kasık ağrısı dışında hiçbir adet belirtisi yok
akşam değil sabah ölçmen lazım ateşini...ben adet olcam diye ateş ölçüyorum ama yüksek çıktı bugün anlamadım yani . benim de belirti falan yok sadece adet gecikmesi...yarın da olmazsam kanda baktırcam ya ümidimi keserim hiç olmazsa...
selam kızlarrrrr iyi aşamlarrr
sonunda eşimi ikna ettim ve dizüstü pc aldırdımkablosuz internetten kpmşulardan yaralanıcam ve artıkın sizlerleyimm evimi yerleştirdim evimde yatıp kalkıyorum gündüzleri kayınvaldede annemede idare edicem
bugünn cokk cokk üzgünüm canım koçişimi yolcu ettimayrılık cok zor oldu ağlamaktan gözlerim şişti koçişim yanında cok ağlamadım onu üzmemek için ama gittikten sonra kendimi tutamadım allahım hayırlısıyla görevini tamamlamayı nasip etsin bu sıralar doğu cok karıştı rabbim bütün ana kuzularını korusun..
bu gece koçişimsiz uyucamm onu cokkk özlücem ben yaaaaaaaa
canımm Allah kavuştursun inşallah sağsalimm...:)))
canım bende büyük ihtimal nikon alıcam..kalite açısından nikon daha iyi...canonun özellikleri çok..ama ben bütün özellikleri birarada istemiyorum..çünkü nekdr özellik biraraya gelirse makinanın kalitesi okadar düşüyor..mesela sadece fotoğraf çekimi için istiyorum kamerası cartı curtu bunlar önemli değil benim için professionel çekim önemli...gece çekimi gündüz kadar net olmalı..titreşim önleyici özelliği kesinlikle olmalı..ve görüntü sabitleyici özellik istiyorum ynii çektiğin objee net arka taraf tamamen bulanık...böyle resimler hoşuma gidiyor..sanırım bu özellikler bahseetiğim makinalarda var..canon 40 da olabilir.canon 60 ve canon 90 da çok süper ama 2000i geçiyor okadar bütçem yok.eşim 1500tl sınır koydu..oyüzden sanırım nikon d5000 iyi...
geçmiş olsun canım o çok illeti bişeydir...sirekli su ile gargara yap anında geçiriyor..ben onu yaptığımdan beri ağzımda uçuk bile çıkmıyor..
evet gebesin...hayırlı olsun...
selam kızlarrrrr iyi aşamlarrr
sonunda eşimi ikna ettim ve dizüstü pc aldırdımkablosuz internetten kpmşulardan yaralanıcam ve artıkın sizlerleyimm evimi yerleştirdim evimde yatıp kalkıyorum gündüzleri kayınvaldede annemede idare edicem
bugünn cokk cokk üzgünüm canım koçişimi yolcu ettimayrılık cok zor oldu ağlamaktan gözlerim şişti koçişim yanında cok ağlamadım onu üzmemek için ama gittikten sonra kendimi tutamadım allahım hayırlısıyla görevini tamamlamayı nasip etsin bu sıralar doğu cok karıştı rabbim bütün ana kuzularını korusun..
bu gece koçişimsiz uyucamm onu cokkk özlücem ben yaaaaaaaa
merhaba arkadaşlar işallah topiğiniz bana çare olur.
ben temmuz 7sinde adetimi bekliyordum ama hala olmadım 1-2gün gecikirdi dafa fazla gecikmezdi ama her iki teste negatif çıktı fakat kasıklarımda ağrı nadiren karnımda ağrılarım var göğüslerimde şişkinlik var ve canım durup dururken bişeyler istiyor acaba hamile olabilirmiiym değilsemde ne olabilir?
ayşeeeeeeeeeeeeee koptummmmmmmmmmmm bunu face paylaşta bende paylaşayım yahuuuuuuuu
sağol ayşemmm allah razı olsunnnnn inşallahhhh...canım ya kıyamam sana üzülme lütfen hayırlısıyla görevini tamamlasın gelsın ınss
canım maşallah sana 33 haftanızıda tamamlamışsınız az kaldı hadi kızına kavuşmana sıra önce sizlerde sonra allahın izniyle şeroyla banada gelsin...günaydın kızlar dün giremedim bayağı bir yoğundum
bugün kızımı görücem inşallah özledim minnoşumu yaaa yaramaz zaten kıpır kıpır artık sıkıldı ben doğmak istiyoum diyo herhalde
sizlerde ne var ne yok
Selam gençler nabeeeeeeeeeerrrrbiz bugün oğluşumuzun üçlü test sonucunu aldık, iyi çıktı çok şükür tosunum benim tekmelemeye de başladı artık annesini, leyla gibi geziyom ortalıkta hissettiğim zamanlar
selammm selammmmm nerdesinizz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiyice tenhalaşmış topiğimiz
biz oğluşum ve ben iyiyiz babişkomuzu cokkkkkk özlüyozzzzama ne yapalım sırf oğluş için onun geleceği için herşeye dayanıcaz
bence kan testi yaptırıp bakmalısın.güzel haberlerini bekliyoruum:)
Merhaba kızlar....nasılsınız?? şerooo sonuçlar iyi çıkmışş ve hissetmeye başlamışsınn tekmeleriii gözünaydın tatlım........
Hatçemmm üzüldüm sen ve eşin için...hamilelikte kadınlar daha çok duygusal oluyorlarrr kime kapris yapacaksın artıkallah kavuştursun ne diyim
Seasterrrr naber iyileştin mi? baş dönmelerin filan geçti mi kendine çok dikkat et!!!
Seliz bacımmmm nasıl gidiyo hamilelik???????Hemşommmmmmmmm nerelerdesin........
Ayşe Melojjj Merveee Yeliz laraaaaaa tinker elifffff sizler nasılsınız???? ve diğer arkadaşlarrrrrrrrr unuttuklarım varsaaa
Beni soracak olursanızzz yorgunum yaa bahar çok huysuz....iki dişi daha patlıcak galiba üstte nedir bu çektiğimiz yaaaa offf çok zormuşşş çooooooookkkk geçen günnn saat 5'te uyandıııı karanlıkta kendi kendine konuşuyorrr allah allah rüya mı görüyorummm dedim odasına bi girdim kiii bahar hanım oynuyor ilk defa böyle bişey yaptııı hehe cadı kızımmm....çok tatlı oldu teyzoşlarıııı ada ada ada diyip duruyo bende tamam kardeşin olursa adını ada koycaz diyorum ada ada dadaaaaaaaaa ada ada diye devam ediyorr........sinirlendiği zamanlar anneyyyy neyyyeneyyyy diye bağırıyo...neşeli olduğu zamanlar baba diyo zilliiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?