kızlar dün kan testi yaptırdım sonuç 191 çıktı.ne anlama geliyoor bilgi verirseniz sevinirimmmm
uyan kızım uyann hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün kan testi yaptırdım sonuç 191 çıktı.ne anlama geliyoor bilgi verirseniz sevinirimmmm
hoşbuldum hayatımm..
evet kaynanasını yine güne filan götürmüştür kesin bunu..![]()
hoşbuldukkkızlar hoşgeldinizzzzzzzzzzz
Günler düşlerden doğar
Geceler aykırı bakar umutlara
Olduğum yer bu değil
Beni kimler arar kimler sorar
Hiç bilemem anlayamam anlatamam
İçimde kanımı emen kahırlar var
Ne gizlenirim ne kabarırım
Aşkın ile yanar olurum
Tükenmek değildir yoran beni
Aldanmaktır belam hiç kolay değil
Hiç bilemem anlayamam anlatamam
Dışımda canımı alan tavırlar var
Aranırım kırık kalplerde
Bir ışık yanacak diyeeeeeeeeeeee
kızlar hoşgeldinizzzzzzzzzzz
Selam arkadaşlar ben sinem bi sorum olacaktı yeni evliyim ve dün test yaptım reglme 2gün vardı ve test silik çıktı aynı testi zamanında ablama da almıştım ikizleri olmuştu :) acaba ben şimdi hamilemiyim bu arada hafif bel ağrıları da var eşim çok istiyor bebeğimizin olmasınıselamlar muck :)
Selam arkadaşlar ben sinem bi sorum olacaktı yeni evliyim ve dün test yaptım reglme 2gün vardı ve test silik çıktı aynı testi zamanında ablama da almıştım ikizleri olmuştu :) acaba ben şimdi hamilemiyim bu arada hafif bel ağrıları da var eşim çok istiyor bebeğimizin olmasınıselamlar muck :)
slm kizlar,
NANE dogumgünün kutlu olsun...
hoşbulduk canımmmm..
kız ne bu böyleee döktürüyon yine..![]()
büyük ihtimalle hamilesin :)
ben de reglime 2-3 gün varken yaptım silik çıkmıştı
hemen kan testi yaptır kesin sonucu alırsın![]()
selam kızlar ben geldimm
sabahjtan beri hjastanedeydik elif dünden beri kusuyodu kusmakta deill sütü miğdesinden çıkarıodu geri fışkırtarakk götürdük hjastaneye idrar tahlili yaptılar idrar yollarında kumlanma varmış ama ilaçlık bi durum deilmiş benim bol su içip sık sık emzirmem gerekiyomuş sık sıkta bez değiştirmem gerekiomuş şükür ki geçiciymiş
ohh söyle canımmm keyfine bakk..napimm kuşumm şarkı söylüyomm![]()
evet canım sonucta er yada gec belli olucakk..hani cok merak ediyosan kanda baktır demiştik..şu 5şi bi geçsin kesin belli olur tahlile gerek kalmaz inşallah x) endişeliyiimm ben :/
selam kızlar ben geldimm
sabahjtan beri hjastanedeydik elif dünden beri kusuyodu kusmakta deill sütü miğdesinden çıkarıodu geri fışkırtarakk götürdük hjastaneye idrar tahlili yaptılar idrar yollarında kumlanma varmış ama ilaçlık bi durum deilmiş benim bol su içip sık sık emzirmem gerekiyomuş sık sıkta bez değiştirmem gerekiomuş şükür ki geçiciymiş
şu 5şi bi geçsin kesin belli olur tahlile gerek kalmaz inşallah x) endişeliyiimm ben :/
selam kızlar ben geldimm
hamileyım kzlar..pazaqrteis günü öğrendim:))))))))))))))))))))))))))))))