kızlar hamile yok nasılsa aranızdaD bi salkım üzüme 6,5 tl verdim ben şimdi de yiyom
DD
![]()
belki var,ne biliyon :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hamile yok nasılsa aranızdaD bi salkım üzüme 6,5 tl verdim ben şimdi de yiyom
DD
![]()
belki var,ne biliyon :))![]()
hoşgeldin kuzummmm ee normalllll bücürüklerrr orayı dagıt buraya koşturDDDDDDDDD
![]()
kız çete gibiler bee ne diyon sen :))) bi yandan gülüyorum onlara,bi yandan da,etrafı toplamaya çalışıyorum :) birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlar,başlıyorlar etrafı karıştırmaya. yalnız da yapmıyorlar. ben yerimden kalktımmı,hepsi bi yerlere dağılıyo :)
anacım ben kaçar.benim sıpalar rahat durmuyo.ne biçim uyuyolarsa artık![]()
gecmiş olsun canım..bu havalrda hasta olmamak mümkün değil dikkat et kendine..ohh maşallah egecigeee :)) iiyim canım bende napıyım hastayım 3 gündür nezle oldum burun akıntısı hapşırık geçinip gidiozz :))) özledim burda konuşmayı yaaa
kız aşeriyonmu yoksa bu mevsimde ne üzümü...kızlar hamile yok nasılsa aranızdaD bi salkım üzüme 6,5 tl verdim ben şimdi de yiyom
DD
![]()
geldim demin yoktu kimse,gittim bende :)) meğer f5 e basmayı unutmuşum :) ee burayı kullanmaya kullanmaya unutmuşum :))
nasılsınız bacılar? ben fenayım valla. benim bücürler çok yaramaz oldu. akşama kadar pestilim çıkıyo valla
anacım ben kaçar.benim sıpalar rahat durmuyo.ne biçim uyuyolarsa artık![]()
neyse kuzu bende kacıyom oğlan kalktı benim...
seni kocaman kocaman öpüyorum..
en kısa zamnada bebek haberi istiyorum senden,ayşemden ve nanemden habriniz olsun..![]()
neyse kuzu bende kacıyom oğlan kalktı benim...
seni kocaman kocaman öpüyorum..
en kısa zamnada bebek haberi istiyorum senden,ayşemden ve nanemden habriniz olsun..![]()
arkadaş bi kişide şuraya giripte benim hamiş halayımı başlatmamış kendi kendime başlatiyim bari de duymayan arkaadaşlarda duysun :):))
Gözün aydın canım, Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Ben bişey sormak istiyorum, bu taze anne adayınacanım öncelikle çok özür dileyerek soruyorum, biz eşimle haftada 1 ilişkiye giriyoruz. Ondanmıdır nedir henüz hamile kalamadım, ne kadar sıklıkla girmek gerekir peki:26:
yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiz ben senin için halay çekmeye gelmiştim......yuuuppppiiiiiii maşallah sanda yeni bebişimizedeeee..buarada ilk kupan benden
Allah tamamına erdirsin canım arkadaşım......