Gunaydin nasilsiniz???????bugun canim hiç bir sey yapmak istemiyo, herifle tartistik zatennnn beni opmeden ise gitti HIHHHHHHHHH
Nesli ben de dogurmak istiyommmmmmmmm
Serooo son haftalarin ya normal oyle ruyalar gormenn ben neler goruyordum, bi keresinde kedi dogurdugumu gordum :26:
ama bence de bir doktoruna hastaneye git, bak ben de 22 aralikta dogum yaptim 21'inde sabahtan aksama kadar hep camasirimda bir islaklik hissettigim için aksam hastaneye gittim, meger suyum gelmisss yaniiii su filan olabilir.......bence sen bugun bi git doktorunaaa ya da hastaneye.....
kızlar haticenin numarası hanginizde varsa bana özelden yazabilir misiniz???
gunaydin nasilsiniz???????bugun canim hiç bir sey yapmak istemiyo, herifle tartistik zatennnn beni opmeden ise gitti hıhhhhhhhhh
nesli ben de dogurmak istiyommmmmmmmm
serooo son haftalarin ya normal oyle ruyalar gormenn ben neler goruyordum, bi keresinde kedi dogurdugumu gordum :26:
Ama bence de bir doktoruna hastaneye git, bak ben de 22 aralikta dogum yaptim 21'inde sabahtan aksama kadar hep camasirimda bir islaklik hissettigim için aksam hastaneye gittim, meger suyum gelmisss yaniiii su filan olabilir.......bence sen bugun bi git doktorunaaa ya da hastaneye.....
çatı muayenesini 38. Haftada yapacağını söylemişti, büyük ihtimal normal olur ama yine de çatı muayenesini yapmadan ve bebeğin kilo durumuna bakmadan kesin diyemeyiz demişti :26: Pazartesi gittiğimizde anlatırım durumu, 37. Hafta olacak ama yine de çatıya bakar heralde, doğum şekli de kesinleşir bu sefer gibi geliyo :26:
Of yaaaa offffffffffffffffffff hiç böyle hayal etmemiştim ama beeeeeeeeeeennnnnn :84:
Of yaaaa offffffffffffffffffff hiç böyle hayal etmemiştim ama beeeeeeeeeeennnnnn :84:
günaydın idilcimmm :) ammannn erkek mılletı :d
Gunaydin nasilsiniz???????bugun canim hiç bir sey yapmak istemiyo, herifle tartistik zatennnn beni opmeden ise gitti HIHHHHHHHHH
Serooo son haftalarin ya normal oyle ruyalar gormenn ben neler goruyordum, bi keresinde kedi dogurdugumu gordum :26:
ama bence de bir doktoruna hastaneye git, bak ben de 22 aralikta dogum yaptim 21'inde sabahtan aksama kadar hep camasirimda bir islaklik hissettigim için aksam hastaneye gittim, meger suyum gelmisss yaniiii su filan olabilir.......bence sen bugun bi git doktorunaaa ya da hastaneye.....
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
çirkin böcüğünüz geldiiiiii
doğur hayatım başla çalışmalara o zaman bak listemiz de ne zamandır boş...ama ben istesem de yapamam su an...maddi manevi hazır değilim..bir de kendıme hedef koydum il dısı tayınım cıksın baska bır yerde dogurcam dıye....ege tokatlı oldu ıkıncı de olmasın lütfen... :))AMA OLAKI HAMILE KALIRSAM MEMLEKETIMDE DOGURAYIM DIYOM BU SEFER
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Nasilsin AaAaAaAaAYSeeeeemmmm :)
doğur hayatım başla çalışmalara o zaman bak listemiz de ne zamandır boş...ama ben istesem de yapamam su an...maddi manevi hazır değilim..bir de kendıme hedef koydum il dısı tayınım cıksın baska bır yerde dogurcam dıye....ege tokatlı oldu ıkıncı de olmasın lütfen... :))AMA OLAKI HAMILE KALIRSAM MEMLEKETIMDE DOGURAYIM DIYOM BU SEFER
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
slm kızlar nasılsınız?uzun zamandır yoktum şöyle bir geçmişe bakayım dedim ama bayagı kaynatmışsınız maşallah:) çok fazla okuyamadım geçmişi umarım hepiniz iyisinizdir...ben bayagı bunalımlardaydım ama çok şükür atlattım o günleri Allah kimseyi iftiraya ugrayıp eşinin ailesiyle sınamasın...neyse geçti gitti çok şükür...
mervem sen napıyosun nasıl gidiyor hamilelik büyüyomu sıpaa :)
.
Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmbikaç gecedir hep rüyalarımda doğum zamanının geldiğini görüyorum, ya sancılanıyorum, ya kanamam oluyo, ya suyum geliyo falan offfffff bu gece de kanamam olduğunu gördüm, ama şaşılacak şey rüyalarımda hep bu durumları sakin karşılıyorum, hiç panik yok, gerçekte başıma gelse o kadar sakin karşılayacağımı hiç sanmıyorum yani rüyadan uyanınca bi zaman uyku tutmadı, sabah da bi kalktım ishal olmuşum afedersiniz biyerde doğum öncesi son günler ishal olabilir, vücut bağırsakları boşaltarak doğuma hazırlanır diye okumuştum, iyice telaşlanmaya başladım :18: kalktığımdan beri de iç çamaşırımda bi ıslaklık hissediyorum sürekli, öyle bariz bi akıntı hissetmiyorum ama ıslaklık hissediyorum, yaklıştı mı gerçekten acaba yaaa :18: pazartesi kontrolümüz vardı, o güne kadar dayansın bari yaa yarın akşam yemeğimiz var, herkes şakayla karışık yemekte sancın tutarsa bi de bütün okul hastaneye taşınırız diyo kaç gündür şaka gerçek mi olacak neeeeeeee
iyiyimmmm idiliimmmMmMMMmne olsun koşmacaaa :) az biraz meraktayım dün gece saat 3 de biri aradı
ama telefonumun ekranı bozuk bısı gostermıo ben de uyku sersemı telefon calıo ben telefona bakıom açmadım çaldı çaldı kapandı sonra
tuttu beni bi merak ay bu kım ay bu kım hala da öğrenebılmsı değilim :S :S :S gece o satte meltemı aradım sen mı aradın die meltemde apla noolüöö yeaa
dio uykulu uykulu öle iştee
???? ( ya ben nasıl seslencemi karıştırdım şu nıke naısl bi kısaltma bulsam acebaa )
mmm mi desem kısaca migros şeysi gibi oldu amaneyse sen daha dün dmeıyo muydun ay doğrumuycam ben yeaa die
hı hı hı
günaydınn :)
bak halaa çirkin dio yaa
delirmeeeeeeeeeeeeeee günaydın sen söle bakayım ne renk ıstıyon saclarını ..gozlerın renklı ya cıgdem sana bakır ve kızıl yada karamel tonları cok yakısır ......
düşüncelerm de ruh halım gıbı dengesız su an...kısaltmaya gelınce...hakketten hıc bırsey olmuyo yaaa
ay ben açık kumral istiyorum.. kızıl tonunu denedim ben. aslında yakışıyor ama tenim beyaz olsa daha güzel olur.. eşimde açık kumral istiyor.aslında ikimizin gönlünde de sarı yatıyor ama benim röflem sabahtan akşama kadar sürüyor.. e çocuklar var,o kadar bırakamam onları. aslında şu köpük boyaları merak ediyorum.evde becerebilirmiyim acaba..ya olmazsa..birde kuaföre git,yaksın saçımı.. karar veremedim aslında..saçlarımı d kestirmek istiyorum.çok sıkıldım uzun saçtan.. saçlarım birde tüy tüy oldu benim son boyadan sonra.bakım yapmak istiyorum ama ne maskesi yapıcam bilmiyorum.. üfff... öle işte.
anne diyelim sana biz kısaca :))
günaydın ayşemmmm günaydınnnn mathırrrrrrımmm yeliz geldimi görmedimmm ama sanada günaydınnnn veee diğer arkadaşlarrr mucuk hepinize
düşüncelerm de ruh halım gıbı dengesız su an...kısaltmaya gelınce...hakketten hıc bırsey olmuyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?