Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaabaaa
adet günüm bugun ama daha gelen yookkk inşallah gelmesin gece uyuyamadım adet olcam mı olmucam mı diye düşünmekten ... :umursamaz:

kızlar ya eşimin kondomusuz ilişkiye başlayıp son anda takması hamilelik riskini ortaya çıkarır mı?Bugün normalde adetimin 4. günü olması gerekiyordu ama daha yok.Kasıklarımda ufak ufak hareketlenme var o kadar.Daha önce hayatımda 1 gün bile gecikme olmamıştı..kafam karıştı ya yardım eder misiniz?

yani olabilir neden olmasın hem hiç hesap falan yapmamakla en iyisini yapmışsın..belirtilerin diğer aylardan farklıysa bu da artı olabilir..ama bence de kendini fazla umutlandırma bebiş gelirse sürpriz olsun :1hug:

Sabah uyandıgımda gögüslerim bi agrıyoduuuuuuuu acabaaa

hım olabilir CADIARZU

çok az da olsa hamilelik riski var ...ama adetin büyük ihtimal stres yaptığın için gecikmiştir..

ohoo sen izmir'e soğuk diyorsan biz napalım kız burda :)))
burası da buz gibi valla :)

izmirin soğuğu bi başka oluyo canım ya
uuhuuuu bak gene üşüdüm
neyse tatlım ben kaçar
kociş geliyo kib
iyi hafta sonları hepinizeeeeeeee

opuyorumnanaktan

izmirin soğuğu bi başka oluyo canım ya
uuhuuuu bak gene üşüdüm
neyse tatlım ben kaçar
kociş geliyo kib
iyi hafta sonları hepinizeeeeeeee

opuyorumnanaktan

:)) tamam canım sağol iyi tatiller görüşürüz opuyorumnanaktan

yemek yapıom onuda yapimde öle oturimm dedim yoksa kalır yapmadan :)))

hani yemek derdin yoktu kız bugün de kaydirigubbakcemile

bugün akşam arkadaslarımıza davetliydik orada kalacaktık pazar gece dönecektik ama hertaraf kar bide benim evim tepede yokuşta buün dışarı çıkmam imkansız :gitme:

bugün akşam arkadaslarımıza davetliydik orada kalacaktık pazar gece dönecektik ama hertaraf kar bide benim evim tepede yokuşta buün dışarı çıkmam imkansız :gitme:

CADIARZU anladım canım aman boşver sıcacık evinde otur işte:)) ne pişiriyorsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…