kızlar merhaba
beklenmeyen regl günüm bu saat itibariyle 3 gün gecikmiş bulunmaktadır... ama kararlıyım test yapmıcam.çünkü ne zamandır yoruldum tek çizgi görmekten..ama bu ay biz çok fazla çalışamadık..açıkçası yumurtlama zamanımda birlikte olduk mu onu bile bilmiyorum.bu ay hiç bakmadım takvime.. parmak hesabı da yapmadım.. strese sokmayaya çalıştım kendimi.. ara ara kasıklarımda sanki iğne batırıyorlar gibi oluyor.dünden beri göğüslerim çok şiş ve bu sabah ömrümde ilk defa sağ göğüs ucum çok sızladı.. akıntım çok fazla.. alt kirpik dipleri feci şekilde kaşınıyor.. okuduğum bütün belirtiler bu yönde ama kendimi çok fazla umutlandırıp kaptırmak istemiyorum.. sizin düşünceleriniz neler? bu ay olmuş olabilir mi ??
Sabah uyandıgımda gögüslerim bi agrıyoduuuuuuuu acabaaa
kızlar ya eşimin kondomusuz ilişkiye başlayıp son anda takması hamilelik riskini ortaya çıkarır mı?Bugün normalde adetimin 4. günü olması gerekiyordu ama daha yok.Kasıklarımda ufak ufak hareketlenme var o kadar.Daha önce hayatımda 1 gün bile gecikme olmamıştı..kafam karıştı ya yardım eder misiniz?
yani olabilir neden olmasın hem hiç hesap falan yapmamakla en iyisini yapmışsın..belirtilerin diğer aylardan farklıysa bu da artı olabilir..ama bence de kendini fazla umutlandırma bebiş gelirse sürpriz olsun :1hug:
ağzından bal damlıyo valla su :)) rabbim inşallah bu ay umutlarımızı boşa çıkarmaz..
:Saruboceq:
ağzından bal damlıyo valla su :)) rabbim inşallah bu ay umutlarımızı boşa çıkarmaz..
:Saruboceq:
mrb kızlar
keyifler nasıl bugün
a.s.
selam iyi canım sen nasılsın :ecrin_bebek:
bende iyiyim çok şükür
sadece çok soğuk bu ara üşüyüruuummm
ohoo sen izmir'e soğuk diyorsan biz napalım kız burda :)))
burası da buz gibi valla :)
izmirin soğuğu bi başka oluyo canım ya
uuhuuuu bak gene üşüdüm
neyse tatlım ben kaçar
kociş geliyo kib
iyi hafta sonları hepinizeeeeeeee
opuyorumnanaktan
hani yemek derdin yoktu kız bugün de kaydirigubbakcemile
bugün akşam arkadaslarımıza davetliydik orada kalacaktık pazar gece dönecektik ama hertaraf kar bide benim evim tepede yokuşta buün dışarı çıkmam imkansız :gitme:
CADIARZU anladım canım aman boşver sıcacık evinde otur işte:)) ne pişiriyorsun bakalım
taze fasulye ve pilav bende daha kahvaltı yapmadım yaaa uykumda gelioooo :))))
tam mislikinlik yapılacak gün aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?