• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya smart sorma keyfim yerinde eskisi kadar takılmıyorum artık herşey Allahtan sositososito
Yanlız günüm geldikçe umutlanmaya başladım ki bu ay sadece 3 defa çalışabildim ohaoldumsmile ameliyat yasagım var diye ama 3 defanın 3 de yumurtaya denk gelmiş olabilir bakalım az kaldııı
Bu arada topiği ihmal ettin lütfen dön geri bugün suozdekle msn de de konuştuk smartta yok artık diye :sinifsinif:

Canımcım gündüz giremiyoum pek zaten okuldan dolayı biliyorsun;akşamlarda karıştı biraz ama toparlarım kaydirigubbakcemile4ntı

Sen de çok ümitlenme canım bak reglin gecikir sonra yine bir sürü sıkıntı yaşarsın :(
Oluruna bırak;olursa süpriz olsun....

E,bu arada hanis en Ankara'ya geliyordun?Görüşüyorduk....Ankara'yı geçtin İstanbul'a gelenlere randevu verir oldun naniknanik

su naber nasılsın? bende 1 haftadır göğüslerde şişlik var gaz sancılarım var (folbıoldan olabılır belkı ) beyaz akıntım oluyo az da olsa, ıdrarım köpüklü gıbı ....adetıme de 5 gun falan var :S hamılelık olabılır mıkı ? sankımorum ama sorayım dedım

su naber nasılsın? bende 1 haftadır göğüslerde şişlik var gaz sancılarım var (folbıoldan olabılır belkı ) beyaz akıntım oluyo az da olsa, ıdrarım köpüklü gıbı ....adetıme de 5 gun falan var :S hamılelık olabılır mıkı ? sankımorum ama sorayım dedım

fal kapatmışsın gibi bi soru oldu canım bu yaaa... tatlım bunu sen bile anlamayazsın hatta bunları düşünüp sıralayıncada benim gibi adetin bile gelmek istemez...gecikirr...bekle bakalım 5 güncük daha.. sabır sabırrrrr!!!:kahve:

iyiyim canım sen nasılsın?
aynen benim de öyle göğüslerde şişlik ve akıntı var..ama bunlar her ay olan şeyler o yüzden ben ümitlenmiyorum sen de adetin gecikmesini bekle canım sonra hüsrana uğramayalım:((

:Saruboceq::Saruboceq:alsanaalsanasmile
iyiyim canım sen nasılsın?
aynen benim de öyle göğüslerde şişlik ve akıntı var..ama bunlar her ay olan şeyler o yüzden ben ümitlenmiyorum sen de adetin gecikmesini bekle canım sonra hüsrana uğramayalım:((

sabır allah her şeyın hayırlısını nasıp eder ınşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ben de sabredıorum .umıdım yok ama bole umıtsızken bı anda gelse daha bı mutlu olruum dıe düşünüyorum . hem eger olmasa bıle bılıordum derım ... kısacası kısmet :Saruboceq:

sabır allah her şeyın hayırlısını nasıp eder ınşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ben de sabredıorum .umıdım yok ama bole umıtsızken bı anda gelse daha bı mutlu olruum dıe düşünüyorum . hem eger olmasa bıle bılıordum derım ... kısacası kısmet :Saruboceq:

evet canım aynen fazla kaptırmayalım ki gelirse sürpriz olsun kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
smart yine yok kızlar yaaa..... ne zaman gelecek bu kadın yahuuu!!! özledik. iki çift laf edemedik..

Back
X