsın :71:

canım hoşgeldinn..
testte silik cıkması genelde hamileliktendir ama bazen yanılabiliyorda testlerr..emin olmak için kanda baktır yada tekrar yap testi eğer gebelik varsa daha koyu cıkacaktır..
hadi bakalım hayırlısı olsun..

selam kızlar ben geldimm

sabahjtan beri hjastanedeydik elif dünden beri kusuyodu kusmakta deill sütü miğdesinden çıkarıodu geri fışkırtarakk götürdük hjastaneye idrar tahlili yaptılar idrar yollarında kumlanma varmış ama ilaçlık bi durum deilmiş benim bol su içip sık sık emzirmem gerekiyomuş sık sıkta bez değiştirmem gerekiomuş şükür ki geçiciymiş

selam kızlar ben geldimm

sabahjtan beri hjastanedeydik elif dünden beri kusuyodu kusmakta deill sütü miğdesinden çıkarıodu geri fışkırtarakk götürdük hjastaneye idrar tahlili yaptılar idrar yollarında kumlanma varmış ama ilaçlık bi durum deilmiş benim bol su içip sık sık emzirmem gerekiyomuş sık sıkta bez değiştirmem gerekiomuş şükür ki geçiciymiş

hsq meloj geçmiş olsun x)

napimm kuşumm şarkı söylüyomm :24::24::24::24::24::24:
ohh söyle canımmm keyfine bakk..
şu 5şi bi geçsin kesin belli olur tahlile gerek kalmaz inşallah x) endişeliyiimm ben :/
evet canım sonucta er yada gec belli olucakk..hani cok merak ediyosan kanda baktır demiştik..
selam kızlar ben geldimm

selam canım hoşgeldinn...
cok gecmiş olsunn kuzucuum kusuyomuşş.belkide üşüttüyse annesi ondandırr..dikkat edin kendinize ama diyimmmm allahtan gecici bişeyy..

şu 5şi bi geçsin kesin belli olur tahlile gerek kalmaz inşallah x) endişeliyiimm ben :/

hadi hayırlısı :)

selam kızlar ben geldimm

hoşgeldin canım..
ay kıyamam ya çok çok geçmiş olsunn:(
çok şükür ilaçlık bi durum yokmuş inş hemencecik geçiverir:70:

Back
X