Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aralar alınganım ben baya yanı adet oncesı sendrom sanırım. ama şu da bır gerçek ıstersen bı oku kaç keere slm verdğimı nasılsınız dediğimi hu huuuuuuuuuuuuu bıle yazdım yanı :kedi:
valla ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum ama son iki gündür çok ağrıyo göğüslerim
merhaba suozdek naslsn,pek konuşamaz olduk yaa![]()
gördüm canım gördüm tamam bundan sonra daha dikkat ederiz sen sıkma canını :1hug:
canımcım merhaba evet bir türlü denk gelemedik:))
bebişte sen de çok iyiymişsin çok sevindim canım hep böyle güzel geçer işallah hamileliğin :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan nasılsın bu arada?
sen ankara nın neresınden ben doğma buyume ankaralıyım da zemuszemus kı çok ozledım ank yı:kedi: cmts ordayım ama nasıpse ıkı gun kalıcaz eşimle olumunekankayizsmile ordan da ist a geçicem tatıl öğretmenlere yarıyor vallahı
iyiyim canım sağol ben de doğma büyüme ankaralıyım küçükesat tarafındayım canım:)
Ayy çok saol canım benmm Allah razı olsun,ewet çok şükür ikimizde çok iyiyiz teyzesi inş. şu kalan zamanıda böyle güzel şekilde atlatırım ve tüm hamile arkadaşlarımızda aynı şeklde olurlar inş.. :Saruboceq: zemuszemus
kocatepe mımar kemal lısesı mezunuyum 2004 olumunekankayizsmile bunun yanısıra 10 yıla kadar kolejde oturuyorduk ama şu an çiğdem mah.ailem sevıorum ank yı olumunekankayizsmile
evet canım ben de çok seviyorum ankarayı valla hiçbi yere değişmem :))
teyzeleri yesin o cimcimeyi:))
işallah canımcım Allah hepinize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
:) amin canım Allah razı olsun,sizlerde Rabbim meleklerinizi nasip eder inş..
kaydirigubbakcemile5ben de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeee olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
:) amin canım Allah razı olsun,sizlerde Rabbim meleklerinizi nasip eder inş..
ben çıkıorum eşim geldı yemek yıyelım bırazcık artık öpüyorum hepinizi şekerler
kızlar ben de sofrayı hazırlayim daha sonra gelirim öptüm hepinizi iyi akşamlar opuyorumnanaktan
kolay gelsin sana da canım vede afiyet olsun,görüşürüz inş. Şeniz