evet erken hissettim erkek olmasınında büyük etkisi var sanırım..
haticecim hareketleri hissetmişsin maşallah ya erkek bebek sert hareketlı oldugundan erken hıssedılıyor ben de cınsıyetı öğrendim bı kaç hafta sonra başlamıstı pıt pıt diye..
günaydınn canımm hoşgeldinn..
günaydın datluuum
tatil başlıyooooooooorrrtopiğimizin güzel bayanları ben bugünden itibaren yollara düşüyorum ...denizli muğla aydın izmr...gezincem durcam oğluşumla...koca bir yıl daha bitti..zor bir yıldı benim için..iş ev doğum bebek bakıcı memleket hasreti...falan filan derden baya yıprandığımı hissediyorum...dua edin de detoks gibi gelsin şu tatil bana..ilk 2 hafta kaynanamın evınde olcamhatta okulun semıner donemını ordakı bir okulda alıcam. hem iş hem ziyaret aradan çıkarıcam .orda ınternet mevcut değil..sonra mugla ve sökeye gideceğim ..internet var orda. .arada yoklarım sizleri oğlumun tatil resimlerini eklerim..zaten sözüm var kırmızı slipli fotosunu koyucam hepiniz için güzel bir yaz geçirmenizi diliyorum...hamişlerimiz de sağ sağlim yavrularını kolaylıkla alırlar inşallah kucaklarına...anne adaylarımıza da tez zamanda allahım nasip etsin inşallah...sizleri çok seviyoruz....:80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80::80:
[rıght]egemuuu ve annesi[/rıght]
nasılsınız kızlar iyisiniz mi bakalım
kocaman günaydınlar herkese haftanın son gününe iyi günler sağlıklı günler dilerim
ben bugün iyim umarım gün sonuna kadar da böyle gider sizlerde ne var ne yok
günaydınnn kuzuşşlarrrrrrrrrrrrvede hayırlı cumalarrrrrrrr.
benim için haftanın songünü diil yauıuuuuuuuuuu:84::84::84::84:
günaydınn canımmm
hadi yaa yazık sanaa
günaydın kızlar, yardımlarınıza ıhtıyacım var sırasıyla 3 aylık reglı donemımı yazıyorum 05.mart - 08.nısan - 10.mayıs ve bugun ayın 16.günü ama ben hastalanmadım adetlerım 33-35 gunde bır oldugunu dusunsem bıle suan 39.gunum sızce test yapmam gerekıyormu yoksa bıkac gun daha beklesemmı, bendeki degısıklıge gelınce gecen aylardan hıcbır farkım yok sadece gögüslerım bıraz dolgunlastı gıbı onun harıcınde karın agrı ve tuvalete cıkma bunlardan harıc bısey yok, 4 hazıranda yenı evıme tasındım acaba dıyorum yorgunluk-stresdenmı gecıktı heran hastalancakmısım gıbı sanım var bugun bıraz daha fazla, akıntı olayıma gelınce akılda kalaak cok fazla akıntım yok, fıkırlerınıze ıhtıyacım var, aa en onemlısı 14 hazıranda(beklenen tarıhten 2-3 gun gectıgınde) eczaneden test alıp yaptım ama negatıf cıktı
canım normalde adetin 3 gün atarak ilerlemiş yani 13 haziranda regl olman lazımdı buna ragmen testte negatif çıkmış.stresten de gecikmilş olabilirrr yada geç döllenme tarzı bişide olmuş olabilirrr.bence bi idrar te4sti al eger yine negatifse bi doktora görün kist oluşmuş ta olabilir.
en mantıklısı aslında test yapmak ama o ıgrenc tek cızgıyı gormek cok sınır bozucu, sanırım en ıyısı 23 hazırana kadar beklemek sonra dr gıtmek canım cok tskr ederım
sağol canım çok şükür kızım iyi çarşamba kontorlumuz var 1198 gr olmuş 39 cm olmuş baktımda bayağı bi uzun olucak herhalde kızım isim düşünüyoruz işte bir türlü karar veremedik.sağol tatlım sen nasılsın
kızçen nasılç.
Evet çok güzel haftanın son günü.
günaydınnn kuzuşşlarrrrrrrrrrrrvede hayırlı cumalarrrrrrrr.
benim için haftanın songünü diil yauıuuuuuuuuuu:84::84::84::84:
gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?