Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sorma canım ya benım de oyle cok kotu ates zaten benı cok uzuyo.gecen de oyle oldu ama nasıl ates ınmedı 3835 tan asagı ıgne verdı doktor.calpol ve pedıtus kullanıyoruz bız.gecen de bole oldu sonra dıs patladı yıne dıs cıkacak galıba.oksuruk var olecem yanı cok zor.keske onların yerıne bız hasta olsak.doktoru aradım 6 saatte bı fıtıl yap dedı.sen fıtıl kullanıyo musun?

vallahı calpol pek işe yaramıyor açıkçası ..ceclor antıbıyotık vermıstı dr um en sonuncusunda inmezse atesı fıtıl koy dedı 8 saatte bır dı her halde..a ile başlaan bır fıtıl var adı gelmıyo aklıma 4 te 3 ünü oyuyordum..veriyorum yani..dediğin gibi çok mahsunlaşıyorlar iştah gidiyo...ağlıyorlar inliyorlar insan mahvoluyor..bende dunden beri korkuyom gecer dıye onlem alıyom hapsuruyo ben de pedıtus verıyom azda olsa...

dun esımle annem hastaydı onlem olsun dıye ben de verdım ama olmadı demek kı. cok dıkkat etmek lazım ya..atesten cok korkarım ben o yuzden baslamadan onlem almak lazım. mınnacık ya anlatamıyolar dertlerını yavrular yazık ya ıcım parcalanıyo.

tinker sızde emekleme konusma dıs ne var sımdı?

hoşbuldum elifim.. Hatice aslında bi idrar testi yapsa.. Ben yapmıştım 3gün kala
silik çıkmıştı. Ertesi gün kan testinde 100 çıkmıştı. Merkezdeki test ertesi gündü:)
çok heyecanlı yaaa

hiçbirimiz yap demedik...o da pek heyecan yapmayınca uslu uslu bekliyoss... :97:
şaşkınnnn sanamı dedim apla diyeee... uykusuzluktan şeşibeş görüyon zannımcaa...
canımbenimm..20.haftayı bitirdik Allahın izniylee..öyle dışardan bakan hamile demez..kazak falan giyince belli olmuyo karnımm.. accık çıktı..accık kilo aldımm...
oğluşmuş evett..değişmezse...
tayin dilekçemi bugün verdimm.ama araya torpil koymazsak kesinlikle çıkmazz... bakalımmm...
Rabbim yardımcımız olsunn..oğluş uğurlu gelsin inşallahh...
hamilelik iyi gidiyo çok şükür..ama yemek konusunda pek iyi değilim sanırımm...löp löp götürmüyorum yaa...ebru şallı gibin olcam heralde...

konuları gene kaçırdım ama en okuduğum bana yetti eve gidince hemen kızartama yapıcam iştahım kabardı buraya yazarken yaaa
bu arada ben halen daha baş ağrısı çekiyorum hiç bişeyin faydası olmadı yaaa

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz gidenlere güle güle

vallahi dişler 3. aydan beri kaşınıyor..ama daha çıkamadı...mememi de ısırmaya başladı dişlik zannediyo zannımcaemeklemeye gelince sürünüyor şimdi geri geri gidiyo ama sürttürerek kendini daha popo havada değil..sen örümcek kullandın mı ipek..ya çok sakıncalı oldugunu bılıyorum ama ege cok hareketlı bır bebek hıc durmuyo ve ayaklarıyla basıyo sankı yurucek gıbı..eşim ders calışıyo yardım eden bırılerı de yok bazen cok sıkısınca koyuyorum ama en fazl 5-10 dk tutuyorum ben..o kadardan da bırsey olur mu ya..bazen hıc bındırmeyede bılıyorum...ama tıpı gorsen nasıl mutlu oluyo onda manevra yapıyo etrafı desıyo...

canım malesef löp löp götüremiyorum ben.ilk aylar iştahım iyiydi...sonra nolduysa...
ama sabahları kaşarımı cevizimi ve yumurtamı yiyorumm...
sütü hemen içemiyorumm.sütü işyerinde içiyorumm...
öğlen iştahım yoksa bi tabak çorba içiyorum.üzerine meyve yiyorumm..çilek almıycaktım yaz gelmeden ama dayanamadımm aldım yin bu hafta..adam ısrarla hormon kabul etmeyen bi meyve dedii..
kiviyi çok yedimm...işyerinde elma yiyorumm..işte böyle beslenmem...düşünki 1 aydır balık yemiyorumm.enson memlekete gittiğimde eşim yapmıştı yemiştimm...
o yüzden balık yağı hapı alıcam..yani nasıl diyim..öyle pilav makarna salata etli yemek...hergün böyle beslenmiyorum maleseff....canım istemiyor mesela makarna..halnuki çok yararlıymışş...
ama annemin hazır yemekleri olsa nasıl götürürdümm. sarması,,, turşu kavurması....çorbalarıı... böyle el memleketinde oluncaa....

Evet orumcek sakıncalı dıyolar ama ben 6.aydan berı bındırıyorum zaman sınırlaması yapmadan.zaten gunduz annem bakıyo yemek temızlık vs derken sureklı kuacakta olması ımkansız.ınan bana daha faydalı cunku:
Kendıne guvenı gelıyor.
Merak ettıgı seylere gıdıp bakıyor kesfedıyor.
Benım kızım 1 aydır desteksız ayakta duruyor 15 sn den fazla. Dogum gununde yurur dıyor herkes.kasları guclenıyor.
Canı sıkılmıyor.bebek ama bızden farkı yok ınan sadece kucuk.sen hep oturdugunu ya da yattıgını dusunsene.bu yasta zeka gelısıyor ancak ve ancak yapabıldıklerı gorduklerı hayal dunyasını calıstırgı ve bılınc altına depoladıklarıyla.sen egıtımcısın daha ıı bılırısn.onceden bız bunlarla buyumedık tınker.
Icınden gelenı yap bence hangı mantık sakıncalı dıyomus mantıklı acıklaması yok kesınlıkle.goreceksın daha cok sey ogrenecek hızlı bır sekılde.en basıt ornek vereyım sana.karsıdan bır seyı goruyo merak edıyo tabı dokunamıyo kesıf yok.ama dokunsa neler hıssedecek acaba o kucuck beynınden neler gececek.tehlıke yaratmayacak sekılde cevreyı topla Ozgur bırak cocugu bence

Bosver kızartmayı sımdı daha degısık bısey soylıyım sana.
Kabak ve tavuk var mı evde ya da mantar da olur.havucu ve kabagı rendele ya da mantar ama mantarı lımonlu suda beklet kı kararmasın.sonra haslanmıs tavugu ekle ıyıce sotele ve bol baharat ozellıgı bu zaten acı olması..
Sonra bıldıgın krebı yap ıcıne koy sar sekıl sana aıt ama ben durum gıbı yapıyorum.sonra tost makınasında bastırmadan ız cıkacak sekılde hafıf bastır ustune sarımsaklı yogurt koy servıs tabagına da aynı sekılde sarımsaklı yogurt ekle.harıka dene

evet..bende tam bu dediğini yapmaya çalışıyorumm..az yesemde kaliteli yemeye çalışıyorum..elma armut portakal kivi muzz bunları eksik etmiyorumm.ceviz süt peynirr yumurta...onlarıda yiyiorumm.tek sorunum..herhafta kuru bakla ve et yememem..bugün dediğin iyi oldu...biftek alıyım benn..balık kapsülüde alırsamm...gerisi Allaha emanet artıkınn...

bir de senın fıstık ne zaman dıs cıkardı emekledi???ben 9 aylık yurumusum...

benım kızım cok gec cıkardı tınker gecen ay sımdı ıkıncı patlıycak.benımkınden 1 ay kucuk olan arkadasımın kızının 4.dısı olacak.tamamen genetık yanı. esın ve sen ne zaman cıkardıysanız artık bız gec cıkarmısız

çiğdemmmmm bak kuşum mutlaka kullan bu ilacı ve göğüs pedini

Canlar hepinize merhabalar!
kızımla biz geldik;ama sanırım uykuya gidicez çook uykum geldi yoruldum yine

aksama Haticemin duası var burda olucam ınsallah..bu arada hepiniz iyisiniz inşallah ve hersey yolunda.

biz kızımla iyiyiz sadece mide yanmamız ara ara bel agrılarımız oluyor ama o da normaldir zaten.bu arada izne de gün sayıyoruz nisan bası gibi özgürüz inşallah :))

selamm bende geldim yine yeniden...
azcık uyumuşumm yemeğimi yedim ve burdayım..ama akşama ne yapsam diye düşünüyorum..:44:
sedef ablacım cok sağol sende okumuşsun duama katkıta bulunmuşsun cok sağoll allah razı olsun..
kızlar duam tamamlandı akşama 9 bucukta duası var...
sedef ablam dün koçişime söyledim gebelik testi al diye benim aklıllı unutmuş yoksa bugün denicektim.:97:.evdede hiç kalmadı test ee köyde oturunca eczanede yok ne yazıkki...bakalım cumaya kadar eşim giderse alıcak yine ama gidemessede cuma belli olucak ne olsa..

mantarı sevmem ama kabak ve havuçdan yaparım acıktım yaaa offf izin alıcam bugün biraz erken çıkmak için yaa başım çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…