- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
ayy kızlar ne olur oğluşlarınızı bol bol emizirin sakın şikayet etmeyin..biliyosunuz ben kızımıı emziremeye doyamadım...sadece 3 ay çok istekli emdi 2 ay zar zor emzirdim..6 aya bile tamamlayamadık..eylül memeden nefret ediyor tek sevdiği şey yalancı emzik..keşke diyorum hiç alıştırmasaydım acaba benim mememi severek emmeye devam edermiydi diyorum...keşke 2 yaşına kadar emseydii...
neslii hiç yalancı emziğe başlamasın ege şu saatten sonra..ağzında sürekli yalancı emzik olan çocuk acıktığını pek hissetmezmiş sigara gibi bişey yani..sen yine kendin emzirmeye devam et bence...hatce ve nagiş sizde bol bol emziremeye devam edin....anneye çoook büyük kolaylıkk biz dışarda yada başka biryerde çok zorluk çekiyoruz üstüne aşırı iştahsız bir çocuk ne emiyo ne süt içiyor enazından emseydi verirdim göğüsümü emerdii ah ne kolay olurdu...hemde anneyle bebeğin arasındaki en büyük bağ bence...kıymetini bilin derimmm....

neslii hiç yalancı emziğe başlamasın ege şu saatten sonra..ağzında sürekli yalancı emzik olan çocuk acıktığını pek hissetmezmiş sigara gibi bişey yani..sen yine kendin emzirmeye devam et bence...hatce ve nagiş sizde bol bol emziremeye devam edin....anneye çoook büyük kolaylıkk biz dışarda yada başka biryerde çok zorluk çekiyoruz üstüne aşırı iştahsız bir çocuk ne emiyo ne süt içiyor enazından emseydi verirdim göğüsümü emerdii ah ne kolay olurdu...hemde anneyle bebeğin arasındaki en büyük bağ bence...kıymetini bilin derimmm....

((
((

fazlasıyla tadına vardım bu ısın .hem ege masallah benım yedıgım kadar yıyor nerdeyse o nedenle sut onun dısınınkavuguna bıle yetmez..emzık ısını de ablamın kızı yanımdaydı ondan gore gore kızın emzıgını kacırıyordu o da aglayınca ben de egenın hıc kullanmadıgım emzıklerını verdım kavga etmesınler dıye sımdı de alamıyoruz elınden...bızım memeyı bırakma vaktımız geldı canım bende uzulerek bıraktım ama en azından ole hıssedıyorum ..10 dk da bır meme dıye yakama yapısıyoru cunku emdıgınden degıl oylalanmak ıcın..fazlası da bagımlı bır karakter yaparmıs bu emzırme ısınde...o nedenle sabıha paktuna keskının dusuncelerı dogrultusunda azaltarak bıraktırıyorum yanı bırden keserek degıl yoksa travma olurmus bebekte...cok ısrar ederse verıyorum..dıger turlu bıtmıs annecım sut kotu olmus dıyorum ..zaten sarımsak surmustum ılk basta hala hatırlıyor ee ee dıyor..
 fazlasıyla tadına vardım bu ısın .hem ege masallah benım yedıgım kadar yıyor nerdeyse o nedenle sut onun dısınınkavuguna bıle yetmez..emzık ısını de ablamın kızı yanımdaydı ondan gore gore kızın emzıgını kacırıyordu o da aglayınca ben de egenın hıc kullanmadıgım emzıklerını verdım kavga etmesınler dıye sımdı de alamıyoruz elınden...bızım memeyı bırakma vaktımız geldı canım bende uzulerek bıraktım ama en azından ole hıssedıyorum ..10 dk da bır meme dıye yakama yapısıyoru cunku emdıgınden degıl oylalanmak ıcın..fazlası da bagımlı bır karakter yaparmıs bu emzırme ısınde...o nedenle sabıha paktuna keskının dusuncelerı dogrultusunda azaltarak bıraktırıyorum yanı bırden keserek degıl yoksa travma olurmus bebekte...cok ısrar ederse verıyorum..dıger turlu bıtmıs annecım sut kotu olmus dıyorum ..zaten sarımsak surmustum ılk basta hala hatırlıyor ee ee dıyor.. sımdılerde 1 hafta olacak ege meme demıyor ...cooook aglarsa canı sıkılırsa aklına gelıyor..darısı tuvalaet egıtımıne ..onu da atlatsam rahatlayacagım
sımdılerde 1 hafta olacak ege meme demıyor ...cooook aglarsa canı sıkılırsa aklına gelıyor..darısı tuvalaet egıtımıne ..onu da atlatsam rahatlayacagım 

bir de boylu poslu maşallahı var
bir de boylu poslu maşallahı var 

sanki ben bu çocuğu sabah akşam suya sokup cekiyorum..demekki hasta olacağı varmış çocuk bu hastada olucak ustada eline verecem al sen büyüt..
 sanki ben bu çocuğu sabah akşam suya sokup cekiyorum..demekki hasta olacağı varmış çocuk bu hastada olucak ustada eline verecem al sen büyüt.. 

öpme konusuna gelince benim ailem kayınvaldemlerden daha fazla öpüyor ama ilk 3 ay kimse öpmedi tabi ben haric
 öpme konusuna gelince benim ailem kayınvaldemlerden daha fazla öpüyor ama ilk 3 ay kimse öpmedi tabi ben haric