selamm kızlarrr...
bugün güne cok kötü başladıkk 26 tane şehit gözyaşlarımı tutamadımm rabbim bütün askerlerimizi korusunn...
koçişimde bu meslekte olduğu için cok fena oluyorum şehit haberi duyunca allaha emanet hepside...
şeromm yatağınızı güle güle kullanın hayatımmm cok güzell...
selamm kızlarrr...
bugün güne cok kötü başladıkk 26 tane şehit gözyaşlarımı tutamadımm rabbim bütün askerlerimizi korusunn...
koçişimde bu meslekte olduğu için cok fena oluyorum şehit haberi duyunca allaha emanet hepside...
ayse elıne saglık hayatım sen bence bu ıslerden acayıp anlıyorsun ve de zevk alıyorsun..bana kalırsa bu tarz bı ıs kur home ofıs gıbı..ınternet uzerınden siparısler al...ne guzel ıste eve destek olur bı yandan da ev hanımı olursun...bence çok guzel olmus...bıleydım yaptıgını tıcarı olarak egenın d.gunune bende alırdım...
guzel olmus vallahiiiii helal olsun kiz :)
su1983...
hergün burdasın nerdeyse canım ama bı selam bıle vermıyorsun halbuki bu topik sana yabancı değil...merak ettım hem bızlerı merak edıyorsun hem de bi selam bıle vermıyorsun...alınıyoz artık ama....
folik bi ara kullandım sonra bıraktım ama başlamam lazım tekrardan.yok ben üstüne regl görüyorum normal olarak.zaten sonradan kanamam oluyor benim adet dışında doktora gttiğimde gebelik çıkıyor işte.3-4 gün içindede gebelik kendi kendine o kanla son buluyor.
kızlar 26 şehit yaaa
evet canımm bende burdayımm şeroyla biz kac yıldır bu topikteyiz..kız sende mi burdasın şimdi geçmişi okuyom da birsürü kişi kaybolmuş ben bayramdan önce gittim bayram sonrası da eğitim vardı11 gün,1 aya yakın giremedim nete,epey bi kişi kaybolmuş o orada,sen nasılsın canım
ahh kıyamam ben sizeeee...selam kızlar çok yorgunum uykusuzum eylül gece hiç uyumadı.babası akşam geç geldi geldiğinde ikimzide uyuyorduk hem kızını hem beni uayndırdıve eylül birdaha uyumadı ta kiii sabah 4te uyudu ve şuan yine ağlıyorrr
benim eşimde komando uzman çavuştu istifa etti güvenlik sertifikası aldı iş bekliyo 1 yıldır bu haberleri görünce geç olsun güç olmasın yanımda olsun yeterki diyom
evet canımm bende burdayımm şeroyla biz kac yıldır bu topikteyiz..
ben iyiyim canım cok şükür bir yaramazlık yok hazırlık yapıyoruz bebişlere..
sen nasılsın kıscen nasıl..
iyi diyelim, nolsun tipik ağrılarla boğuşuyoz işte karın,bel,kasık ağrısı,ara ara baş dönmesi,gece uykuların bölünmesi,çatı kemikleri ağrısı vs.
dr.hşyere yolunda vücut kendini doğuma hazırlıyo diyo,önceleir panik yapıyodm şimdi alıştım,sen nasılsn canm
Fisher Price - T5051 - Transat - Rose: Amazon.fr: Bébés et Puériculture
sero bu da yigenime aldigim ana kucagi, fena degil titresimli ve muzikli ama 9kiloya kadar kullabiliyorsun:44:
hatce seliz hosgeldiniz bacilar
iyi diyelim, nolsun tipik ağrılarla boğuşuyoz işte karın,bel,kasık ağrısı,ara ara baş dönmesi,gece uykuların bölünmesi,çatı kemikleri ağrısı vs.
dr.hşyere yolunda vücut kendini doğuma hazırlıyo diyo,önceleir panik yapıyodm şimdi alıştım,sen nasılsn canm
oo ağrıların olması normalmiş stres yapma birde kafaya cok takma üstüne düştükce sanki dahada ağrıyomuş gibi geliyor..
bende iyiyim canım cok şükür bir yaramzlık yok bizdede..gecen pazartesi dr. kontrolümüz vardı herşey yolundaymış 3 hafta sonra tekrar cağırdı öyle iştee...allahım bütün hamişlerimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...
ayşeeeeee kurabiyelerine bayıldımm cok güzel olmuş ellerine sağlıkk...
Sonra bizim bebişlerimizede yaparsın artıkın..
ayşeee kurabiyeler bayıldım.biliyosun bende istemiştim bunlardan ama hem şekere hem kurabiyeye gerek yok diye vazgeçmiştik...ama doğum gününde kesin istiyorum harika olmuşlar...ellerine sağlık...zehselcim sizde afiyatle dağıtın kurabiyeleri
:
deryam???kimmm????çıkaramadım???
su1983...
hergün burdasın nerdeyse canım ama bı selam bıle vermıyorsun halbuki bu topik sana yabancı değil...merak ettım hem bızlerı merak edıyorsun hem de bi selam bıle vermıyorsun...alınıyoz artık ama....
allah korusun hepsini...selamm kızlarrr...
topuklu çalışmıyor bebeklerden sonra eşi çalışıyorsadece....sen düşünsene bır bebeğin masrafı nasılken onda çarpı 3...bezi maması ...kıyafeti..kozmetiği...ıslak mendıller bıle en aşağı 2 tl...vallahı bakıcıyı tutması kolay değildir herhalde hayatım..bir de çalışsa 3 bebeği hangi bakıcıya emanet edılır...1 tanesıne adam gıbı bakmıyorlar bakıcı mılletı...şerooo ben hem ev anakucağı aldım hem oto koltuğu anakucağını(daha doğrusu bunu ablamdan aldım)ikisi farklı şeyler arabayla seyahat edeceksen evdede anakucağı kullanacaksan ikisinide al..ama ben 1 yaşına kadar arabayla işim yok dersen o anakucağı oto koltuğunu hiç alma..sadece 9 aya kadar kullanabiliyor...ama ben hastaneye falan götürürken o anakucağını kullanıyorum çok rahat oluyor çünkü battaniyeye sarıp götürsen çok zor oluyor o diğer portbebeler benim hiç hoşuma gitmiyor..bide haticeyle benim aldığım pusetler aynı..bizim anakucağımız maxi cosi aldığım pusete uygun istersen onuda takabiliyosun...
buarada parkyatağa karar vermişsin...güle güle kullanın canım iyi yapmışsın bence..
ayşeee kurabiyeler bayıldım.biliyosun bende istemiştim bunlardan ama hem şekere hem kurabiyeye gerek yok diye vazgeçmiştik...ama doğum gününde kesin istiyorum harika olmuşlar...ellerine sağlık...zehselcim sizde afiyatle dağıtın kurabiyeleri
topukklluuummmmm kıyamam ben sanagece eylülü uyutmak için çabalar sarfederken hep aklıma sen geliyosunnn Allah sana güç kuvvet versin bacımmm nesliye katılıyorum enerji içeceği falan iç....kendine dikkat et kuzum bukadar yorgunluğa bayılırsın falan...yaa keşke annenden kayınvaldenden destek alsan..ben senin yerinde olsam kesinlikle bakıcı tutarım hem evini temizleyecek hem çocuklara birlikte bakabileceğin....kendini bukadar yorma...
merhaba canım evet ben bu topiğin eskilerindenim sizleri merak ediyorum ve her gün takip ediyorum.....neden selam vermediğime gelirsem çok güzel bi arkadaşlık kurmuşsunuz, dostluğunuza bayıldım bunu bozmak istemedim belkide dışlanmaktan (böyle bişey olmayacağını biliyorum ama)çekindim o yüzden yazmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?