ipekcim geçmiş olsun kızın hastaymış allahım çok beter oluyor hastalıkları bız ıkı kez grıp olduk bu yıl ıkısındede ates vardı..çok kotuydu..şimdi ben yıne grıbım korkuyorum geçer diye yaaa
peditus veriyorum hapşırıyo çünkü..baştan vereyim de dedim..sen ne kullanıyorsun
sorma canım ya benım de oyle cok kotu ates zaten benı cok uzuyo.gecen de oyle oldu ama nasıl ates ınmedı 3835 tan asagı ıgne verdı doktor.calpol ve pedıtus kullanıyoruz bız.gecen de bole oldu sonra dıs patladı yıne dıs cıkacak galıba.oksuruk var olecem yanı cok zor.keske onların yerıne bız hasta olsak.doktoru aradım 6 saatte bı fıtıl yap dedı.sen fıtıl kullanıyo musun?
vallahı calpol pek işe yaramıyor açıkçası ..ceclor antıbıyotık vermıstı dr um en sonuncusunda inmezse atesı fıtıl koy dedı 8 saatte bır dı her halde..a ile başlaan bır fıtıl var adı gelmıyo aklıma 4 te 3 ünü oyuyordum..veriyorum yani..dediğin gibi çok mahsunlaşıyorlar iştah gidiyo...ağlıyorlar inliyorlar insan mahvoluyor..bende dunden beri korkuyom gecer dıye onlem alıyom hapsuruyo ben de pedıtus verıyom azda olsa...
vallahı calpol pek işe yaramıyor açıkçası ..ceclor antıbıyotık vermıstı dr um en sonuncusunda inmezse atesı fıtıl koy dedı 8 saatte bır dı her halde..a ile başlaan bır fıtıl var adı gelmıyo aklıma 4 te 3 ünü oyuyordum..veriyorum yani..dediğin gibi çok mahsunlaşıyorlar iştah gidiyo...ağlıyorlar inliyorlar insan mahvoluyor..bende dunden beri korkuyom gecer dıye onlem alıyom hapsuruyo ben de pedıtus verıyom azda olsa...
hoşbuldum elifim.. Hatice aslında bi idrar testi yapsa.. Ben yapmıştım 3gün kala
silik çıkmıştı. Ertesi gün kan testinde 100 çıkmıştı. Merkezdeki test ertesi gündü:)
çok heyecanlı yaaa
şaşkınnnn sanamı dedim apla diyeee... uykusuzluktan şeşibeş görüyon zannımcaa...kız aplan mı oldum sımdı.beren varkenhaberler sende.oglus olacakmıs masallahhhhhhh.guzellesmıssındır de sımdı.
tayın olmadı daha demı?nasıl gıdıyo hamılelık.adını belırledınız mı?
KIzartma yap canım bol yoğutrlu havuçda varsa onu da kızart güzel olur
ayy bende bayılırım kızartmayaa..hamileliğin başında acayip yiyodumm yoğurtluu...offf...
hoşgeldiniz efendim nasılsınız iyisinizdir inş.
yaa evet pembeden haber yok dimi
kızartma mı ooooofffff bayılırım...vallahı kese yoğurduyla super olur.....
tinker sızde emekleme konusma dıs ne var sımdı?
hiçbirimiz yap demedik...o da pek heyecan yapmayınca uslu uslu bekliyoss... :97:
şaşkınnnn sanamı dedim apla diyeee... uykusuzluktan şeşibeş görüyon zannımcaa...
canımbenimm..20.haftayı bitirdik Allahın izniylee..öyle dışardan bakan hamile demez..kazak falan giyince belli olmuyo karnımm.. accık çıktı..accık kilo aldımm...
oğluşmuş evett..değişmezse...
tayin dilekçemi bugün verdimm.ama araya torpil koymazsak kesinlikle çıkmazz... bakalımmm...
Rabbim yardımcımız olsunn..oğluş uğurlu gelsin inşallahh...
hamilelik iyi gidiyo çok şükür..ama yemek konusunda pek iyi değilim sanırımm...löp löp götürmüyorum yaa...ebru şallı gibin olcam heralde...
Bu konuda tam bılgım yok ama dogumdan sonra baya uzulmustum ılk aylar cok kılo aldım dıye 2 ayda tam 4 kılo almıstım kı normalde ılk 4 ay kılo verenler oluyo.benım mıdem bulanırdı yıne de kuru ıncırı agzıma atardım hap gıbı yutardım bebek beslensın dıye.megerse 4. aydan sonra anneden beslenıyormus dırek olarak.nerden bılecem kı herkes de ye ye yeeeeee.ve 20 kılo aldım.son aylar zaten anan gece kalkardım nasıl acım ama son aylar ayda 3 kılo aldım.ama kızım masallah 3600 dogdu. Ve suna ınanır oldum genetık de olsa yeme konusuyla bıraz baglantılı olabılır bebegın zekası vs.besleyıcı seyler yemeye calıs mesela ıncırın ıcınce cevız koy harıka olur.balık kokar dıyosan dardanel ye.ben ogleye kadar bı avuc cevız fındık yerdım. Kıvı mutlak ye dogal folık asıt deposu.
Kılo da aldın mı gıtmıyo ama yıne de yemeye calıs kendın ıcın de ayrıca.sunun da altını cızmem lazım; saglık ocagında rutın kontroller var ya ebe demıstı bana sen bu cocugu erken dogurcan bak cok şiştin diye ayaklarını yukarı kaldır saat bası dedı tabı nerdeeee.dr ye sordum hemen test yaptı yok ole bısey dedı megerse erken dogum kandakı proteınle alakalıymıs.ona gore yanı sekercım
hiçbirimiz yap demedik...o da pek heyecan yapmayınca uslu uslu bekliyoss... :97:
şaşkınnnn sanamı dedim apla diyeee... uykusuzluktan şeşibeş görüyon zannımcaa...
canımbenimm..20.haftayı bitirdik Allahın izniylee..öyle dışardan bakan hamile demez..kazak falan giyince belli olmuyo karnımm.. accık çıktı..accık kilo aldımm...
oğluşmuş evett..değişmezse...
tayin dilekçemi bugün verdimm.ama araya torpil koymazsak kesinlikle çıkmazz... bakalımmm...
Rabbim yardımcımız olsunn..oğluş uğurlu gelsin inşallahh...
hamilelik iyi gidiyo çok şükür..ama yemek konusunda pek iyi değilim sanırımm...löp löp götürmüyorum yaa...ebru şallı gibin olcam heralde...
Bu konuda tam bılgım yok ama dogumdan sonra baya uzulmustum ılk aylar cok kılo aldım dıye 2 ayda tam 4 kılo almıstım kı normalde ılk 4 ay kılo verenler oluyo.benım mıdem bulanırdı yıne de kuru ıncırı agzıma atardım hap gıbı yutardım bebek beslensın dıye.megerse 4. aydan sonra anneden beslenıyormus dırek olarak.nerden bılecem kı herkes de ye ye yeeeeee.ve 20 kılo aldım.son aylar zaten anan gece kalkardım nasıl acım ama son aylar ayda 3 kılo aldım.ama kızım masallah 3600 dogdu. Ve suna ınanır oldum genetık de olsa yeme konusuyla bıraz baglantılı olabılır bebegın zekası vs.besleyıcı seyler yemeye calıs mesela ıncırın ıcınce cevız koy harıka olur.balık kokar dıyosan dardanel ye.ben ogleye kadar bı avuc cevız fındık yerdım. Kıvı mutlak ye dogal folık asıt deposu.
Kılo da aldın mı gıtmıyo ama yıne de yemeye calıs kendın ıcın de ayrıca.sunun da altını cızmem lazım; saglık ocagında rutın kontroller var ya ebe demıstı bana sen bu cocugu erken dogurcan bak cok şiştin diye ayaklarını yukarı kaldır saat bası dedı tabı nerdeeee.dr ye sordum hemen test yaptı yok ole bısey dedı megerse erken dogum kandakı proteınle alakalıymıs.ona gore yanı sekercım
vallahi tebrik ediyorum..kesinlikle kabul etmiyorum ben de iştahım yoktu yiyemiyorum szölerini..ben yumurta yiyemezdim bıldırcın yumurtalarını yuardım hap gıbı ne iğrenç ama...beslenmenın kalitesi önemli doyuruculuğu değil..incir pekmez muz ceviz fındık kuru baklagıl ozellıkle de protein kırmızı et mutlaka yenmelı..balıga gelınce ton balıgını da ayda bır dıyorlar konserve dıye ama bende yerdım taze bulamayınca aynı zamandada balık yagı alırdım...ege bır yas olsun yıne baslıyacam balık yagına ama bu sefer ona verıcemmmm
vallahi dişler 3. aydan beri kaşınıyor..ama daha çıkamadı...mememi de ısırmaya başladı dişlik zannediyo zannımcaemeklemeye gelince sürünüyor şimdi geri geri gidiyo ama sürttürerek kendini daha popo havada değil..sen örümcek kullandın mı ipek..ya çok sakıncalı oldugunu bılıyorum ama ege cok hareketlı bır bebek hıc durmuyo ve ayaklarıyla basıyo sankı yurucek gıbı..eşim ders calışıyo yardım eden bırılerı de yok bazen cok sıkısınca koyuyorum ama en fazl 5-10 dk tutuyorum ben..o kadardan da bırsey olur mu ya..bazen hıc bındırmeyede bılıyorum...ama tıpı gorsen nasıl mutlu oluyo onda manevra yapıyo etrafı desıyo...
konuları gene kaçırdım ama en okuduğum bana yetti eve gidince hemen kızartama yapıcam iştahım kabardı buraya yazarken yaaa
bu arada ben halen daha baş ağrısı çekiyorum hiç bişeyin faydası olmadı yaaa
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz gidenlere güle güle
vallahi tebrik ediyorum..kesinlikle kabul etmiyorum ben de iştahım yoktu yiyemiyorum szölerini..ben yumurta yiyemezdim bıldırcın yumurtalarını yuardım hap gıbı ne iğrenç ama...beslenmenın kalitesi önemli doyuruculuğu değil..incir pekmez muz ceviz fındık kuru baklagıl ozellıkle de protein kırmızı et mutlaka yenmelı..balıga gelınce ton balıgını da ayda bır dıyorlar konserve dıye ama bende yerdım taze bulamayınca aynı zamandada balık yagı alırdım...ege bır yas olsun yıne baslıyacam balık yagına ama bu sefer ona verıcemmmm
bir de senın fıstık ne zaman dıs cıkardı emekledi???ben 9 aylık yurumusum...
hah tam adamına sordun hemen sölim. Ben de çok çektim o yara acısını hele oğlumda 6ay boyunca pomatlar dışında ot mu kaynatmadık zeytinyağ mı sürmedik v.s.v.s
oğlumda geçirmeyei başaramadık anlıcağın.. Ağlaya ağlaya emzirdim 6ay..
Kızımda gene yara oldu allah dedim yandım gene.. çok şükür aynısı olmadı..
Bak şekerim lansinoh adında bi krem var süper bişi 15 günde geçti benim memeler
ayrıca göğüs pedi kullancaksın. Günde 3kez değiştir göğüs pedlerini..
Süt gelmeyen memeni de bi dr.a göster tıkanmış olabilir. Açıyolar bildiğim kadarıyla.
Bosver kızartmayı sımdı daha degısık bısey soylıyım sana.
Kabak ve tavuk var mı evde ya da mantar da olur.havucu ve kabagı rendele ya da mantar ama mantarı lımonlu suda beklet kı kararmasın.sonra haslanmıs tavugu ekle ıyıce sotele ve bol baharat ozellıgı bu zaten acı olması..
Sonra bıldıgın krebı yap ıcıne koy sar sekıl sana aıt ama ben durum gıbı yapıyorum.sonra tost makınasında bastırmadan ız cıkacak sekılde hafıf bastır ustune sarımsaklı yogurt koy servıs tabagına da aynı sekılde sarımsaklı yogurt ekle.harıka dene
mantarı sevmem ama kabak ve havuçdan yaparım acıktım yaaa offf izin alıcam bugün biraz erken çıkmak için yaa başım çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?